Premijer liga BiH - aktuelno

mnon46
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mnon46 » 13 nov 2024, 19:58

Sinoć bili spremni tužiti Trbića za neku izmišljenu klevetu, kad danas se ispostavilo da je zapravo tačno sve rekao.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 nov 2024, 20:00

mamonelafo je napisao/la:
13 nov 2024, 19:41
Virtu4l je napisao/la:
13 nov 2024, 19:37
Sve ovo je pokazatelj da bi bili gori od Vice i Dodika samo kad bi se nešto pitali.

Ovaj nivo mržnje ja ne pamtim.
Ovo je nešto najgore što sam vidio i doživio. Dno dna. Gori od svih pomenutih.

Jasno je, da ovim pritiskom žele da preuzmu i sami vode fsks poluge preko punca, ovih manjih satelita itd. i sve zbog sopstvenih interesa.

I još niko nije napisao, a kamoli pomislio da pohvali ove prijave našeg člana, jedinog iz ovog grada koji se službeno žalio, jadao, prijavio, kako god.
Jedini pravi borci za spas BH fudbala. :kafa:

maleni željezničmar
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 13 nov 2024, 20:01

19vendetta87 je napisao/la:
13 nov 2024, 19:58
Nedo Turkovic je jedina opcija na koju pristajemo da preuzme fsks
Daj barem nekog sa skolom :rol:

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 nov 2024, 20:01

:urnebes:
🇵🇸

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 13 nov 2024, 20:06

Previse mu gledas klipove
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 13 nov 2024, 20:08

Torino je napisao/la:
13 nov 2024, 19:33
Abdićevi autonomaši, a ne Nanićeve Hamze
a vi se ubili sa patriotizmom ljubili vicin paksu dok je mirvah imao koristi od njega :mrgreen: cim je vicko precvikao mirvaha pocele su petobe letiti po forumu i odbrana patriotizma i bh fudbala je krenula :urnebes:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 nov 2024, 20:11

TefalTava je napisao/la:
13 nov 2024, 20:08
Torino je napisao/la:
a vi se ubili sa patriotizmom ljubili vicin paksu dok je mirvah imao koristi od njega :mrgreen: cim je vicko precvikao mirvaha pocele su petobe letiti po forumu i odbrana patriotizma i bh fudbala je krenula :urnebes:
Kada je i kakve koristi Mirvić imao od Vice?
Spas za bh. fudbal pokrenut je na proljeće 2021. godine kada su se samo 4 kluba odazvala na sastanak premijerligaša FK Sarajevo, FK Velež Mostar, FK Mladost DK, FK Olimpik.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 13 nov 2024, 20:11

imekorisnicko je napisao/la:
13 nov 2024, 19:25
TeaM87 je napisao/la:
13 nov 2024, 18:59
13 nov 2024, 14:37

Na osnovu toga što sa ostalim Srbima dijeli kulturu,jezik i percepciju. Razvoj nacija na mnogim mjestima u svijetu pa tako i na balkanu nije vezan striktno za granice država,a i genetika je tu manje važna.
Ne bih se s tim slozio, jezik i kulturu dijeli sa Bosancima (ljudima iz Bosne), a ne sa ljudima iz Srbije. Pismo takodjer.

Slazem se da razvoj nacija nije vezan za granice država, ali moje pitanje je na osnovu čega se on izjašnjava kao srbin, a ne recimo kao makedonac ili hrvat ili bosanac? Sta je tacno to sto ga diferencira da ne bude nesto drugo.
Pravoslavlje prije svega,a zatim jezik,kosovski mit,tumacenje historije i sve sto se vec ubraja u taj nacionalni identitet. On to osjeca kao svoje i ostatak grupe ga percipira kao svog. Iskreno ne znam koji dio kulture Srbi iz Bosne dijele sa mnom kao Bošnjakom,a da ne dijele više sa Srbima iz Srbije. Nametati bosanstvo je prije svega bezobrazno kao što je bilo bezobrazno kad su nama pokušavali nametati srpstvo,a osim toga i besmisleno jer se jednostavno nikad neće desiti. Mi smo pod različitim imenima već stotinama godina različite grupe i identitet treba razdvojiti od pitanja države. Neka bude ko šta hoće
100% si upravu da ne treba nista nametati, jer ni ja ne bih da mi neko nesto namece i slazem se da treba odvajati identitet od pitanja drzave.

A evo zasto su nacije upitne, ovo sto govoris sta kao Bosnjak imas povezano sa Srbinom, pa i Fiket Abdic je Bosnjak i sigurno nije tvoj, a Barbarez je Srbin i tvoj je.

Ili hajde da izadjemo iz nasih okvira, sta mislimo vjerovatno svi o Zidovima, pa vjerovarno svi lose, a kad spomenes Zidova Emerika Bluma svi ustanu i kapu skinu.

I upravu si, neka bude ko sta hoce, samo neka ima ljudkost u sebi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2024, 20:14

TefalTava je napisao/la:

Taj patriotizam datira još od rata kad su išli da šire istinu o Bosni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 nov 2024, 20:16

TefalTava je napisao/la:
Torino je napisao/la:
Za vas smo 505 bužimska
🇵🇸

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 13 nov 2024, 20:17

Pošto nema smisla čitati ove desetine stranica, sačekat' ću da se magla povuče i smog raziđe, pa da mi neko ukratko objasni šta se ovo desilo u FSKS. Dakle, čekamo juni.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 nov 2024, 20:18

13 nov 2024, 19:56
jurisicduska je napisao/la:
13 nov 2024, 19:44
Imam kontakt sa nekoliko momaka iz njihove skupštine npr. Da ne govorim ovako privatno koliko prijatelja imam. To su potpuno različiti ljudi od ovih ovdje. Kao da se ovdje okupilo sve ono najgore što se može okupiti oko jedne ideje. Formirati sad stav o svima njima na osnovu ovih ovdje što aplaudiraju TV-u, što žive na forumu, što pišu po direktivi za besplatnu ulaznicu nije uredu. Ima tamo dosta normalnih ljudi. Ima i ovdje par. Slijepo branjenje ideja i vizija jednog čovjeka vas je dovelo na ivicu gašenja i opet su pobijedili zdravi ljudi i pametni bez interesa. Kontam ja da je vama obećano, dato , da vas drže u šaci ali posljedice ovog što sad radite ili ne radite bi mogle bit nikakve po vas, opet je jako licemjerno ništa ne uraditi.

Magoda nije igrač fk Sarajeva, on zbog svoje funkcije mora braniti interese oba kluba kako god. Tako da trebali ste to podržati. Svejedno on će opet morati braniti i vaše interese jer mu to njegova pozicija zahtjeva da tako bude. Ali bar negdje nek ostane da su oni koji upravljaju vašim klubom (dakle ne zeljovci, nego ovi sto su spletom okolnosti tu) odlučili da idu niz dlaku Vici i Vicinoj ideologiji, zbog kratkoročnih ciljeva. Kad bude došlo vrijeme da se pusti neko niz vodu to bi lako mogli biti vi, računi će se jedan dan svesti.
Ako imaš kontakte kao što kažeš onda isto tako znaš i da ovaj narativ koji stvaraš nije ništa manje botovanje od ovog što pišu ovi naši. Na moju žalost Željo je skoro pa nebitan u čitavoj priči oko ove sjednice, a trud se ulaže da se priča samo o Želji.
Ma mene iskreno ni ne zanima. Nek samo ode Čolpa iz hiljadu i jednog razloga koji čak i nije boljitak sporta u kantonu , pored tog ima milion drugih razloga. To je jedan kriminalac , klošar i ubljeb. I upravu si na našu žalost naša dva kluba su postali taoci par ruku i par interesa i par privatnih džepova. Prvo da glas fk zmaj vrijedi isto kao glas naša dva kluba a drugo da niko ama baš niko ne štiti interese ta dva kluba u savezu je apsurd. Ovo je prvi korak ka toj promjeni. Nije bitno kad bitno je da se uključite ako su dva predstavnika jedan treba biti iz naših redova jedan iz vaših i to bi bilo normalno i super.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 nov 2024, 20:19

Jel to Skupština još traje?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 13 nov 2024, 20:22

Kenozoik87 je napisao/la:
13 nov 2024, 19:23
Ako nekom nešto nije jasno, evo ukratko.

Suspendovan je Trbonja, a ne klub

Klub može i ima pravo da imenuje zamjenskog delegata
Ma ne oni su nevini oni su uvjek u pravu hebemli im majku raspalu vazda krali i štimal kako su postali smradovi PLAVi fuj,fuj...
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 13 nov 2024, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 nov 2024, 20:23

Balorda je napisao/la:
13 nov 2024, 20:17
Pošto nema smisla čitati ove desetine stranica, sačekat' ću da se magla povuče i smog raziđe, pa da mi neko ukratko objasni šta se ovo desilo u FSKS. Dakle, čekamo juni.
Desilo se to da leteći medvjedići vire iz šumarka i čekaju razvoj situacije, da bi poslije mogli priči pobjedniku sa smišljenom pričom ako ostanu ovi lopovi da kažu eto nismo glasali mi smo na vašoj strani, a ako pobjede svi ostali da kažu mi smo htjeli glasati ali nam nisu dali.
Ko da ih je Lagumdžija pravio, slučajni prolaznici.
🇵🇸

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 nov 2024, 20:23

Ako mi i vi ne stanenemo zajedno u ovom svemu ponovo će Čolpa imat monopol odlučivanja i imat će svoj IO, ovdje sve pozicije moraju pokriti ljudi koji su lojalni ovoj vanrednoj skupštini, i u IO NSFBiH i u IO NFS BiH, ako se to ne poklopi džaba ste krečili momci, pišete ovdje, a veze nemate, Trbonja je ima 2 godine ukazivao na nepravilnosti u radu kantonalnog saveza, no.

Prva Vicina odluka bila je vaša korona titula i tu ste čučnuli, strah me je da se sad ili želji ili Sarajevu ponudi neka mrvica od državnog saveza, a da zauzvrat sačuvaju Čolpe i Pilava koji su trenutno gospodari sarajevskog fudbala

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 nov 2024, 20:28

Pendulum je napisao/la:
13 nov 2024, 20:19
Jel to Skupština još traje?
Traje još, uđi na našu temu btw.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 nov 2024, 20:28

Preskup je ostanak...nikako da isplate dug taj.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 nov 2024, 20:33

lisander je napisao/la:
13 nov 2024, 20:23
Ako mi i vi ne stanenemo zajedno u ovom svemu ponovo će Čolpa imat monopol odlučivanja i imat će svoj IO, ovdje sve pozicije moraju pokriti ljudi koji su lojalni ovoj vanrednoj skupštini, i u IO NSFBiH i u IO NFS BiH, ako se to ne poklopi džaba ste krečili momci, pišete ovdje, a veze nemate, Trbonja je ima 2 godine ukazivao na nepravilnosti u radu kantonalnog saveza, no.

Prva Vicina odluka bila je vaša korona titula i tu ste čučnuli, strah me je da se sad ili želji ili Sarajevu ponudi neka mrvica od državnog saveza, a da zauzvrat sačuvaju Čolpe i Pilava koji su trenutno gospodari sarajevskog fudbala
Napisao si post u kojem se u 80% slažem s tobom.
Objektivno u doba korone smo mi bili prvi i odigrao je svako sa svakim a mi nismo razlog prekida prvenstva i uvrđivanja plasmana nakon sto je završen regularni dio sezone. To Hajd necemo se nikad složiti i razumijem vas i mi bi tako pričali.

Drugo napravio si kardinalnu grešku napisao si zeljo malim slovom od danas si izdajnik pitar i plaćenik.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 nov 2024, 20:34

lisander je napisao/la:
13 nov 2024, 20:23

Korona titula, je trebala propasti željezničaru, tobože pa drugi su bili kad se desio prekid, valjda tako treba jer su oni ubjeđeni da bi na kraju trećeg kruga završili prvi i kup bi uzeli, pa Bože dragi uzeli su pehar prije 12 godina. Otrcane priče Amara koji je namjestio sve i svašta dok mu je babo vedrio savezom. Što to ne spomenu lojo lojavi.

De spomeni kako je Sarajevo pokradeno godinu poslije kad je prosulo 13 bodova.
🇵🇸

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.