storm_raider je napisao/la:Sta ti bi moj bokaco?

@molotovljev, e jbg, ne mogu ti dva puta pisat'. Zivio ti meni.
 ma unistio me @mejtas
 ma unistio me @mejtas   
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
storm_raider je napisao/la:Sta ti bi moj bokaco?

@molotovljev, e jbg, ne mogu ti dva puta pisat'. Zivio ti meni.
 ma unistio me @mejtas
 ma unistio me @mejtas   

ali dzaba  objasnjavas jer je dusmanima, koliko god se neki od njih predstavljali da su dobronamjerni i korektni, jedini cilj omalovaziti sve Zeljine uspjehe.. Dzaba, to je jace od njih..
 ali dzaba  objasnjavas jer je dusmanima, koliko god se neki od njih predstavljali da su dobronamjerni i korektni, jedini cilj omalovaziti sve Zeljine uspjehe.. Dzaba, to je jace od njih..molotovljev je napisao/la:bokaco
Kazes, prije pet godina Amar je dosao u potpuni haos u klubu. Dobro. Sta mislis, da li je upravo Amar pogrijesio
kada je odlucio da otpusti 16 igraca ? Zasto je to uradio ? I dovodi druge igrace. Pretpostavljam da je on
finansirao obzirom da u klubu nije bilo dovoljno para. Sto ce rezultirati titulom na kraju prve sezone...
Zanimljivo, zasto je prioritet bila titula ? Dakle, sav novac usmjeren je ka osvajanju titule.
I sta se desava; dugovi ! Ok, raniji dugovi, ali zasto se dio novca nije usmjerio ka saniranju tih dugova ?
To mi je razmisljanje, od danas do sutra...
storme, citas li izmedju redova ? Citaj, i shvatices znacenje onih par recenica.

A sto se covjek isprica sam sa sobom. Postavlja pitanja i jos odgovara na njih. Hajde da ti objasnim, ne samo da smo mi daleko ispred, nego je Amarov Lutvo ispred vas po broju titula. Eto ti realnosti.Gomis99 je napisao/la:E hajd intelektualac odgovori u cemu ste to daleko ispred nas ? U cemu ste to daleko ispred, dvije titule vise, u kupu izjednaceni, vodimo vas u medjusobnim duelima, dva puta play off lige evropa, vi nijednom. Imate li vise novca od nas mozda da nije to ? Samo mi reci koliko godina nas niste dobili ?storm_raider je napisao/la:A pazi to sto tebi izgleda da se mi "kurcimo", znaci da te tu najvize i zulja. Ja to nigdje nisam napisao, vec sam samo cinjenice naveo. Hoce li nama, vama ili nekome desetom biti negativan skor to ni ti, ni ja, ni neko deseti ne zna. Hoce li vama finansijska stabilnost donijeti vise titula od Osima ne znam, ali znam cinjenice. A one kazu da ste daleko iza po svemu. Osim ako nemas sposobnost da vidis buducnost? Kazem ti, cinjenice su te titule i da je kvalitet sposobnih ljudi u ligi opao odlaskom Amara Osima. Pa jos ako povede svog cuku koji ima vise titula nego tvoj, a moj komsijski klub... E sad neka bude da se mi "kurcimo", ali to je jer te tu najvise boli. Ne shvatam poentu tvog bivstvovanja na ovom dijelu foruma, jer nemas argumenata niti zdrave (a i nikakve) osnove. Imao si jedino neka predvidjanja, ali to je veoma smijesno. Steta, smatrao sam te ozbiljnijim sagovornikom.Haj samo jednu cinjenicu osim titula, na njih gledas ko da da ih je dvadeset a ne dvije vise. O kakvoj ti prasini pricas kralju ko da ste vi jedini osvajali nesto, ko da je fks tek stvoren pa nije olimpic pasa. Druga stvar dvije titule u bivsoj drzavi koja je bila sigurno medju pet liga u evropi, jeste li i u tome daleko ispred ? hvala dovidjenja. I mi imamo cinjenice, a to je da smo napravili podlogu za uspjehe bez dugova, dok ste se vi zaduzili za tri cetiri godine hajmo reci uspjeha u ovoj ligici,
Pokusaj biti realan u zivotu, nije tesko, ali reci daleko ispred je tuzno s obzirom u kakvoj je situaciji tvoj klub trenutno
Lijep pozdrav realnim i mrznjom ne zadojenim komsijama !
storm_raider je napisao/la:A sto se covjek isprica sam sa sobom. Postavlja pitanja i jos odgovara na njih. Hajde da ti objasnim, ne samo da smo mi daleko ispred, nego je Amarov Lutvo ispred vas po broju titula. Eto ti realnosti.Gomis99 je napisao/la:E hajd intelektualac odgovori u cemu ste to daleko ispred nas ? U cemu ste to daleko ispred, dvije titule vise, u kupu izjednaceni, vodimo vas u medjusobnim duelima, dva puta play off lige evropa, vi nijednom. Imate li vise novca od nas mozda da nije to ? Samo mi reci koliko godina nas niste dobili ?storm_raider je napisao/la:A pazi to sto tebi izgleda da se mi "kurcimo", znaci da te tu najvize i zulja. Ja to nigdje nisam napisao, vec sam samo cinjenice naveo. Hoce li nama, vama ili nekome desetom biti negativan skor to ni ti, ni ja, ni neko deseti ne zna. Hoce li vama finansijska stabilnost donijeti vise titula od Osima ne znam, ali znam cinjenice. A one kazu da ste daleko iza po svemu. Osim ako nemas sposobnost da vidis buducnost? Kazem ti, cinjenice su te titule i da je kvalitet sposobnih ljudi u ligi opao odlaskom Amara Osima. Pa jos ako povede svog cuku koji ima vise titula nego tvoj, a moj komsijski klub... E sad neka bude da se mi "kurcimo", ali to je jer te tu najvise boli. Ne shvatam poentu tvog bivstvovanja na ovom dijelu foruma, jer nemas argumenata niti zdrave (a i nikakve) osnove. Imao si jedino neka predvidjanja, ali to je veoma smijesno. Steta, smatrao sam te ozbiljnijim sagovornikom.Haj samo jednu cinjenicu osim titula, na njih gledas ko da da ih je dvadeset a ne dvije vise. O kakvoj ti prasini pricas kralju ko da ste vi jedini osvajali nesto, ko da je fks tek stvoren pa nije olimpic pasa. Druga stvar dvije titule u bivsoj drzavi koja je bila sigurno medju pet liga u evropi, jeste li i u tome daleko ispred ? hvala dovidjenja. I mi imamo cinjenice, a to je da smo napravili podlogu za uspjehe bez dugova, dok ste se vi zaduzili za tri cetiri godine hajmo reci uspjeha u ovoj ligici,
Pokusaj biti realan u zivotu, nije tesko, ali reci daleko ispred je tuzno s obzirom u kakvoj je situaciji tvoj klub trenutno
Lijep pozdrav realnim i mrznjom ne zadojenim komsijama !
Post od @mejtasa ti je kao bukvar, nauci ga napamet i nemoj mnogo da se primas.
Jest, al Amar je rekao da ima dovoljan broj stranaca u ekipi tako da od toga sad zasad nema nistaxbox je napisao/la:Nesto kontam iako sam Pitar,dobro bi bilo kada bi Amar kojeg igraca povukao sa sobom u Katar,tako bi i Zeljo mogao uzeti koju paru.
perodeformero je napisao/la:Jel bio uopste taj sastanak danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.