FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 05 jan 2015, 16:11

storm_raider je napisao/la:Sta ti bi moj bokaco? :wtf: :mrgreen: :mrgreen:

@molotovljev, e jbg, ne mogu ti dva puta pisat'. Zivio ti meni.
:mrgreen: ma unistio me @mejtas :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 jan 2015, 16:20

@rodom s Mejtaša :tokralju:

@boccaccio :clap: ali dzaba objasnjavas jer je dusmanima, koliko god se neki od njih predstavljali da su dobronamjerni i korektni, jedini cilj omalovaziti sve Zeljine uspjehe.. Dzaba, to je jace od njih..
BUDI ŽELJO !!!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 jan 2015, 16:26

molotovljev je napisao/la:bokaco
Kazes, prije pet godina Amar je dosao u potpuni haos u klubu. Dobro. Sta mislis, da li je upravo Amar pogrijesio
kada je odlucio da otpusti 16 igraca ? Zasto je to uradio ? I dovodi druge igrace. Pretpostavljam da je on
finansirao obzirom da u klubu nije bilo dovoljno para. Sto ce rezultirati titulom na kraju prve sezone...
Zanimljivo, zasto je prioritet bila titula ? Dakle, sav novac usmjeren je ka osvajanju titule.
I sta se desava; dugovi ! Ok, raniji dugovi, ali zasto se dio novca nije usmjerio ka saniranju tih dugova ?
To mi je razmisljanje, od danas do sutra...

storme, citas li izmedju redova ? Citaj, i shvatices znacenje onih par recenica.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nasmija me ovaj. Ako če i po čemu Amar ostati u sječanju to je po prcanju pitarčića. Kraj priče, svemirci, stadion za sletove, neče se oni oporaviti od trauma još 20 godina :lol: :lol:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 jan 2015, 16:32

Polufinale kupa uefa ili to pitarski mozgovi ne racunaju..
BUDI ŽELJO !!!

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 05 jan 2015, 16:36

Nije razlika u dvije nego cetri titule profesore ili ti ga mi imamo duplo titula

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 05 jan 2015, 16:39

Zaboravio sam tri osvojena superkupa RBIH

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 jan 2015, 16:49

Neka nama pitara , ne tjerajte ih , to je car gradskog derbija , prepucavanje i provociranje i meni je drago sto mi to imamo . Jos nikada u diskusijama na ovu temu nisam vidio nekoga ko je popustio , pa makar ispao pametniji kao u onoj staroj izreci , nego su se uvijek pronalazili novi argumenti , povlacili uspjesi od prije "sto" godina , a sve sa ciljem da se iz rasprave protiv "mrskog" komsije izadje uzdignute glave .
Ima i onih koji maxuz dodju da provociraju , ali na srecu isti ne traju dugo .
Koliko god komsije pokusavale sakriti cinjenicu koliko ih zapravo boli kada pored imena Zeljeznicara vide i ono neizostavno NAJTROFEJNIJI , to je ocito , pa tako u svakoj izjavi iste pokusavaju omalovazavati ne bi li se tako bar malo izjednacili sa nama .
E jbg komsije nece moci , uspjesi , trofeji , titule ostaju , i jos mnogo godina cete o nasem klubu citati ; FK . Zeljeznicar , NAJTROFEJNIJI klub u BiH ...
A da ste nam dragi , pa jeste brate , neka nama vas , i obrnuto nadam se ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 jan 2015, 17:17

Gomis99 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:A pazi to sto tebi izgleda da se mi "kurcimo", znaci da te tu najvize i zulja. Ja to nigdje nisam napisao, vec sam samo cinjenice naveo. Hoce li nama, vama ili nekome desetom biti negativan skor to ni ti, ni ja, ni neko deseti ne zna. Hoce li vama finansijska stabilnost donijeti vise titula od Osima ne znam, ali znam cinjenice. A one kazu da ste daleko iza po svemu. Osim ako nemas sposobnost da vidis buducnost? Kazem ti, cinjenice su te titule i da je kvalitet sposobnih ljudi u ligi opao odlaskom Amara Osima. Pa jos ako povede svog cuku koji ima vise titula nego tvoj, a moj komsijski klub... E sad neka bude da se mi "kurcimo", ali to je jer te tu najvise boli. Ne shvatam poentu tvog bivstvovanja na ovom dijelu foruma, jer nemas argumenata niti zdrave (a i nikakve) osnove. Imao si jedino neka predvidjanja, ali to je veoma smijesno. Steta, smatrao sam te ozbiljnijim sagovornikom.
E hajd intelektualac odgovori u cemu ste to daleko ispred nas ? U cemu ste to daleko ispred, dvije titule vise, u kupu izjednaceni, vodimo vas u medjusobnim duelima, dva puta play off lige evropa, vi nijednom. Imate li vise novca od nas mozda da nije to ? Samo mi reci koliko godina nas niste dobili ? :lol: Haj samo jednu cinjenicu osim titula, na njih gledas ko da da ih je dvadeset a ne dvije vise. O kakvoj ti prasini pricas kralju ko da ste vi jedini osvajali nesto, ko da je fks tek stvoren pa nije olimpic pasa. Druga stvar dvije titule u bivsoj drzavi koja je bila sigurno medju pet liga u evropi, jeste li i u tome daleko ispred ? hvala dovidjenja. I mi imamo cinjenice, a to je da smo napravili podlogu za uspjehe bez dugova, dok ste se vi zaduzili za tri cetiri godine hajmo reci uspjeha u ovoj ligici, :wave: Pokusaj biti realan u zivotu, nije tesko, ali reci daleko ispred je tuzno s obzirom u kakvoj je situaciji tvoj klub trenutno ;) Lijep pozdrav realnim i mrznjom ne zadojenim komsijama ! :wave:
A sto se covjek isprica sam sa sobom. Postavlja pitanja i jos odgovara na njih. Hajde da ti objasnim, ne samo da smo mi daleko ispred, nego je Amarov Lutvo ispred vas po broju titula. Eto ti realnosti.

Post od @mejtasa ti je kao bukvar, nauci ga napamet i nemoj mnogo da se primas.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 05 jan 2015, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jan 2015, 17:18

nekima su očito i jednocifreni brojevi pretežak zalogaj.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 jan 2015, 17:27

@rodom s Mejtasa
poslije tvog posta svaka rijec je suvisna
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 05 jan 2015, 17:46

storm_raider je napisao/la:
Gomis99 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:A pazi to sto tebi izgleda da se mi "kurcimo", znaci da te tu najvize i zulja. Ja to nigdje nisam napisao, vec sam samo cinjenice naveo. Hoce li nama, vama ili nekome desetom biti negativan skor to ni ti, ni ja, ni neko deseti ne zna. Hoce li vama finansijska stabilnost donijeti vise titula od Osima ne znam, ali znam cinjenice. A one kazu da ste daleko iza po svemu. Osim ako nemas sposobnost da vidis buducnost? Kazem ti, cinjenice su te titule i da je kvalitet sposobnih ljudi u ligi opao odlaskom Amara Osima. Pa jos ako povede svog cuku koji ima vise titula nego tvoj, a moj komsijski klub... E sad neka bude da se mi "kurcimo", ali to je jer te tu najvise boli. Ne shvatam poentu tvog bivstvovanja na ovom dijelu foruma, jer nemas argumenata niti zdrave (a i nikakve) osnove. Imao si jedino neka predvidjanja, ali to je veoma smijesno. Steta, smatrao sam te ozbiljnijim sagovornikom.
E hajd intelektualac odgovori u cemu ste to daleko ispred nas ? U cemu ste to daleko ispred, dvije titule vise, u kupu izjednaceni, vodimo vas u medjusobnim duelima, dva puta play off lige evropa, vi nijednom. Imate li vise novca od nas mozda da nije to ? Samo mi reci koliko godina nas niste dobili ? :lol: Haj samo jednu cinjenicu osim titula, na njih gledas ko da da ih je dvadeset a ne dvije vise. O kakvoj ti prasini pricas kralju ko da ste vi jedini osvajali nesto, ko da je fks tek stvoren pa nije olimpic pasa. Druga stvar dvije titule u bivsoj drzavi koja je bila sigurno medju pet liga u evropi, jeste li i u tome daleko ispred ? hvala dovidjenja. I mi imamo cinjenice, a to je da smo napravili podlogu za uspjehe bez dugova, dok ste se vi zaduzili za tri cetiri godine hajmo reci uspjeha u ovoj ligici, :wave: Pokusaj biti realan u zivotu, nije tesko, ali reci daleko ispred je tuzno s obzirom u kakvoj je situaciji tvoj klub trenutno ;) Lijep pozdrav realnim i mrznjom ne zadojenim komsijama ! :wave:
A sto se covjek isprica sam sa sobom. Postavlja pitanja i jos odgovara na njih. Hajde da ti objasnim, ne samo da smo mi daleko ispred, nego je Amarov Lutvo ispred vas po broju titula. Eto ti realnosti.

Post od @mejtasa ti je kao bukvar, nauci ga napamet i nemoj mnogo da se primas.

Ti kao prvo ne znas brojati, imate 3 titule a mi 7. To je jos uvijek po svim pravilima 4 titule vise. Ovdje ne pikam nasu titulu iz 1946 jer nije zvanicno priznate od UEFE, kao ni vasu imaginarnu iz 1999 jer ni ona nije priznata i po njoj ste prvaci pola Federacije, jer za mene je BiH i Ugljevik(mislim da su oni bili prvaci RS-a) kao i Posusje. nisam sto posto siguran ko je bio prvak tih dijelova drzave.

Najtrofejniji smo klub, klub sa najboljim rezultatom u evropskim takmicenjima( polufinale kupa uefa), klub sa najboljim omladinskim pogonom(ogledaj igrace u reprezentaciji)

treba li ti neki jos dozak ili ces mi reci da mozda imate vise osvojenih turnira koje u malom fudbalu organizuje vrbanjusa pa ste po tome ispred nas?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 jan 2015, 17:47

vivenciasdefutbolistas.
blogs pot.
com.
ar/2015/01/cuando-me-vine-para-aca-estaba.html

Spojite sve skupa, link o Varei koga zanima...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 05 jan 2015, 17:50

Jel bio uopste taj sastanak danas

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 05 jan 2015, 20:44

Željo protiv Širokog, Hajduk protiv GOŠK-a

Domaći GOŠK i Hajduk otvorit će ovogodišnje 25. izdanje Memorijalnog turnira Andrija Anković što će se 16. i 17. januara održati u Gabeli.

Utakmica će se igrati na stadionu Podavala s početkom u 12.30 sati. U drugom polufinalu igrat će jesenji prvak Premijer lige BiH Široki Brijeg protiv sarajevskog Željezničara. Početak tog dvoboja je u 14.30 sati.

Finale i utakmica za treće mjesto su predviđeni za subotu 17. januara.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 05 jan 2015, 21:49

Nesto kontam iako sam Pitar,dobro bi bilo kada bi Amar kojeg igraca povukao sa sobom u Katar,tako bi i Zeljo mogao uzeti koju paru.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 05 jan 2015, 22:21

xbox je napisao/la:Nesto kontam iako sam Pitar,dobro bi bilo kada bi Amar kojeg igraca povukao sa sobom u Katar,tako bi i Zeljo mogao uzeti koju paru.
Jest, al Amar je rekao da ima dovoljan broj stranaca u ekipi tako da od toga sad zasad nema nista
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 jan 2015, 22:43

perodeformero je napisao/la:Jel bio uopste taj sastanak danas

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 05 jan 2015, 22:57

FOTO: Održana sjednica Izvršnog odbora

http://fkzeljeznicar.ba/foto-odrzana-sj ... ora/12946/" onclick="window.open(this.href);return false;

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 jan 2015, 23:02

Hvala

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 05 jan 2015, 23:06

e svaka cast, preduhitrili ste me

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.