FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FaraonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 05 jan 2015, 23:13

Plus za prisustvo predstavnika navijača na budućim sjednicama :thumbup:

A de mi recite, pošto sam rijetko na ovom pdf-u od kako je pauza (samo se preyebavaju sa malenim), jel' to sada kao Memić neće biti trener jer Greda želi nekog drugog ili? :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 jan 2015, 00:22

kaze avaz odovic trener :?
=\_1921_/=

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 jan 2015, 00:32

invincible1921 je napisao/la:kaze avaz odovic trener :?
Bolje rjesenje od Memica kako god okrenes. Ja kad bih birao od nasih trenera Jusufbegovic je po meni daleko najbolji izbor, al nasi problemi su druge prirode. Ne moze se pita od goovana praviti..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 06 jan 2015, 00:35

Bar se moze ocekivati ljepsi fudbal, ko su ovi Misimovici?

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 06 jan 2015, 00:37

Po meni je Memic bolji,zna situaciju u klubu,sve igrace u dusu,sistem rada. Odovic nije nikakav nivo iznad.
Trebali smo sa Memicem izgurati ovu sezonu.
Sta je Gredic smislio sa ovim remontom u strucnom stabu i biznismenima koji ce nas kao pogurati ostaje da vidimo.
SLOBODA NAVIJAČIMA

FairBet

Post Postao/la FairBet » 06 jan 2015, 00:40

Megamix su vam Misimovici

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 06 jan 2015, 00:40

Nije Avaz nego Sport Avaz, jako bitna razlika.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 jan 2015, 00:43

Steph je napisao/la:
Nije Avaz nego Sport Avaz, jako bitna razlika.
Lapsus :D
=\_1921_/=

Maxi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Maxi » 06 jan 2015, 00:44

Za one koji nisu upoznati..

EKSKLUZIVNO: Milomir Odović novi trener Željezničara

Milomir Odović, aktuelni trener Čelika, u proljetnom dijelu sezone vodit će tim Željezničara. Sve je spremno za njegov "comeback" na Grbavicu, a do realizacije saradnje ostaje još da se srede neke sitnice, kako bi popularni Oda preselio s Bilinog polja na svoju Grbavicu.

Koji minut prije ponoći iskusni trener se javio i kratko kazao.

- Sve će se znati ujutro. Na dobrom ste tragu, ali molim vas pričekajte do sutra. Naravno da me raduje povratak na Grbavicu, ukoliko se desi. Za sada mogu reći da postoji obostrana želja - izjavio je Odović za "Avazov Sport".

Trenutni angažman u Čeliku neće biti prepreka da se vrati na Grbavicu, jer u Zenici radi na riječ. Odović posjeduje profi licencu i sa njim će u stručnom štabu ostati Edis Mulalić, ali se još uvijek ne zna kako će reagirati Almir Memić kojeg je za šefa postavio Amar Osim.

Neće se pojačati samo klupa Plavih. Saznajemo da će Željo dobiti moćne finansijere kakvi su Senad i Adnan Misimović, ugledni i dokazani biznismeni.  Navodno će se i klupski statut prilagodit željama i zajedničkim interesima, kako bi klub stao na čvrste noge i dobio jaku finansijsku injekciju za iskorak, kako u sportskom, tako i organizacijskom smislu. Dolasku svježe krvi raduju se i Željini navijači. Na Grbavici ništa neće biti kao prije..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 06 jan 2015, 00:46

ennis je napisao/la:Po meni je Memic bolji,zna situaciju u klubu,sve igrace u dusu,sistem rada. Odovic nije nikakav nivo iznad.
Sta je Gredic smislio sa ovim remontom u strucnom stabu i biznismenima koji ce nas kao pogurati ostaje da vidimo.
Smislio je da pokaze ko je glavni baja, cim je Amar otisao momentalno se pobunio zbog Memica i evo sad pocinje prica oko ovih Misimovica, zasto nisu prije dosli? Nista jarane nije slucajno, rekoh ja da je atmosfera u klubu nezdrava i da mnogi jedva cekaju da Amaru vide ledja. Sujeta i ljubomira, nista drugo

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 jan 2015, 00:50

perodeformero je napisao/la:
ennis je napisao/la:Po meni je Memic bolji,zna situaciju u klubu,sve igrace u dusu,sistem rada. Odovic nije nikakav nivo iznad.
Smislio je da pokaze ko je glavni baja, cim je Amar otisao momentalno se pobunio zbog Memica i evo sad pocinje prica oko ovih Misimovica, zasto nisu prije dosli? Nista jarane nije slucajno, rekoh ja da je atmosfera u klubu nezdrava i da mnogi jedva cekaju da Amaru vide ledja. Sujeta i ljubomira, nista drugo

e ti si odma doso traziti mahane i pametovati. Dok je bio amar njega si blatio sad si udario po ovima pa dokle vise pitaru.
Jos si bio prije sahat napisao komentar o sjednici ovo ono pa si ga onda izbrisao i napisao nesto drugo.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 06 jan 2015, 00:52

Prije svega da nam svima zazelim dobro zdravlje u novoj godini.. :thumbup:

Vezano za ovu trenutnu situaciju oko strucnog staba, tesko je reci sta i kako? Svi smo malo skepticni kad je Memic u pitanju ali nam je glavni adut bio to sto je vec godinama tu i sigurno je mnogo toga naucio, iskustva svakako ima.

Bilo kako bilo Gredic ce ovom urgencijom za promjenu sefa struke (naravno ako je bude) sam sebi na ledja natovariti veliki teret izlaska u evropu jer u slucaju da nedaj Boze ne uspijemo sa tim "novim sefom" zna se ko bi bio oznacen kao glavni krivac...Mislim da mu ovo nije trebalo ali mozda je to za nas navijace i bolje preuzeo si rizik, ti si predsjednik i izvoli izguraj stvar do kraja..

Memic ako ostane neka mu je srecom a i Odovic sto da ne, sad je jos bolji trener nego sto je bio u proslom mandatu.
Na Grbavici nista nece biti kao prije..
Sto mi je ovo nekako poznato, kao da sam vec negdje cuo.. :)

@Pero

Sta se iza brda valja, ko ce ga znati?
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 06 jan 2015, 00:53

Oda je naš,sigurno da nije upućen dovoljno u remont ekipe,ali biće mu desna ruka Sablja tako da oko toga nema brige previše,možemo očekivat borbenu i na oko lijepu igru koliko efikasnu vidjet ćemo,Memić bi trebao ostati u klubu previše je dao on klubu da bi se rastali na ovakav način.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 06 jan 2015, 00:54

terabajt je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:

e ti si odma doso traziti mahane i pametovati. Dok je bio amar njega si blatio sad si udario po ovima pa dokle vise pitaru.
Jos si bio prije sahat napisao komentar o sjednici ovo ono pa si ga onda izbrisao i napisao nesto drugo.
Ne dipr

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 jan 2015, 00:55

Sta je ? Drugi dan kad si se registrovao rekao sam da smrdis na pitarluk i kad pogledam tvoje postove ni jedan pozitivan nisam nasao. Trebao da ohladis od komentarisanja na ovoj temi neko vrijeme ako nije neki problem.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 06 jan 2015, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 06 jan 2015, 00:55

Znamo i mi situaciju u klubu! Odović ima bar iza sebe trenerskog iskustva, bar je nekog vodio ... Diskutabilno! Gredić "smislio", remont, kakvi su to zaključci? Ne znam, ne mogu da vjerujem da ga branim (Gredića), požuruješ sa mišljenjem i osuđuješ čovjeka koji ipak želi iskusnijeg/boljeg na klupi, je li to loše? Po meni, forsiranje Memića je suprotno. On zna situaciju? Je li to jedini razlog da bude ŠSŠ, je li se tako dovode treneri u klub, zato što razumije situaciju ili zato što treba znati nešto?

@invincible1921

Hvala za muštuluk! Te novine ne čitam ima bar 15 godina! Ja sam zadovoljan, kad bi bila istina, a nadam se i većina Željinih navijača a i forumaša (kako sam imao priliku pročitati na forumu).
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 06 jan 2015, 00:59

terabajt je napisao/la:Sta je ? Drugi dan kad si se registrovao rekao sam da smrdis na pitarluk i kad pogledam tvoje postove ni jedan pozitivan nisam nasao. Trebao da ohladis od komentarisanja na ovoj temi neko vrijeme ako nije neki problem.
To ukucanima mozes prosipati, ovdje ne mozes. Imam pravo da kazem sto mi smeta, a smeta mi svasta. Gredic nije neko ko moze biti na celu kluba kakav je Zeljo, tacka. Moje misljenje bilo i ostalo

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 jan 2015, 01:01

Ako uspiju Memica da smijene, vjerovatno da Capljic dolazi, ne Odovic. Sto se tice ostalih vijesti, samo su pozitivne. Ostalo ne mogu napisati. Inace, Buki, Guso i Dzelo su izgleda najveci olos ispali. Pogotovo Guso.

Ovo za Misimovice je istina.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 06 jan 2015, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 jan 2015, 01:02

I meni ta zadnja recenica u ovom tekstu upade u oci :lol: Jos da mi pocnemo pricu o "setanju ligom" i da posaljemo koga da popije kafu sa Misimovocem i gdje bi nam kraj bio :lol:

I ovaj kao i onaj prosli tekst su meni suhveli pravo.. Dolazak Odovica bi me obradovao jer je sigurno bolji trener od Memica ali cudno da se pocelo sa nekim pompeznim i neodmjerenim tekstovima po novinama cim je Amar otisao..
BUDI ŽELJO !!!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 06 jan 2015, 01:10

Ako je ovo tacno a vjerovatno jeste, za nas navijace i simpatizere a samim tim i za klub, Odovic je mnogo bolje rjesenje a Memicu naci neko mjesto u omladinskom pogonu...Moglo bi ovo na dobro izaci, a znao je i Amar za ove Misimovice nije se to desilo sad preko noci..

Mi dovedemo 2 Misimovica a pitari ne mogu ni jednog.. :mrgreen:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.