geronimo je napisao/la:Ma ljepota ovaj guglo.

Na njemu ima svašta, mada ima i stvari koje ti/insan možeš ispraviti.

E, vidi sad, zar da se ja bavim ovakvim stvarima
Je li ti to krivo što ispado vatreniji navijač od tebe

,što ispade onaj koji zna više

Šalu na stranu, ako hoćeš najiskrenije, sarajlijin post sam pročitao danas, ali sam bio u trci, pa mi muka bilo gubiti vrijeme i pisati. Ostaće istina jedna, a to je da sam se u datom trenutku sjetio gola, kao da je bio danas. Tako da Guglu možeš zanemariti u ovom slučaju.
geronimo je napisao/la:Nisam ja

, pa stoga opleti. Kažu da je mudonja moga zabiti gol sa svojim nadimkom.

Mariano s "muškom"

pogodio prečku

E sad recite da nije majstor.

Uspio me nasmijati, kao mnogo puta do sad, čak je i Trascha zaskočio na terenu da mu jaše na leđima

Nema, Mario je majstor, dokazao to mnogo puta. Pored fudbalskog znanja i veliki zabavljač. Trenutno, od svih igrača, zaslužuje najbolje ocjene za sve što radi:forma, energija, rad, pozitivnost...
Robben najbolji, asistirat između 7 igrača na malom prostoru, nije mala stvar. Čuo si i da se Klose obrukao, ali kod njega me raduje trka, neumornost, nema izgubljene lopte, tako da nije crno kako neki opisuju. Uglavnom, Bayern bolji baš za ovoliko, koliko i rezultat pokazuje, nisu ni Švabe bezazlene bile.
geronimo je napisao/la:Šalim se, pohvale na iskrenosti, jer nikad se ne zna kad će ti ko zatrebati.
Mada imam hastra da Gugu ne jame.

Moram ti priznati, u onim sedmicama kada se šuškalo o njegovom dolasku, molio sam Boga da to ne urade. Haj što u tom momentu nije vrijedio 30 milja(sad vrijedi i više

), nego kod ostalih pozicija, oni baš tamo gdje najmanje treba. Ekipa i onako spora bila, a pored topova u napadu, oni još jednoga, nigdje brze konjice. Tako da su mi to bile uzalud bačene pare. Međutim, sad je Ubica glavni
Ko je Gugo

, eto vidiš tu sam zakazao

, za mene prava rijetkost
Brnjo, na našu sreću, a vašu žalost, Turčin ide u Real kao veliko pojačanje za obje momčadi