FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 14 maj 2011, 21:51

Mesut Ozil 23 je napisao/la: Ma jeste dosadni. Nismo isti lik. Sta treba da ucinim da dokazem. :?: :?: :?:
Mi dosadni :o
Ja ti nisam rekao da ste isti lik (znaš da ja to mogu znati) ali kada počnete da prodirete po bokovima, yebeš Riba i Roba. :D
Dakle, bezvezna citiranja (pogotovo slike i klipove) ili kilometaske postove, gdje ćete samo napisati par riječi bez ikakvog značaja....su baš ono bezveze.

Šećeru, šta mi to naljuti Diega?
Vom Jäger zum Gejagten

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 14 maj 2011, 21:52

geronimo je napisao/la:
Mesut Ozil 23 je napisao/la: Ma jeste dosadni. Nismo isti lik. Sta treba da ucinim da dokazem. :?: :?: :?:
Mi dosadni :o
Ja ti nisam rekao da ste isti lik (znaš da ja to mogu znati) ali kada počnete da prodirete po bokovima, yebeš Riba i Roba. :D
Dakle, bezvezna citiranja (pogotovo slike i klipove) ili kilometaske postove, gdje ćete samo napisati par riječi bez ikakvog značaja....su baš ono bezveze.

Šećeru, šta mi to naljuti Diega?
Izvinjavam se. :D

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 14 maj 2011, 21:56

geronimo je napisao/la:[ Vazda me podsjećao na Zlatka Vujovića (šećo se možda sjeti ove aždahe) gdje je bio brži od lopte, ali se nikad nije mog'o kako treba sastaviti sa njom. :lol:
jah, al je zlatko imo yebene srece pa je osvojio kamaru trofeja, haman vise i od naseg brace. gdje god je iso vazda je nest osvajo :lol:
ps
cikler mi bas lici na boksica, vama :?
pps
reko mu mago da nece biti u prvih 11.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2011, 21:57

ma, sjetio se te titule...

Mislim 2000...

Predzadnje kolo...sa Stuttgartom ili Werderom igrali i on u 90. zabio...da bi Bayern uzeo titulu Neverkusenu u posljednjem kolu...

ili je to pak bilo kada ste uzeli Schalkeu titulu...

daj nek se neko sjeti tog gola, golcinu zabio za pobjedu...

Nije valjda tesko pitanje :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 maj 2011, 22:14

quälix je napisao/la: cikler mi bas lici na boksica, vama :?
Dobro, možda kao atleta (ili po tome što su obojica plavušani, a bome i kratkih fitilja :D )
Naš Džeko me podsjećao na Bokšića, mislim ono u najboljim danima. Prodor, šut, tehnika, snaga....mada je Alen bio brz ko strela, a to Edo (brzinu) ipak nema.

@sarajlija, dobro pitanje za naš kviz dok je još bio u punoj snazi. :D
Sada si me baš zaintrigirao, kao da se sjećam (u magli) tog gola, ali nešto više ti u ovom trenutku ne mogu reći.
Blede sjećanja, a tebi naviru. Nije ni čudo kada si u to vrijeme (godina - tam/vam :lol: ) bio ćrveni. :D
Vom Jäger zum Gejagten

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2011, 22:14

slika

To je ta tekma, Djavoli su u pitanju..kad ste Schalkeu uzeli titulu...i u prezadnjem kolu ste zabili u 90. za pobjedu...Zickler dao golcinu, dobro se sjecam...

jeste nafakasi bili..

E tanki ste mi navijaci :mrgreen: :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2011, 22:19

[youtube][/youtube]

Evo ga...na 1:10...kakav gol..odusevljenje nevidjeno...

A schalke u 90. minuti primio od stuttgarta :roll: znam nesto stuttgart...

Preluda sezona :mrgreen:

Klare

Post Postao/la Klare » 14 maj 2011, 23:13

sarajlija89 je napisao/la:Sjetih se Zicklera... :mrgreen:
Ali, ne mogu se sjetit kome i kad je dao onaj gol, vrijedan titule...ili cak 2 gola u toj tekmi...
Ja bi ti bio odgovorio, samo da sam na vrijeme upratio ovaj post.
Gol mi je ostao duboko urezan u sjećanju. Teško je izabrati 3 najdraža otkad ih pratim, ali ovaj i onaj Andersonov sigurno zauzimaju dvije pozicije. Još je Zickler ovdje s klupe ušao, i možeš mislit' ova kontra mu je bila prvi kontakt s loptom. :D A još na semaforu po završetku utakmice vijest da je Stuttgart zabio Schalkeu u 90 min. Ma ljepota :D

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 14 maj 2011, 23:23

Džeri, de mi reci imal ovaj propalitet Altintop kakve ponude da nama ne dolazi? Ti se u to najvise razumijes, nisi ko zucker i ostali

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 maj 2011, 23:30

Klare je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Sjetih se Zicklera... :mrgreen:
Ali, ne mogu se sjetit kome i kad je dao onaj gol, vrijedan titule...ili cak 2 gola u toj tekmi...
Ja bi ti bio odgovorio, samo da sam na vrijeme upratio ovaj post.
Gol mi je ostao duboko urezan u sjećanju. Teško je izabrati 3 najdraža otkad ih pratim, ali ovaj i onaj Andersonov sigurno zauzimaju dvije pozicije. Još je Zickler ovdje s klupe ušao, i možeš mislit' ova kontra mu je bila prvi kontakt s loptom. :D A još na semaforu po završetku utakmice vijest da je Stuttgart zabio Schalkeu u 90 min. Ma ljepota :D
Ma ljepota ovaj guglo. :lol: Na njemu ima svašta, mada ima i stvari koje ti/insan možeš ispraviti.
Klare je napisao/la: Današnju utakmicu je većina gledala, pa nema potrebe da nešto komentarišem.
Nisam ja :( , pa stoga opleti. Kažu da je mudonja moga zabiti gol sa svojim nadimkom. :? :lol:
Klare je napisao/la: Kako mi se samo smučilo, kada su prije dvije godine za napadača dali 30 mil
Od te muke mi još muka. :lol:

Šalim se, pohvale na iskrenosti, jer nikad se ne zna kad će ti ko zatrebati.
Mada imam hastra da Gugu ne jame. :cry:

Brnjo, kupi prnje/otpatke i odlazi. :lol:
Ne znam brale, ide sigurno, a da li će kod vas....pitaj zuckera. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 15 maj 2011, 00:12

geronimo je napisao/la:Ma ljepota ovaj guglo. :lol: Na njemu ima svašta, mada ima i stvari koje ti/insan možeš ispraviti.
:shock: E, vidi sad, zar da se ja bavim ovakvim stvarima :x
Je li ti to krivo što ispado vatreniji navijač od tebe :lol: ,što ispade onaj koji zna više 8-)
Šalu na stranu, ako hoćeš najiskrenije, sarajlijin post sam pročitao danas, ali sam bio u trci, pa mi muka bilo gubiti vrijeme i pisati. Ostaće istina jedna, a to je da sam se u datom trenutku sjetio gola, kao da je bio danas. Tako da Guglu možeš zanemariti u ovom slučaju.
geronimo je napisao/la:Nisam ja :( , pa stoga opleti. Kažu da je mudonja moga zabiti gol sa svojim nadimkom. :? :lol:
Mariano s "muškom" :lol: pogodio prečku :D E sad recite da nije majstor. 8-) Uspio me nasmijati, kao mnogo puta do sad, čak je i Trascha zaskočio na terenu da mu jaše na leđima :lol: Nema, Mario je majstor, dokazao to mnogo puta. Pored fudbalskog znanja i veliki zabavljač. Trenutno, od svih igrača, zaslužuje najbolje ocjene za sve što radi:forma, energija, rad, pozitivnost...
Robben najbolji, asistirat između 7 igrača na malom prostoru, nije mala stvar. Čuo si i da se Klose obrukao, ali kod njega me raduje trka, neumornost, nema izgubljene lopte, tako da nije crno kako neki opisuju. Uglavnom, Bayern bolji baš za ovoliko, koliko i rezultat pokazuje, nisu ni Švabe bezazlene bile.
geronimo je napisao/la:Šalim se, pohvale na iskrenosti, jer nikad se ne zna kad će ti ko zatrebati.
Mada imam hastra da Gugu ne jame. :cry:
Moram ti priznati, u onim sedmicama kada se šuškalo o njegovom dolasku, molio sam Boga da to ne urade. Haj što u tom momentu nije vrijedio 30 milja(sad vrijedi i više 8-) ), nego kod ostalih pozicija, oni baš tamo gdje najmanje treba. Ekipa i onako spora bila, a pored topova u napadu, oni još jednoga, nigdje brze konjice. Tako da su mi to bile uzalud bačene pare. Međutim, sad je Ubica glavni
Ko je Gugo :? , eto vidiš tu sam zakazao :?, za mene prava rijetkost :lol:
Brnjo, na našu sreću, a vašu žalost, Turčin ide u Real kao veliko pojačanje za obje momčadi :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 15 maj 2011, 01:07

slika
BvB Echte Liebe !!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 maj 2011, 10:47

Klare od kud znas da def. bajern nece htjeti da platiti za coentra 30 mil. jeli imas li provjerene informacije ili nemoj napamet izmisljati meni kolko je poznato i kolko sam procitao bajern je u pregovorima oko coentraa ovi iz benfike su dosli u minhen oko pregovora za cijena koju traze je 30 mil. ali bajern najstoji da je spusti na nesto prihvatljiviju cijenu i to je to.mislim ako bajern uspije da se dogovoiri cjenu do 25 mil on je nas e sada kolko ce benika popustiti vidjet cemo.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 10:54

GAL je napisao/la:Klare od kud znas da def. bajern nece htjeti da platiti za coentra 30 mil. jeli imas li provjerene informacije
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 43769.html

Sad opet uzmi sa rezervom to što Nerlinger kaže.
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 maj 2011, 11:00

jaro slab mi je njemacki mozel prijevod.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 maj 2011, 11:03

bayern ipak želi vidala...hoeness jučer izjavio da pored toga što vjeruje čvrsto u transfer neuera da će bayern pokušat dovest i vidala...rekao je da će vidjet šta se po tom pitanju može učinit...ja mislim da bayern ide na to da uzme beka, golmana i jednog stopera plus vidal a onda bi gustavo pomagao u odbrani
inače smatram da uz nekog iskusnog stopera može uvijek igrat badstuber, iako su ga neki ovde već otpisali...tako to brzo ovde ide, dižu igrace u zvijezde i nek je čovjek malo u krizi odmah ide pod noge :D
a mogu mislit da je gomez jucer ko klose fulio onu šansu ovde bi o tome bilo jedno minimum 10 postova :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 11:05

Klare je napisao/la: Je li ti to krivo što ispado vatreniji navijač od tebe :lol: ,što ispade onaj koji zna više 8-)
Možeš imati bolja sjećanja (pobogu, mlađi si :mrgreen: ) ali zapamti jedno, nikad nećeš biti vatreniji, a pogotov ne onaj koji više zna. :D
Klare je napisao/la: Ostaće istina jedna, a to je da sam se u datom trenutku sjetio gola, kao da je bio danas. Tako da
Et' vidiš, posrećilo ti se. Cijenim tvoju iskrenost. ;)
Klare je napisao/la: Ko je Gugo :? , eto vidiš tu sam zakazao :?, za mene prava rijetkost :lol:
Gugo je Gustavo ili Gusta. On inače ima baku koja ga od milja zove Gu, ali ja sam dodao ovo, jer kako bi tek onda znao o kome se radi. :lol:

Fino si opisao utakmicu, tvoje postove (čitaj pohvale) na račun Mariona neću da čitam, jer, ili si tu previše subjektivan ili tjeraš nakav inat. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 maj 2011, 11:06

a sad vidim ovaj članak, žao mi što nisam vidio ovu izjavu nerlingera jucer na sky-u....a inače i nerlinger u zadnje vrijeme ponekad lupa, nedavno govorio prvo kako bayern nije zainteresovan za vidala, pa je vec nakon par sati promijenio misljenje i rekao kako on to bas tako nije izjavio.....izgleda samo hoenessu treba vjerovat, on je i dalje pravi big boss...a rummenige i nerlinger stvarno nekad smušeni pogotovo nerlinger :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 11:11

effe_sa je napisao/la:izgleda samo hoenessu treba vjerovat, on je i dalje pravi big boss...a rummenige i nerlinger stvarno nekad smušeni pogotovo nerlinger :D
Tako je dragi kolega, zato sam i rekao da ovo što je Chris izjavio treba uzeti sa rezervom.
Volim kada Uliju pukne film, odmah zaboravi na svu diplomatiju, koju ionako slabo koristi. :lol:

@Gal, pa eto ništa pretjerano, minuli pregovori nisu urodili plodom, zahtjevi Benfice su malo previsoki, Bayern definitivno odustao, bla bla....
Samo strpljenja, poker se nastavlja.
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 maj 2011, 11:11

Šta bi onda Gustavo igr'o? Nije valjda da će ga staviti na beka? Po meni je puno bolji u vezi, al' dolaskom Vidala bi njegova minutaža na terenu bila minimalna. :( Bek je prijeko potreban (negdje nealetih da je Coentrao sve završio sa Realom, mada mi je to čudno jer imaju Marcelo-a. Sad da l' su to standardne medijske patke il' je ipak u pitanju surova realnost, ne'am pojma), al' vi to sve već znate. Clichy-ju iz Arsenala ističe ugovor sljedeće sezone, tako da bi jedna (nemoralna) ponuda mogla zadovoljiti sve 3 strane. Arsenal bi dobio novac, Bayern bi dobio odličnog lijevog beka, a Clichy bi mog'o dobro zaraditi u Njemačkoj (još bi im'o Ribery-ja da mu pomogne u prilagodbi). Naravno, 2 stopera su potrebna (ja bih 2 doveo). Nadam se da @Romario neće spomenuti Milita :lol: . Badstuber je izgubio moć, sada je više kiks igrač negoli nova nada svjetskog fudbala (gledajući ovu sezonu, da se razumijemo). Dakle, dolazak skoro pa kompletne zadnje linije bi od Bayerna napravio ekipu koja bi sljedeće godine mogla pucati na trostruku krunu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.