FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 14 maj 2011, 23:30

Klare je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Sjetih se Zicklera... :mrgreen:
Ali, ne mogu se sjetit kome i kad je dao onaj gol, vrijedan titule...ili cak 2 gola u toj tekmi...
Ja bi ti bio odgovorio, samo da sam na vrijeme upratio ovaj post.
Gol mi je ostao duboko urezan u sjećanju. Teško je izabrati 3 najdraža otkad ih pratim, ali ovaj i onaj Andersonov sigurno zauzimaju dvije pozicije. Još je Zickler ovdje s klupe ušao, i možeš mislit' ova kontra mu je bila prvi kontakt s loptom. :D A još na semaforu po završetku utakmice vijest da je Stuttgart zabio Schalkeu u 90 min. Ma ljepota :D
Ma ljepota ovaj guglo. :lol: Na njemu ima svašta, mada ima i stvari koje ti/insan možeš ispraviti.
Klare je napisao/la: Današnju utakmicu je većina gledala, pa nema potrebe da nešto komentarišem.
Nisam ja :( , pa stoga opleti. Kažu da je mudonja moga zabiti gol sa svojim nadimkom. :? :lol:
Klare je napisao/la: Kako mi se samo smučilo, kada su prije dvije godine za napadača dali 30 mil
Od te muke mi još muka. :lol:

Šalim se, pohvale na iskrenosti, jer nikad se ne zna kad će ti ko zatrebati.
Mada imam hastra da Gugu ne jame. :cry:

Brnjo, kupi prnje/otpatke i odlazi. :lol:
Ne znam brale, ide sigurno, a da li će kod vas....pitaj zuckera. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 15 maj 2011, 00:12

geronimo je napisao/la:Ma ljepota ovaj guglo. :lol: Na njemu ima svašta, mada ima i stvari koje ti/insan možeš ispraviti.
:shock: E, vidi sad, zar da se ja bavim ovakvim stvarima :x
Je li ti to krivo što ispado vatreniji navijač od tebe :lol: ,što ispade onaj koji zna više 8-)
Šalu na stranu, ako hoćeš najiskrenije, sarajlijin post sam pročitao danas, ali sam bio u trci, pa mi muka bilo gubiti vrijeme i pisati. Ostaće istina jedna, a to je da sam se u datom trenutku sjetio gola, kao da je bio danas. Tako da Guglu možeš zanemariti u ovom slučaju.
geronimo je napisao/la:Nisam ja :( , pa stoga opleti. Kažu da je mudonja moga zabiti gol sa svojim nadimkom. :? :lol:
Mariano s "muškom" :lol: pogodio prečku :D E sad recite da nije majstor. 8-) Uspio me nasmijati, kao mnogo puta do sad, čak je i Trascha zaskočio na terenu da mu jaše na leđima :lol: Nema, Mario je majstor, dokazao to mnogo puta. Pored fudbalskog znanja i veliki zabavljač. Trenutno, od svih igrača, zaslužuje najbolje ocjene za sve što radi:forma, energija, rad, pozitivnost...
Robben najbolji, asistirat između 7 igrača na malom prostoru, nije mala stvar. Čuo si i da se Klose obrukao, ali kod njega me raduje trka, neumornost, nema izgubljene lopte, tako da nije crno kako neki opisuju. Uglavnom, Bayern bolji baš za ovoliko, koliko i rezultat pokazuje, nisu ni Švabe bezazlene bile.
geronimo je napisao/la:Šalim se, pohvale na iskrenosti, jer nikad se ne zna kad će ti ko zatrebati.
Mada imam hastra da Gugu ne jame. :cry:
Moram ti priznati, u onim sedmicama kada se šuškalo o njegovom dolasku, molio sam Boga da to ne urade. Haj što u tom momentu nije vrijedio 30 milja(sad vrijedi i više 8-) ), nego kod ostalih pozicija, oni baš tamo gdje najmanje treba. Ekipa i onako spora bila, a pored topova u napadu, oni još jednoga, nigdje brze konjice. Tako da su mi to bile uzalud bačene pare. Međutim, sad je Ubica glavni
Ko je Gugo :? , eto vidiš tu sam zakazao :?, za mene prava rijetkost :lol:
Brnjo, na našu sreću, a vašu žalost, Turčin ide u Real kao veliko pojačanje za obje momčadi :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 15 maj 2011, 01:07

slika
BvB Echte Liebe !!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 maj 2011, 10:47

Klare od kud znas da def. bajern nece htjeti da platiti za coentra 30 mil. jeli imas li provjerene informacije ili nemoj napamet izmisljati meni kolko je poznato i kolko sam procitao bajern je u pregovorima oko coentraa ovi iz benfike su dosli u minhen oko pregovora za cijena koju traze je 30 mil. ali bajern najstoji da je spusti na nesto prihvatljiviju cijenu i to je to.mislim ako bajern uspije da se dogovoiri cjenu do 25 mil on je nas e sada kolko ce benika popustiti vidjet cemo.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 10:54

GAL je napisao/la:Klare od kud znas da def. bajern nece htjeti da platiti za coentra 30 mil. jeli imas li provjerene informacije
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 43769.html

Sad opet uzmi sa rezervom to što Nerlinger kaže.
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 maj 2011, 11:00

jaro slab mi je njemacki mozel prijevod.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 maj 2011, 11:03

bayern ipak želi vidala...hoeness jučer izjavio da pored toga što vjeruje čvrsto u transfer neuera da će bayern pokušat dovest i vidala...rekao je da će vidjet šta se po tom pitanju može učinit...ja mislim da bayern ide na to da uzme beka, golmana i jednog stopera plus vidal a onda bi gustavo pomagao u odbrani
inače smatram da uz nekog iskusnog stopera može uvijek igrat badstuber, iako su ga neki ovde već otpisali...tako to brzo ovde ide, dižu igrace u zvijezde i nek je čovjek malo u krizi odmah ide pod noge :D
a mogu mislit da je gomez jucer ko klose fulio onu šansu ovde bi o tome bilo jedno minimum 10 postova :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 11:05

Klare je napisao/la: Je li ti to krivo što ispado vatreniji navijač od tebe :lol: ,što ispade onaj koji zna više 8-)
Možeš imati bolja sjećanja (pobogu, mlađi si :mrgreen: ) ali zapamti jedno, nikad nećeš biti vatreniji, a pogotov ne onaj koji više zna. :D
Klare je napisao/la: Ostaće istina jedna, a to je da sam se u datom trenutku sjetio gola, kao da je bio danas. Tako da
Et' vidiš, posrećilo ti se. Cijenim tvoju iskrenost. ;)
Klare je napisao/la: Ko je Gugo :? , eto vidiš tu sam zakazao :?, za mene prava rijetkost :lol:
Gugo je Gustavo ili Gusta. On inače ima baku koja ga od milja zove Gu, ali ja sam dodao ovo, jer kako bi tek onda znao o kome se radi. :lol:

Fino si opisao utakmicu, tvoje postove (čitaj pohvale) na račun Mariona neću da čitam, jer, ili si tu previše subjektivan ili tjeraš nakav inat. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 maj 2011, 11:06

a sad vidim ovaj članak, žao mi što nisam vidio ovu izjavu nerlingera jucer na sky-u....a inače i nerlinger u zadnje vrijeme ponekad lupa, nedavno govorio prvo kako bayern nije zainteresovan za vidala, pa je vec nakon par sati promijenio misljenje i rekao kako on to bas tako nije izjavio.....izgleda samo hoenessu treba vjerovat, on je i dalje pravi big boss...a rummenige i nerlinger stvarno nekad smušeni pogotovo nerlinger :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 11:11

effe_sa je napisao/la:izgleda samo hoenessu treba vjerovat, on je i dalje pravi big boss...a rummenige i nerlinger stvarno nekad smušeni pogotovo nerlinger :D
Tako je dragi kolega, zato sam i rekao da ovo što je Chris izjavio treba uzeti sa rezervom.
Volim kada Uliju pukne film, odmah zaboravi na svu diplomatiju, koju ionako slabo koristi. :lol:

@Gal, pa eto ništa pretjerano, minuli pregovori nisu urodili plodom, zahtjevi Benfice su malo previsoki, Bayern definitivno odustao, bla bla....
Samo strpljenja, poker se nastavlja.
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 maj 2011, 11:11

Šta bi onda Gustavo igr'o? Nije valjda da će ga staviti na beka? Po meni je puno bolji u vezi, al' dolaskom Vidala bi njegova minutaža na terenu bila minimalna. :( Bek je prijeko potreban (negdje nealetih da je Coentrao sve završio sa Realom, mada mi je to čudno jer imaju Marcelo-a. Sad da l' su to standardne medijske patke il' je ipak u pitanju surova realnost, ne'am pojma), al' vi to sve već znate. Clichy-ju iz Arsenala ističe ugovor sljedeće sezone, tako da bi jedna (nemoralna) ponuda mogla zadovoljiti sve 3 strane. Arsenal bi dobio novac, Bayern bi dobio odličnog lijevog beka, a Clichy bi mog'o dobro zaraditi u Njemačkoj (još bi im'o Ribery-ja da mu pomogne u prilagodbi). Naravno, 2 stopera su potrebna (ja bih 2 doveo). Nadam se da @Romario neće spomenuti Milita :lol: . Badstuber je izgubio moć, sada je više kiks igrač negoli nova nada svjetskog fudbala (gledajući ovu sezonu, da se razumijemo). Dakle, dolazak skoro pa kompletne zadnje linije bi od Bayerna napravio ekipu koja bi sljedeće godine mogla pucati na trostruku krunu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 maj 2011, 11:35

@monolog: pa ja mislio ti iskusan lisac, a s ovom izjavom za badstubera si me iznenadio...svoje kvalitete je prošle sezone pokazao, a ova sezona je za njega logički bila teža...povreda, psihicka uzdrmanost....svoj uspon badstuber nije najbolje podnio...naredne sezone ce ga jupp dići i uz jednog iskusnog stopera će on činiti taj stoperski par...i budi siguran sto posto će to odlicno da izgleda...znamo da će jupp na uigravanju defanzivnog dijela ekipe raditi više nego van gaal...o tome sam toliko puta trubio pa da se ne ponavljam...bek i jedan stoper će doci....više od toga sigurno ne...a gustavo bi svakako u slućaju dolaska vidala bio jedna alternativa za odbranu, sjajno on to zna odradit
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 15 maj 2011, 13:47

ma po meni gustavo nikako nemoze da igra stopera,lijevog beka inekako,posto ima precizan pas i tehniku,ali za stopera definitivno nije,dolaskom vidala bio bi uz tymu odlicna zamjena u slucaju povrede schwajnija ili vidala...badstuber kao igrac mi se nikad nije svidjao,jos pogotov kad je igrao beka,taj nema muda da krene naprijed,nego jel dobije loptu ili vraca golmanu ili nekom od stopera,jednostavno mislim da on nije za bayern....
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 15 maj 2011, 13:59

Ako je Vidal potrebniji od Coentraa, onda stvarno...
Puno bolje bi bilo te noFce koji ce otici za Vidala potrositi na Portugalca. Al' ko zna, mozda tako i bude.

Nego, da cestitam Super Mariu na zasluzenom uspjehu. Kad je tata govorio da je on najbolji napadac Bundeske. :D
Slika govori vise n... Ma znate vec. :D

slika
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 maj 2011, 14:04

Od kad nisam piso na "nasoj" temi.Neki od Bavaraca su bolje upuceni ko nam dolazi aBd na ljeto. To sa Neureom haman 100 % sigurno.Imal' jos kakvih sigurica za dolazak tipa Ronaldo, Messi, Kaka? :P
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 15 maj 2011, 15:35

http://www.express.co.uk/posts/view/246 ... asri-raid-

blago vama s kakvim igracima se povezujete ...
BvB Echte Liebe !!!

Klare

Post Postao/la Klare » 15 maj 2011, 15:48

GAL je napisao/la:Klare od kud znas da def. bajern nece htjeti da platiti za coentra 30 mil. jeli imas li provjerene informacije ili nemoj napamet izmisljati meni
Neka, polako, smiri se bio nejadan. :lol:
Geroslav ti je dao izvor, a ja sam pri mišljenju da nam je bek i najpotrebniji, mislim na Coentraoa, ostali me ne interesuju, mislim bekovska pojačanja, a sad najviše što možemo učiniti jeste da se nadamo do zadnjeg dana prelaznog roka.
effe_sa je napisao/la:ja mislim da bayern ide na to da uzme beka, golmana i jednog stopera plus vidal a onda bi gustavo pomagao u odbrani
Nadamo se, samo ne bi volio da uzmu jednog stopera, a Gustava zamisle kao trajno, redovno rješenje u odbrani. Nadmo se da Nerlinger samo lupa. :D Coentrao je najpotrebniji, ali izjava Nerleta me uveliko obeshrabrila. Ukoliko ga ne dovedu, onda mi je na lijevom beku najizgledniji Guga :lol:
effe_sa je napisao/la:inače smatram da uz nekog iskusnog stopera može uvijek igrat badstuber, iako su ga neki ovde već otpisali...tako to brzo ovde ide, dižu igrace u zvijezde i nek je čovjek malo u krizi odmah ide pod noge :D
Tako je to. Samo Bogami Holgerova forma nam ne ide u prilog. :roll: Poslije one povrede postade najslabiji kotačić u našoj mašineriji. :( Niko nije očekivao ovakav pad, ali za nadati se da će Jupp vratiti stvari na svoje mjesto. Ohrabruje činjenica da je i dalje Jogijev prvi izbor. :)
effe_sa je napisao/la:a mogu mislit da je gomez jucer ko klose fulio onu šansu ovde bi o tome bilo jedno minimum 10 postova :D
Misliš 10 stranica. :D Ne daj Bože :D Ko bi ovdje rat vodio sa silnim neprijateljima.:lol:

Super Mario Mariano Gomez postade najbolji napadač u zadnjih 30 godina. :D Svaka čast na nevjerovatnom uspjehu. Sad kad na ljeto počnu City, Chelsea, Real i Barca slati po 50 mil. na našu adresu. :D

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 maj 2011, 15:57

Damir_BvB je napisao/la:http://www.express.co.uk/posts/view/246 ... asri-raid-

blago vama s kakvim igracima se povezujete ...

tako ti je kada ne završiš kao šampiNJon i kada ti menaĐeri spekulišu sa svakim imenom -.-

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 15 maj 2011, 15:57

JetSet_Hantraga je napisao/la:Ako je Vidal potrebniji od Coentraa, onda stvarno...
Puno bolje bi bilo te noFce koji ce otici za Vidala potrositi na Portugalca. Al' ko zna, mozda tako i bude.

Nego, da cestitam Super Mariu na zasluzenom uspjehu. Kad je tata govorio da je on najbolji napadac Bundeske. :D
Slika govori vise n... Ma znate vec. :D

slika
Treba on fino ovo rastaviti i ovaj top dati Riberiju, a tockove Robbenu. Sebi moze ostaviti ovu podlogu. :lol:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 15 maj 2011, 16:20

ono juce sto kloze promasi nemoze ni gomez,,ja mislim da on treba da se polagano pokupi iz minhena ili da grije klupu kao jocker,,,,sve u svemu jedna solidna sezona naravno da je ovo za nas neuspjeh ali to su nam uprava i van gal poklonili za ljeto,,,ali dobro je i to sad makara nesto rade pa svako malo novi igrac je na transfer listi...hmm bojim se kako je krenulo da ce samo nojko i mali iz cotbusa biti mega pojacanja,,,,,,
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []