FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 15 maj 2011, 16:32

Ovo za Nasrija je lijepo čuti a sad koliko je moguće izvesti transfer ne znam no Hoeneß čini čuda kad zaželi :D ...za sad dva sigurna dolaska su Neuer i Peteresen Vidal 90%..Coentrao je druga velika operacija naše uprave nakon Neuera ono što Nerlinger govori da nisu zainteresovani za portugalca ne pije vode.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 15 maj 2011, 17:01

Bilo bi izvrsno kad bi Nasrija doveli, al mslim da je to nemoguce... Sto se tice ostali pojacanja Neuer ce biti najvece, a za Coentra mislim da je potrebniji i bolji od Vidala.

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 15 maj 2011, 17:21

isakovich je napisao/la:ono juce sto kloze promasi nemoze ni gomez,,ja mislim da on treba da se polagano pokupi iz minhena ili da grije klupu kao jocker,,,,sve u svemu jedna solidna sezona naravno da je ovo za nas neuspjeh ali to su nam uprava i van gal poklonili za ljeto,,,ali dobro je i to sad makara nesto rade pa svako malo novi igrac je na transfer listi...hmm bojim se kako je krenulo da ce samo nojko i mali iz cotbusa biti mega pojacanja,,,,,,
Sve je moglo bit drugacije da s doveli pojacanja prije sezone i da Gaal nije prodao Lucia Interu(iako se to dogodilo kad je tek dosao, do je najveca steta koj je Bayernu naprabvio :evil: . Al je prepoznao Mullera i zato mu se treba zahvalit. :) )

Cristiano Ronaldo 7
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo 7 » 15 maj 2011, 17:22

Mesut Ozil 23 je napisao/la:Bilo bi izvrsno kad bi Nasrija doveli, al mslim da je to nemoguce... Sto se tice ostali pojacanja Neuer ce biti najvece, a za Coentra mislim da je potrebniji i bolji od Vidala.
dovesce ih sigurno haj nouera hoce al nasrija i coentraoa pa ljudi...... 8-) 8-)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 15 maj 2011, 17:23

Mesut Ozil 23 je napisao/la:
isakovich je napisao/la:ono juce sto kloze promasi nemoze ni gomez,,ja mislim da on treba da se polagano pokupi iz minhena ili da grije klupu kao jocker,,,,sve u svemu jedna solidna sezona naravno da je ovo za nas neuspjeh ali to su nam uprava i van gal poklonili za ljeto,,,ali dobro je i to sad makara nesto rade pa svako malo novi igrac je na transfer listi...hmm bojim se kako je krenulo da ce samo nojko i mali iz cotbusa biti mega pojacanja,,,,,,
Sve je moglo bit drugacije da s doveli pojacanja prije sezone i da Gaal nije prodao Lucia Interu(iako se to dogodilo kad je tek dosao, do je najveca steta koj je Bayernu naprabvio :evil: . Al je prepoznao Mullera i zato mu se treba zahvalit. :) )
Muller je igrao i kod Klinsmana.

Cristiano Ronaldo 7
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo 7 » 15 maj 2011, 17:25

Bilal je napisao/la:
al nije igrao ko sad,odlicna sezona jes da je bio mladi ....ali momak igra fenomenalno 8-) 8-)
Zadnja izmjena: Cristiano Ronaldo 7, dana/u 15 maj 2011, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 15 maj 2011, 17:25

Bilal je napisao/la:
Znam al ga je Gaal forsirao i napravio igraca od njeg. Mali je izvrstan.

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 15 maj 2011, 17:37

Sta mislite o Reusu i Marinu?

Cristiano Ronaldo 7
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo 7 » 15 maj 2011, 17:40

Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sta mislite o Reusu i Marinu?
cetri rijeci mladi,talentovani,dobro igraju

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 15 maj 2011, 19:17

nego, imal dzegod enog poglavice :?
quälix je napisao/la:riberi-------------nasri--------------roben
----------gustavo--------vidal--------------
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/bay ... rija/57003

moje znanje dominira :twisted: :twisted: :twisted:
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 15 maj 2011, 19:35

effe_sa je napisao/la:@monolog: pa ja mislio ti iskusan lisac, a s ovom izjavom za badstubera si me iznenadio...svoje kvalitete je prošle sezone pokazao, a ova sezona je za njega logički bila teža...povreda, psihicka uzdrmanost....svoj uspon badstuber nije najbolje podnio...naredne sezone ce ga jupp dići i uz jednog iskusnog stopera će on činiti taj stoperski par...i budi siguran sto posto će to odlicno da izgleda...znamo da će jupp na uigravanju defanzivnog dijela ekipe raditi više nego van gaal...o tome sam toliko puta trubio pa da se ne ponavljam...bek i jedan stoper će doci....više od toga sigurno ne...a gustavo bi svakako u slućaju dolaska vidala bio jedna alternativa za odbranu, sjajno on to zna odradit
ponosan sam na tebe :!: :!:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Ako je Vidal potrebniji od Coentraa, onda stvarno...
Puno bolje bi bilo te noFce koji ce otici za Vidala potrositi na Portugalca. Al' ko zna, mozda tako i bude.
zagondzijo, ja mislim da bi vidal mogao igrati desnog beka ;) ustvari, ubjedjen sam da bi ga mogli preskolovati u vrhunskog beka 8-)
jos jedan link 8-)
dodji, dodji, samo dodji.
fak :twisted: zasto mu se radujem kad ne navijam za yebeni bayern.
sta da radim, ponjelo me :evil:
Bilal je napisao/la:Treba on fino ovo rastaviti i ovaj top dati Riberiju, a tockove Robbenu. Sebi moze ostaviti ovu podlogu.
Cristiano Ronaldo 7 je napisao/la:cetri rijeci mladi,talentovani,dobro igraju
jedna yebena rijec: kante :lol:
Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sto nam ovo nema druga Gdje ronimo( Geronima)? :D
najciganskiji nik, ha :lol:
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 20:47

Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sto nam ovo nema druga Gdje ronimo( Geronima)? :D
Šta treba Meša?
Cristiano Ronaldo 7 je napisao/la: gdje bre ronimo crnogorski ronilacki klub :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cristina, imaš pravo na posljednju želju. Reci, nemoj da se stidiš.
quälix je napisao/la:nego, imal dzegod enog poglavice :?
Evo me kolega, tu sam. Šta treba? Hoćeš malo da se kurčiš, ha? :lol:
Koliko vjerujem u tako nešto da sam spreman prihvatiti tvoj poziv da budem navijač portorikanskih/feliksovih ekipa do kraja života. Ako Nasri dođe u ovom prelaznom roku.
quälix je napisao/la: dodji, dodji, samo dodji.
fak :twisted: zasto mu se radujem kad ne navijam za yebeni bayern.
sta da radim, ponjelo me :evil:
Ponjelo te :?
Hajd živ bio, priznaj da si vatreniji navijač Baye čak i od jednog Klareta. :mrgreen: :D
Pošto je poznato da je Klare moj drug, i da se jedan na drugoga ne možemo naljutiti, meni se (sam od sebe) postavlja zadatak...kako pomiriti tebe i našeg Klaritosa.
Mada svađe i nije bilo. 8-)
quälix je napisao/la: najciganskiji nik, ha :lol:
Sad ti i nick smeta, je li, ti cigane sa sjevera? :twisted:
Priznajem, nije nešto lijep, ali nakon svega, ne bih ga mjenjao za sve (23 :mrgreen: ) tvoje. :lol: :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 15 maj 2011, 21:30

geronimo je napisao/la:Evo me kolega, tu sam. Šta treba? Hoćeš malo da se ****, ha? :lol:
Koliko vjerujem u tako nešto da sam spreman prihvatiti tvoj poziv da budem navijač portorikanskih/feliksovih ekipa do kraja života. Ako Nasri dođe u ovom prelaznom roku.
nebitno hoce li doci ili ne, bitno je da sam, kao i uvjek, potrefio u sridu 8-)
naravno, ako su oni iz uprave pametni, tj. ako se imalo razumiju u posao koji obnasaju, dovesce nasrija pa taman usparali na stoperu ;)
uostalom, kojeg ces nam ti, covjek koji ne zna dal´ bi za ninbergasima ili, pak, za bavarcima :evil:
geronimo je napisao/la:Hajd živ bio, priznaj da si vatreniji navijač Baye čak i od jednog sikerijca
priznajem :!: bio sam mozda najvatreniji navijac bayerna iako je uli jos uvijek medju nama. kakva sikerija i kakvi bakraci.
bio al´ vise nisam 8-)
geronimo je napisao/la:Sad ti i nick smeta, je li, ti cigane sa sjevera? :twisted:
Priznajem, nije nešto lijep, ali nakon svega, ne bih ga mjenjao za sve (23 :mrgreen: ) tvoje.
hajde, mani mi dipr-ovanja. valjda ti najbolje znas koliko sam imao nikova i zasto sam ih registrovao.
jedan u bosni, jedan ovdje i to iz zayebancije, secer i sad kveliks. dobro znas da genetsko mekinje nije moj nik, inace kako bi objasnio postanje sece iz njemacke i njega iz bosne i to u razmaku od 2-3 minute.
uostalom bitno je da sam adminu najavljivao ama bas svaku akciju.
jah, ovo nije pravdanje, niposto. jednostavno, drug seco ne zeli biti los primjer ovoj divnoj omladini. 8-)
ps
sta ti ja mogu sto ti je nik gurbetski 8-)
pps
oooooo, vidim bistrik je tu.
pozdrav za bistrika, starog bavarca.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 21:36

Stvarno nakon ovih spamerskih postova čovjek izgubi vidik šta je ko od pravih navijača (najboljeg kluba na svijetu) napisao. :roll:
Effe stalno hvali Trubu i njegovu lanjsku sezonu. Ja jesam zaboravan, ali koliko znam, on je često tu krpio poziciju lijevog beka. Učinak - katastrofalan!
Ja sam ga također hvalio i mislio sam da će izrasti u pravu odbrambenu bombu, kad ono-međutim. :mrgreen:
Nisam zadovoljan sa njim i nemam neka prevelika očekivanja. Za manje utakmice se rodio i klupe, naravno. Sve iznad bi za mene bilo iznenađenje i rado bih pojeo svoje riječi.
Vidal je i prije bio Bayernova meta, Gaal i ekipa se odlučila u trgovinu sa Hoppom i nisu pogriješili. Sada se isti igrač stavlja u drugi plan i potežu se razne špekulacije. Čak i njegova prodaja.
Čileancu ugovor ističe naredno ljeto i njega ništa više ne može zadržati u Leverkusenu. Oni su poznati po tome (kako je otišao debeli Calmund) da prodaju igrače i kada im nije prijeka potreba.
Da bi podigli cijenu igraču (koji ne smije više koštati od nekih 10-13 mio) lansiraju se razne priče. Jedna od zadnjih je da je Barsa zagrizla za njega. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 maj 2011, 21:53

Ne zna raja ko je bio geronimo.
Zbog njega se skvo-kovke palile nebi li gero vidio pi...dim :mrgreen:
Hajde de.
Nego sta ono Nes'Eri treba da prihaja.Hajde makar on i Bilal mogu zajedno na djumu.
Mada nikako skontati da vi normalne odbrane nemate,i da tu treba citava skvadra nova da se ubaci.
Ni 100 Noji vas nece izvuci ako vam je defanzivni red kao sad.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 15 maj 2011, 21:54

quälix je napisao/la:nego, imal dzegod enog poglavice :?
quälix je napisao/la:riberi-------------nasri--------------roben
----------gustavo--------vidal--------------
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/bay ... rija/57003

moje znanje dominira :twisted: :twisted: :twisted:
Kad sam ovo citao, rekao sam ma ovaj seco 100% radi u Bayernu. :lol:

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 15 maj 2011, 21:56

Hoce da kupe Vidala(veznog) iako nije nesto potreban, a odbranu(bek, stoper) ma ko ih sisa :x . Odbrana Bayernu je kao sito(suplja), jedini Lahm dobar, a i on popusta jer nema ko da ga zamjeni.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 21:57

quälix je napisao/la:
geronimo je napisao/la: nebitno hoce li doci ili ne, bitno je da sam, kao i uvjek, potrefio u sridu 8-)
Pa normala, zato te i volim/o. :D
quälix je napisao/la: uostalom, kojeg ces nam ti, covjek koji ne zna dal´ bi za ninbergasima ili, pak, za bavarcima :evil:
Ne pravi se lud :twisted: zvao si me u par navrata i zato sam spomenuo tu okrutnu riječ. :lol:
Meni je Club lokalni klub (kako ovo divno zvuči :D ) i uvijek će biti dio mene. Šta ću ti ja kada si smješten negdje iza gelsenkiršerskog rudnika i što ti je pogled stalno bio usmjeren ka jugu. :D
quälix je napisao/la: bio sam mozda najvatreniji navijac bayerna iako je uli jos uvijek medju nama. kakva sikerija i kakvi bakraci.
bio al´ vise nisam 8-)
Jes', al' u qrcu. Ako bih za nekoga (na ovom forumu) mogao zasigurno reći da voli ovaj klub, onda si to ti.
Što prije prestaneš sa glumatanjem, biće manje posljedice. :D
quälix je napisao/la: sta ti ja mogu sto ti je nik gurbetski 8-)
pps
oooooo, vidim bistrik je tu.
Nije gurbetski, nego kaubojski :mrgreen:
Za tvoje nickove ne mari i nemoj se paliti, živ bio. Čika gero se samo šali i piše ono što mu prvo naupadne (čitaj budalaštine) :D

ps:gdje ti viđe bistrik-momka? :? :shock:

@Ostali, ako vam smeta naše citiranje, samo recite!
Sad ću ja Monologa pozvati da sve ovo obriše. :D :D

ps2 ili pps :lol:
slabo sam citirao, ali neka ostane ovako, neda mi se ispravljati. :mrgreen:
žurim, ali hari ne smije da nakrivi kapu. čekam te "ko nekad u osam". :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 maj 2011, 21:59

ma smeta

bolje rasprave se vrte po tevhidima sirom bosne nego na ovoj temi
Thomas Müller - Fußballgott

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 22:06

Pa doprinesi onda boljoj raspravi, nemoj samo čekati iz prikrajka koristeći mudre rečenice.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []