Mislim ipak da su najveći pobjednici u gluposti oni koji su dizali desnicu, a sad puše ****, ni manje ni više nego, izraelskom židovu.
Hvala, lijepo je vidjeti da u ovom odabranom društvu Sarajevo ima najmanje izgubljenih utakmica.
Mislim ipak da su najveći pobjednici u gluposti oni koji su dizali desnicu, a sad puše ****, ni manje ni više nego, izraelskom židovu.
Hvala, lijepo je vidjeti da u ovom odabranom društvu Sarajevo ima najmanje izgubljenih utakmica.
Lažeš da te toliko pogodilo da si računao poraze. Najgluplji od svih
Hahah racunao. Ukucas na google "eternal table premijer liga bih" i izbaci ti komplet tabelu za 3 sekunde.Zutti je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:50Lažeš da te toliko pogodilo da si računao poraze. Najgluplji od svih![]()
Hvala na statistici. Normalno da će i Sarajevo imati puno poraza, sve utakmice ikad ove lige odigrali, al poenta je podatak da Sarajevo ima najmanje poraza poredeći ga sa ostalim top 6-7 klubovima države.
Tako je transfermarkt naziva.
Do mene. Kontam vi svi kolektivno ne priznajete transfermarkt kao relevantno mjerilo za bilo šta oko naše lige, pa sam mislio da ćete ostati dosljedni tome. Čak sam očekivao od nekog rečenicu kako nas je Zuka i oko ove statistike pogurao.Suvorov je napisao/la: ↑18 nov 2024, 17:03Hahah racunao. Ukucas na google "eternal table premijer liga bih" i izbaci ti komplet tabelu za 3 sekunde.Zutti je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:50Lažeš da te toliko pogodilo da si računao poraze. Najgluplji od svih![]()
Hvala na statistici. Normalno da će i Sarajevo imati puno poraza, sve utakmice ikad ove lige odigrali, al poenta je podatak da Sarajevo ima najmanje poraza poredeći ga sa ostalim top 6-7 klubovima države.
Od vas pitara stvarno nema niko ni prosjecno inteligentan, nije ni cudo sto vas sam Virtual samara godinama.
Sve goli idiot. I pises nekom da je najgluplji.![]()
Meni je zanimljivo da Sarajevo ima manje poraza od Zrinjskog, a Zrinjski ima duplo vise titula. Bas ste ih zajebali.Igrali isto sve utakmice.
Sarajevo sampion priprema i nebitnih statistika.
Dovedeš debila do toga da po google traži broj poraza Sarajeva i onda isti taj debil dođe i kaže ti da si glup. Nema dalje
NenadjebivoKako ste glupi to je za gindisa.![]()
solinas je napisao/la: Sta pricas ti degenu bolan,nespominji zenu razapecu te onako estetski izmedju Ismeta i Mese da te cjela Tuzla vidi **** balavo.sta te boli **** ti i NY neki frajeri forumski sta li....**** vam usta obojici ako imas sta nije problem rjesicemo
solinas je napisao/la: prestani da vrijedjas yebem ti mrtve i zive yebo ti azmir svu zensku fameliju od najmladjih do onih u mezaru..mater ti yebem u pic.ku da ti yebem i administraciju koja te tolerise
Malo sam pretjerao, shizopitari nisu nevaspitani u ovoj mjeri, ali glupi svakako jesu.Virtu4l je napisao/la: ↑18 nov 2024, 18:24solinas je napisao/la: Sta pricas ti degenu bolan,nespominji zenu razapecu te onako estetski izmedju Ismeta i Mese da te cjela Tuzla vidi **** balavo.sta te boli **** ti i NY neki frajeri forumski sta li....**** vam usta obojici ako imas sta nije problem rjesicemosolinas je napisao/la: prestani da vrijedjas yebem ti mrtve i zive yebo ti azmir svu zensku fameliju od najmladjih do onih u mezaru..mater ti yebem u pic.ku da ti yebem i administraciju koja te tolerise
Prestani da vrijeđaš.![]()
Maestro.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.