miki_92 je napisao/la:Da nije i ova budzetlija ko Rio, nista ne rade a najvise kukaju
Ja kukam samo kad su žene u pitanju, ostalo je hvala Bogu na svom mjestu, da kucnem u drvo (tj glavu
Moderator/ica: insider
miki_92 je napisao/la:Da nije i ova budzetlija ko Rio, nista ne rade a najvise kukaju
To zbog uštipkaHeller je napisao/la:Kurcim serio_Ferdy88 je napisao/la:Helleru otkad je počeo raditi svaki drug post o firmi i vel'koj plati
Pravi si (bićeš) boem.rio_Ferdy88 je napisao/la: Ja kukam samo kad su žene u pitanju, ostalo je hvala Bogu na svom mjestu, da kucnem u drvo (tj glavu), evo nedavno dobio ponudu za asistenta na faksu, ali odbio, iz milosti prema studentima
Sta stranka radirio_Ferdy88 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:Da nije i ova budzetlija ko Rio, nista ne rade a najvise kukaju![]()
Ja kukam samo kad su žene u pitanju, ostalo je hvala Bogu na svom mjestu, da kucnem u drvo (tj glavu), evo nedavno dobio ponudu za asistenta na faksu, ali odbio, iz milosti prema studentima
sat na ruci, kosulja, cipele, odelosamo_lijevo je napisao/la:Prvo povuci koju cizu i spreman si za lom.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ja jos cekam Acu Lukasa, da vidim kako to idePrezanimljivo je fakat
![]()
Ide u potpis.Bosniacum Lilium je napisao/la: sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
#belo
KOja je razlika?rio_Ferdy88 je napisao/la:To zbog uštipkaHeller je napisao/la:Kurcim serio_Ferdy88 je napisao/la:Helleru otkad je počeo raditi svaki drug post o firmi i vel'koj plati![]()
Ili si gay, trećeg nema
A da je ranije ponuda došla razmislio bih, ovako mi nije na ruku. Ugovor na 4 god i vjerovatno upišeš treći ciklus u međuvremenu, ali opet nisi siguran hoćeš li ostati na faksu.miki_92 je napisao/la:Sta stranka radirio_Ferdy88 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:Da nije i ova budzetlija ko Rio, nista ne rade a najvise kukaju![]()
Ja kukam samo kad su žene u pitanju, ostalo je hvala Bogu na svom mjestu, da kucnem u drvo (tj glavu), evo nedavno dobio ponudu za asistenta na faksu, ali odbio, iz milosti prema studentima
ma kakav asistent drzi se toga sto radis
Ne mogu stići u petak nikako, zbog posla, ajde u subotu pa da izađemo navečer malo u grad, ako nisi ništa planiraoBosniacum Lilium je napisao/la: @rio
trebao si sa nama braca na fuka u petak, pa na namaz
Ma bio ja sa jednim gospodinom sa foruma. Nismo se vidjeli dvije godine. Bas smo to fino nadoknadilirio_Ferdy88 je napisao/la: Ne mogu stići u petak nikako, zbog posla, ajde u subotu pa da izađemo navečer malo u grad, ako nisi ništa planirao
Dogovoreno, samo me nemoj izraditi, prvo idemo na klopu i onda negdje gdje ce biti zena. :njanja:Bosniacum Lilium je napisao/la:
New Years Eve? Moze, taman medj' dijasporke
Ako me naguze da radim, pridruzicu vam se i i ja i Ljiljan imamo misiju da Rio guzi za NGrio_Ferdy88 je napisao/la:Dogovoreno, samo me nemoj izraditi, prvo idemo na klopu i onda negdje gdje ce biti zena. :njanja:Bosniacum Lilium je napisao/la:
Rio ima para, idu onda u Holiday.IlFantasista je napisao/la:Vala trenutno u gradu najviše žena ima u Holiday marketu, a kao da gledam vi ćete završiti na koncertu Dine Merlina.
Imal bujruma?Heller je napisao/la:Ako me naguze da radim, pridruzicu vam se i i ja i Ljiljan imamo misiju da Rio guzi za NGrio_Ferdy88 je napisao/la:Dogovoreno, samo me nemoj izraditi, prvo idemo na klopu i onda negdje gdje ce biti zena. :njanja:Bosniacum Lilium je napisao/la:
A ono, nije da nemam bradu, sad, da li se ovo moje može nazvati bradom, to ne bih ja da sudimHeller je napisao/la:Ima ako imas bradu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.