Rudnici su super za TE sa filterima od krecnjakasamo_lijevo je napisao/la:A sta bi to zli stranci uradili? Ukinuli ugalj i ostavili da zivimo od ledine?tuzlak1987 je napisao/la:
Pa ako budemo slusali strance sve na kraju necemo imati nista i moze doci do toga da nam samo jednog dana zavrnu pipu i za plin.
Mi smo takva drzava da moramo imati rudnike, sad je problem sto onaj ugalj koji se uzima na crno zagadjuje vise nego onaj sto se moze uzeti u rudniku..
Znam da moramo, od kako je pokusaja od drzave uglavnom kasni po 50 godina u odnosu na ostatak kontinenta. Pobogu nama se tesko odreci nekih stvari, imamo mi nasu tradiciju koja nas kako vidino drzi u blagostanju.
Tako je recimo Ruhrgebiet "morao" imati rudnike, pa eto i dalje zive i to fino zive. Eno rudnici pod zastitom Unesca.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
To se zove tuzlanski antifašizam.Kajzer10 je napisao/la:Kako ovaj ljudski talog tuzlak1987 ima obraza ista pisati na ovom forumu nakon sto ga ljudi provalise jucer na temi kante ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Eid je bajram na turskom a znači radost i dolazi nakon dva velika i iscrpljena ibadeta. Prvi je poslije 30 dana posta, a drugi je nakon obavljenog hadža. Bajram ne predstavlja ništa drugo nego radostan dan ili dan odmora.DANTES je napisao/la:@Hendo isus je rođen oko pashe...
A je li ja ne smijem tebi čestitati bajrame jer je muhamed bio jeretik? Ili još gore satanista (ima struja koja ovo zastupa, katolička čini mi se)...
Mi svi koji vjerujemo u Boga znamo da onaj koji je iz ništa stvorio sve pa i ljude, nije nadrkani pravnički ćata koji će da kažnjava po slovu zakona, već sila stvaranja dobrote i ljubavi. Neće te bog kazniti niti smatrati grešnim ako komšija čestitaš praznik, već samo će ti suditi po tvojim djelima ili nedjelima.
Ja tebi mogu čestitati sve kao praznik, tvoj dan odmora, veselja, mogu zamjeniti jaje sa tobom ili kurban, ali kako misliš da ti mogu čestitati rođenje Boga od Boga?
Zar nam ijedna vjera nalaže da čestitamo jedni drugima? Koliko znam ne, ali nas vjera uči da nesmijem dozvoliti da budeš gladan, da tvoja čast i imovina budu zaštićeni dok si tu ali dok si na putu. Da budeš siguran od mojih i tvojih ruku, nogu i jezika.
Čestitanje praznika ili blagdana je komercijalizacija nakon koje dolaze želja za mirom u svijetu. Nije ovo izbor za MISS svijeta.
Kocka je bačena
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa gdje si ti sinocsamo_lijevo je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čuvena igrica na Segi i Nintendu "Duck hunt" (gađanje patkica) zapravo je igra za dva igrača. Jednog da gađa puškom, a drugog da upravlja patkama i izbegava metke.
Sad bi fora bilo igrati, iako nisam imao igru malo sam kod komšije tad igrao.
Sad bi fora bilo igrati, iako nisam imao igru malo sam kod komšije tad igrao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
VIP dio.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Pa gdje si ti sinoc![]()
Nezgodan termin, a svakako nisam ljubitelj takvih skupova.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Padni više šta čekaš
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Helleru otkad je počeo raditi svaki drug post o firmi i vel'koj plati 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja jos cekam Acu Lukasa, da vidim kako to idesamo_lijevo je napisao/la:VIP dio.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Pa gdje si ti sinoc![]()
![]()
Nezgodan termin, a svakako nisam ljubitelj takvih skupova.
@Donnie Darko
Ja ga cekam da mogu apdejtovati Fargo cover
Kurcim serio_Ferdy88 je napisao/la:Helleru otkad je počeo raditi svaki drug post o firmi i vel'koj plati
Nullius in verba
- samo_lijevo
- Kontakt:
Prvo povuci koju cizu i spreman si za lom.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ja jos cekam Acu Lukasa, da vidim kako to idePrezanimljivo je fakat
![]()
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 25 dec 2016, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:Da nije i ova budzetlija ko Rio, nista ne rade a najvise kukaju
Ja kukam samo kad su žene u pitanju, ostalo je hvala Bogu na svom mjestu, da kucnem u drvo (tj glavu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To zbog uštipkaHeller je napisao/la:Kurcim serio_Ferdy88 je napisao/la:Helleru otkad je počeo raditi svaki drug post o firmi i vel'koj plati
Ili si gay, trećeg nema
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pravi si (bićeš) boem.rio_Ferdy88 je napisao/la: Ja kukam samo kad su žene u pitanju, ostalo je hvala Bogu na svom mjestu, da kucnem u drvo (tj glavu), evo nedavno dobio ponudu za asistenta na faksu, ali odbio, iz milosti prema studentima
Re: RE: Re: Chat
Sta stranka radirio_Ferdy88 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:Da nije i ova budzetlija ko Rio, nista ne rade a najvise kukaju![]()
Ja kukam samo kad su žene u pitanju, ostalo je hvala Bogu na svom mjestu, da kucnem u drvo (tj glavu), evo nedavno dobio ponudu za asistenta na faksu, ali odbio, iz milosti prema studentima
ma kakav asistent drzi se toga sto radis
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sat na ruci, kosulja, cipele, odelosamo_lijevo je napisao/la:Prvo povuci koju cizu i spreman si za lom.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ja jos cekam Acu Lukasa, da vidim kako to idePrezanimljivo je fakat
![]()
#belo
@rio
trebao si sa nama braca na fuka u petak, pa na namaz
- legenda reala
- Kontakt:
Ja jbt ovaj Heller misli da samo on radi 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ide u potpis.Bosniacum Lilium je napisao/la: sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
#belo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.