Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Megamon
- Kontakt:
Ja yebo majku kaze tad se preobukao,dao mu neki iz securitya odjeloFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jest, ovaj je iz širokog, steta sto ga se pitari nisu doćepali onda na koševu![]()

I kad kaze neko zasto imas nesto protiv Listice ?

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hebo sve svoje ovaj Bevanda, ko fol hoće neki napredak i da se izbjegne suspenzija, a "prvi" je tu kad` treba glasat protiv. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Za ostanak predsjedništva na čelu FSBiH glasali su: Bogdan Čeko, Marjan Jelić, Živko Marjanac, Slaviša Vujić, Ranko Cvijić, Josi Bevanda, Ivan Perić i Miroslav Ćorić, za jednog predsjednika bili su Sulejman Čolaković, Mensud Bašić, Muhidin Raščić, Suad Salihbašić, Mirsad Ibrišimbegović, dok je suzdržan bio Iljo Dominković.
Iljo Iljo krme debelo .. Znaci svi su Srbi obavili svoju duznost, i glasali protiv
Iljo Iljo krme debelo .. Znaci svi su Srbi obavili svoju duznost, i glasali protiv

- kupus army
- Kontakt:
Udruzise se braca da nas povale,dokle vise bosnjo da trpis u svojoj zemlji ova s.ranja.

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Zivko Marjanac... Vidi ti ko je clan ministarstva odbrane. Yeblo ga pasivno znanje ruskog.
http://www.vijeceministara.gov.ba/minis ... a/?id=8661

Lice kriminalca.
http://www.vijeceministara.gov.ba/minis ... a/?id=8661

Lice kriminalca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako me ovo nervira u pm. yebo sve dodje mi da platim one siciliajnce i da ih maknu iz saveza i da im vise nikad ne padne na pamet da ovako nesto urade, ni oni niti bilo ko drugi ko bi dosao na njihovo mjesto. Ajmo poceti skupljati za AL Caponce, evo od mene odma 100€ napravimo grupu na fejsu "skupljamo za talijane da uniste g.ovna iz saveza" neznam vise sta da pisem da ne popusim ban ali sam nervozan u PM odkako sam ovo vidjeo.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Za mene su grobari naseg fudbala svi od reda...i Zivko i Suljo i Josip,bez obzira kako je koji danas glasao..do neki dan su svi jednoglasno odbili ponudjeni statut i ovi koji su danas kobajagi pozitivno glasali samo dokazuju o kakvim prelivodama i obmanjivacima se ustvari radi...sad potrcali podrzati statut kad su dotjerali 5 do 12 i kad vide da izlaza nema,pa se tim glasanjem zele nekom u guzicu uvuci i nadati kakvoj funkciji i fotelji u buducem savezu...a svojim moralima,iskustvom il znanjem bi opet i taj savez za nekoliko godina doveli do pred provaliju...svi oni godinama i svaki na svoj nacin ukopavaju i blate nas fudbal,jedni iz tamo nekih politickih razloga,drugi zbog licnog interesa i sakice eura.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Ma ja antimuslimanska koalicija stupila na scenu.I jedni i drugi dobili naredjenja da se unisti fudbal i repka koju voli manje od pola stanovnika.Bevanda radi za dobrobit za BH fudbala 

AMAR OSIM!
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
pa ni mi nemamo nikakve argumente sto bi oni trebali glasat za promjenu statuta... ja prvo mrzim nasu bagru sto nas je dovela dovde a od anamo onih nisam bolje ni ocekivo...mirza_9 je napisao/la:Hebo sve svoje ovaj Bevanda, ko fol hoće neki napredak i da se izbjegne suspenzija, a "prvi" je tu kad` treba glasat protiv.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
izgleda da je koalicija SNSD i HDZ uspjela i u sportu ,blokirati Savez..jadno i bijedno! tipican primjer mjesanje politike u sportu,ali necu dugo tako moci..Bevanda,Coric i bagra iz RS zele unistiti fudbal u ovoj drzavi! to je sada vec jasno ko dan!
gledaj da nasi nisu bagra i da nisu radili to sto su radili, ovi te ne bi imali cim blokirat nikako. uopste ne krivim njih nisu nista drukcije postupili ni nista iznenadjujuce,nista nisu uradili sto nismo ocekivali... eh nasa bagra je nas unakazila to ti je realnost...bosnas_ je napisao/la:izgleda da je koalicija SNSD i HDZ uspjela i u sportu ,blokirati Savez..jadno i bijedno! tipican primjer mjesanje politike u sportu,ali necu dugo tako moci..Bevanda,Coric i bagra iz RS zele unistiti fudbal u ovoj drzavi! to je sada vec jasno ko dan!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
A ''njihova''ce bagra definitivno da dokrajci.
I to sa razmisljanjem u glavi,udaraj svejedno ne smatras svojim.
Jedino rjesenje ''sifra Bulatovic''
I to sa razmisljanjem u glavi,udaraj svejedno ne smatras svojim.
Jedino rjesenje ''sifra Bulatovic''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Nije bitno ko je glasao iz RS-A shvatite ko god da je bio na njihovom mestu glkasao bi isto, RS nece nikada prihvatiti jednog predsednika sto znaci da ukoliko UEFA ili FIFA ne shhvati da BiH nije normalna drzava FS BiH bice suspendovan mada ja mislim da se to nece desiti
Nemaju šta FIFA I UEFA da "razmišljaju". Ljudi su razmislili i dali rok do kad se moraju usaglasiti naša zakoni sa njihovim (mi trebamo FIFU/UEFU, a ne ona nas), tako da ovi naši mešetari moraju shvatiti, ali svi znamo da neće, pa tako ako ništa nadati se da ćemo bar u budućnosti imati prave ljude na pravim pozicijama. Jeste da će klubovi i reprezentacija ispaštati, ali šta ćemo kad smo i mi to u jednu ruku dozvolili. Da se ovo desilo prije 3-4 godine, sad bi vjerovatno izašli iz krize i bili ozbiljna reprezentacija.patriota44 je napisao/la:Nije bitno ko je glasao iz RS-A shvatite ko god da je bio na njihovom mestu glkasao bi isto, RS nece nikada prihvatiti jednog predsednika sto znaci da ukoliko UEFA ili FIFA ne shhvati da BiH nije normalna drzava FS BiH bice suspendovan mada ja mislim da se to nece desiti
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ja mislim da UEFA i FIFA nikada nebi trebale suspendovati savez, jer bi tom odlukom oduzele poslove priblizno za 8.000 ljudi. To je mnogo za nas, a sama cinjenica da i ti klubovi rade na osnovu donacija. Ja imam dvije mogucnosti. Prva da buknalno svi izademo na ulice, jer ne mogu se samo kriviti savezi, tu su i klubovi krivi. Sta klubovi rade?? Sjede i gledaju!!!
Druga stvar, sta bih ja uradio jeste, da UEFA oduzme radne dozvole svim ovim kojima je polika na prvom mjestu. Mislim da bi to bilo najbolje rijesenje i da postave svoga covjeka da rukovodi sljedecih 5 god.
Druga stvar, sta bih ja uradio jeste, da UEFA oduzme radne dozvole svim ovim kojima je polika na prvom mjestu. Mislim da bi to bilo najbolje rijesenje i da postave svoga covjeka da rukovodi sljedecih 5 god.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Zar nije moguce da suspenduju savez, i dok formiraju novi savez .. da bude BH Nogomet jedno vrijeme bez saveza ?! Jer igraci, klubovi, treneri i reprezentacija nisu krivi za ovo sto se desava?! Prije jedno 2 - 3 mjeseca je dao Blattner slicnu izjavu .. pa me bas zanima da li je to moguce ?!
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
- Goalgetter
- Kontakt:
Moguce je, kad na vrbi rodi grozdje, ja postanem milioner i kad se BiH plasira na SPemiiNa_ je napisao/la:Zar nije moguce da suspenduju savez, i dok formiraju novi savez .. da bude BH Nogomet jedno vrijeme bez saveza ?! Jer igraci, klubovi, treneri i reprezentacija nisu krivi za ovo sto se desava?! Prije jedno 2 - 3 mjeseca je dao Blattner slicnu izjavu .. pa me bas zanima da li je to moguce ?!

ja kad vidim facu od sulje colakovica sve mi bude jasno....da benz ima mozga U GLvi pa da zaprijeti da ce da suspenduje klubove a ne reprezentaciju, i da ovaj komitet za stabilizaciju sto planira osnovat bude tu da iskljucivo brine o reprezentaciji ja vam garantujem da bi sva ova krmad sto je protiv statuta u roku od 2 sekunde promijenila misljenje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.