FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

kivi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la kivi » 02 apr 2011, 19:46

ev real gubi. veceras dobijemo i titula je 99 % nasa. :D :D :D :D
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 02 apr 2011, 19:48

hajmo hrabro veceras do pobjede !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 apr 2011, 19:50

frankovci gube desetak minuta prije kraja, ako izgube bez obzira kako veceras odigramo, titula je nasa

ali mi nikad ne kalkulisemo, zuta podmornica bice torpedovana, a titula je nasa, nikog mi ne potcjenjujemo, samo znamo koliko smo jaki i nismo ni sumnjali od pocetka sezone da ce titula biti nasa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 apr 2011, 19:54

Sad se i ja predajem...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 02 apr 2011, 19:55

Portillo je napisao/la:Sad se i ja predajem...
Zar i ti sine Portillo :(
Pa sad zavrsetak sezone nece biti zanimljiv,kad se realovci unapred predali.
MVP - Messi-Villa-Pedro

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 02 apr 2011, 19:56

zar je dotle doslo ?? :mrgreen:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 02 apr 2011, 19:58

Nigdje veze s vezom da bez obzira kako veceras odigrali da je titula 99% nasa,pa jarane moj kao da je samo jos 2 kola ostalo do kraja,ne trebamo se osvrtati na Real Madrid i veceras po svaku cijenu trebamo ici na pobjedu jer od sad pa nadalje nijedna utakmica nije laka bez obzira ko je pobjednik..Nadam se da ce ovaj kiks Reala nasa Barca okrenut u svoju korist i da ce im to bit velika motivacija da dadnu sve od sebe pa cak i preko svojih mogucnosti ako treba... ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 apr 2011, 20:00

cakaj..nemoj mi to radit... :mrgreen:

daj pa sam si rekao da do zadnjeg kola vjerujes u titulu..

ko ce nam dzigere ovde vadit ako neces ti...

portiljoo vrati seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :mrgreen:

i sta je vama...cuj titula osigurana..a jos 234353 kola do kraja... 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 apr 2011, 20:01

DAVID VILLA je napisao/la:Nigdje veze s vezom da bez obzira kako veceras odigrali da je titula 99% nasa,pa jarane moj kao da je samo jos 2 kola ostalo do kraja,ne trebamo se osvrtati na Real Madrid i veceras po svaku cijenu trebamo ici na pobjedu jer od sad pa nadalje nijedna utakmica nije laka bez obzira ko je pobjednik..Nadam se da ce ovaj kiks Reala nasa Barca okrenut u svoju korist i da ce im to bit velika motivacija da dadnu sve od sebe pa cak i preko svojih mogucnosti ako treba... ;)
nista se ne sekiraj kolega davide, titula je nasa, ostatak sezone bice rutinski odradjen, a dobro bi bi bilo viljareal pobijediti da u nastavku sezone pep moze odmarati glavne igrace i priliku za dokazivanje dati mladim nadolazecim majstorima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 02 apr 2011, 20:06

Romariooo je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:Nigdje veze s vezom da bez obzira kako veceras odigrali da je titula 99% nasa,pa jarane moj kao da je samo jos 2 kola ostalo do kraja,ne trebamo se osvrtati na Real Madrid i veceras po svaku cijenu trebamo ici na pobjedu jer od sad pa nadalje nijedna utakmica nije laka bez obzira ko je pobjednik..Nadam se da ce ovaj kiks Reala nasa Barca okrenut u svoju korist i da ce im to bit velika motivacija da dadnu sve od sebe pa cak i preko svojih mogucnosti ako treba... ;)
nista se ne sekiraj kolega davide, titula je nasa, ostatak sezone bice rutinski odradjen, a dobro bi bi bilo viljareal pobijediti da u nastavku sezone pep moze odmarati glavne igrace i priliku za dokazivanje dati mladim nadolazecim majstorima
Ma joj u neku ruku se slazem s tobom jer imam jako veliko povjerenje u nase momke,ali ne treba se prerano radovati jer Real je veceras ipak bio dosta oslabljen a ni mi nismo bas nesto sretni sa tim povredama i bit ce jako tesko veceras protiv Villarreala,ja se najvise bojim njihovih kontri a kakva nam je situacija sa odbranom bolje da ne pricam,eto samo se nadam da ce im ovaj vecerasnji rezultat dati vjetar u ledja da sto prije postignu gol/ove i na kraju krajeva da brane svoj gol i noktima i zubima ako treba,al ko da gledam da ova nasa vecerasnja radost zbog Reala nece izac na dobro,al eto vidjet cemo,a sto se tice pobjednika opreza nikad dosta i ja sam uvjek takav bez obzira kakva je sad situacija... :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 02 apr 2011, 20:06

Nema to veze, jel titula ovjerena ili nije, kako je Real igrao jel pobjedio ili nije...nema veze ni što ne igraju redom mozak ekipe Xavi,Puyol,Abidal,Pedro,Maxwell ..jer institucija kao što je Barca uvijek mora ici na pobjedu, bez obzira na sve -doslovno :!:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2011, 20:16

Barcelona novi-stari prvak :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 apr 2011, 20:27

izzo je napisao/la:Nema to veze, jel titula ovjerena ili nije, kako je Real igrao jel pobjedio ili nije...nema veze ni što ne igraju redom mozak ekipe Xavi,Puyol,Abidal,Pedro,Maxwell ..jer institucija kao što je Barca uvijek mora ici na pobjedu, bez obzira na sve -doslovno :!:
tako je izzo, uvijek se ide na pobjedu bez obzira ko fali ko ne fali

veceras ne bi bilo lose malo odmoriti messija ako je istina da se osjeca iscrpljeno i to, mozda ga izvesti u drugom poluvremenu, ali pep i messi najbolje to znaju i uradit ce ono sto treba

s obzirom na novonastalu situaciju nakon ovog neocekivanog poraza reala, sad bi volio vidjeti i tiago od prve minute, mada je sejdo tu sigurnija opcija, afelay umjesto pedra i tiago umjesto xavija bilo bi lijepo za vidjeti veceras, mada mislim da ce pep se opredijeliti za sigurnije opcije a to su bojan i keita

bice zanimljivo vidjeti i ko ce stopera odigrati, dal ce milito ili sergio, sto znaci da ce i maskerano biti u prvoj postavi

bilo kako bilo, puno smo kvalitenija ekipa od viljareala, cak i kad nam fale neki kljucni igraci, i mora se ovo veceras pobijediti, da odemo na plus 8, u el classicu samo onda ne izgubiti i onih zadnjih 5-6 utakmica dati mladjim snagama priliku da se dokazu, jer su to momci koji igraju za b tim i zasluzili, danas su evo pobijedili u gostima b tim viljareala i red bi bio da pred kraj sezone osjete slast prve lige
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 02 apr 2011, 20:49

...ulazim u kucu,palim komp,idem na livescore.com kad tamo pise real-s.gijon:0:1... :lol: :lol: :lol: ...ako veceras pobijedimo titula je 90% nasa...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 apr 2011, 20:58

Valdes - Alves Pique Busquets Adriano - Keita Mascherano Thiago - Iniesta Villa Afellay
Bez Messia ipak.
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 apr 2011, 21:04

xaviesta je napisao/la:Valdes - Alves Pique Busquets Adriano - Keita Mascherano Thiago - Iniesta Villa Afellay
Bez Messia ipak.
opaaaaaaa bice zanimljivo, svaka cast pepu za ovaj sastav, napokon tiaga da vidimo od prve minute u jakoj utakmici

neka messija neka odmara za sahtara, zato ce njima uvaliti tri komada
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 apr 2011, 21:04

xaviesta je napisao/la:Valdes - Alves Pique Busquets Adriano - Keita Mascherano Thiago - Iniesta Villa Afellay
Bez Messia ipak.
Thiago i Afellay od 1. minute :o ,e ovo stvarno nisam ocekivao od Pepa,naravno da mi je drago zbog toga,sad imaju priliku da se koliko toliko pokazu i da vidimo mozemo li se osloniti na Thiaga,vjerovatno bi Pep gurno Messia od pocetka da je Real pobijedio,ovako i bod ne bi bio los,normalno Barca uvijek ide na pobjedu,bez obzira ko je na drugoj strani terena.......VISCA BARCAAAA
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2011, 21:05

Šarenolik sastav mada bi večeras bio dovoljan i bod.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 02 apr 2011, 21:10

joj jest mi drago zbog Thiaga i Ibrahima u prvoj postavi !
hajmo momci pokazat sta znate ;)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 02 apr 2011, 21:16

Bez Messia ipak.
Dobar sastav, od Thiaga ocekujem dosta toga veceras...veci je nedostatak ne igranje Xavia, nego Messia ili Pedra, zato Thiago mora preuzeti odgovornost na sebe.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.