jel ti elektrika sta u rodu.UPS je napisao/la:I jos da budemo imali sudjenje na strani kao komsije, sve ce biti OK
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Mozeli i jedan post bez komsijaUPS je napisao/la:I jos da budemo imali sudjenje na strani kao komsije, sve ce biti OK

1921-2011
Samo hocu reci da smo mi zrinjski kad je bio najjaci znali rasturti dole pa nam jedne godine daju gol rukom, druge gol iz mrtvog ofsajda... vama se to ne dogadja... valjda cemo i mi imati dole jednom normalno sudjenje kao vi 

- Thunderstruck
- Kontakt:
Nego je li iko citao jucerasnji clanak u Oslobođenju u vezi Blekica?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
-
- Kontakt:
JA VOLIM,VOLIM,VOLIM SAMO TEBEE I SAMO TEBI,TEBI DAJEM SVEE SA SJEVERA CES CUTI NASU PJESMU SARAJEVO VOLIM TEEEE OOOOOOOOOOOOOOO
JA MRZIM, MRZIM, MRZIM SAMO TEBE ...
-
- Kontakt:
heheh jbg svak ima pravo da ima svoje misljenje ehehehmangupp je napisao/la:JA MRZIM, MRZIM, MRZIM SAMO TEBE ...
ma samo da mi babo ovo ne vidivojnik srece je napisao/la:heheh jbg svak ima pravo da ima svoje misljenje ehehehmangupp je napisao/la:JA MRZIM, MRZIM, MRZIM SAMO TEBE ...

-
- Kontakt:
hahahahaahahahahahhahamangupp je napisao/la:ma samo da mi babo ovo ne vidivojnik srece je napisao/la:heheh jbg svak ima pravo da ima svoje misljenje ehehehmangupp je napisao/la:JA MRZIM, MRZIM, MRZIM SAMO TEBE ...
Vrijeme je da opet odes malo u setnju. forum nije mjesto za poremecene likove poput tebenikad_izvini je napisao/la:Nisi ti kriv što si slaboumanUPS je napisao/la:Samo hocu reci da smo mi zrinjski kad je bio najjaci znali rasturti dole pa nam jedne godine daju gol rukom, druge gol iz mrtvog ofsajda... vama se to ne dogadja... valjda cemo i mi imati dole jednom normalno sudjenje kao viProšle godine su nam dali gol iz smiješnog penala. Ti to ne znaš jer ne pratiš Želju. ne pratiš ali se pozivaš. Dobro, priglup si al opet, ne moraš svima da daješ do znanja koliko si neinteligentan. Vidim da voliš jednakosti
evo prijedloga:
ups=iq 4
PA- PA

P.S. Valjda ce rehabilitacija ovaj put uspjeti

Sarajevo-Man.UTD 1968

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- nikad_izvini
- Kontakt:
Kad se već pozivaš na "komšije" onda treba da si upućen. S tim da blago rečeno nisi upućen zaključujem da nisi previše bistar. Đe je zapeloUPS je napisao/la:Vrijeme je da opet odes malo u setnju. forum nije mjesto za poremecene likove poput tebenikad_izvini je napisao/la:Nisi ti kriv što si slaboumanUPS je napisao/la:Samo hocu reci da smo mi zrinjski kad je bio najjaci znali rasturti dole pa nam jedne godine daju gol rukom, druge gol iz mrtvog ofsajda... vama se to ne dogadja... valjda cemo i mi imati dole jednom normalno sudjenje kao viProšle godine su nam dali gol iz smiješnog penala. Ti to ne znaš jer ne pratiš Želju. ne pratiš ali se pozivaš. Dobro, priglup si al opet, ne moraš svima da daješ do znanja koliko si neinteligentan. Vidim da voliš jednakosti
evo prijedloga:
ups=iq 4
PA- PA![]()
P.S. Valjda ce rehabilitacija ovaj put uspjeti

Smiju ti se ljudi moj Reufe

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
vidis kako sute nece da priznaju da je Blekić primitivac koji samo sramoti klubThunderstruck je napisao/la:Nego je li iko citao jucerasnji clanak u Oslobođenju u vezi Blekica?
onaj koji se stidi vlastitog oca jer je navijao za drugi klub treba da bude uzor nekome
svako normalan ,naglasavam ovo normalan ce se od Blekića ograditi

a on je u dolini ćupova
A ti da si normalan nebi dolazio na temu Fk. Sarajevo, jer ovo nije tim za koga ti navijaš i da si normalan nebi provocirao, a pošto je očigledno šta si ti onda je očekivat od tebe i takvih ko ti da provocirate, a pogotovo sam ispod sebe da pišeš... Aferim momče.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Zbog čega da se komentariše članak u oslobođenju kojeg je napisao jedan obični poltron Jasmin Ligata koji je inače mrtvi željovac? I da, članak je dno dna novinarstva upoređivati Blekića i Ćelu nema smisla. Svi znamo ko je i šta je bio Ćelo, takve bljuvotine mogu pasti na pamet samo Ligati.
Gdje je ovdje moderacija da sredi malo ovu temu? jel vidite da ovdje dolaze samo provokatori iz plavog tabora. Hvatam se za glavu od silnih gluposti kao ovaj sa mog avatara
Gdje je ovdje moderacija da sredi malo ovu temu? jel vidite da ovdje dolaze samo provokatori iz plavog tabora. Hvatam se za glavu od silnih gluposti kao ovaj sa mog avatara

- Alen Škoro
- Kontakt:
Ja kao navijac Sarajeva kazem da je Blekic jedan veliki primitivac.
Htjeli mi to priznat ili ne .. snimak je sve pokazao,ustvari ja sam bio tad na Kosevu.
Htjeli mi to priznat ili ne .. snimak je sve pokazao,ustvari ja sam bio tad na Kosevu.
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 01 nov 2010, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Na ovog "nikad izvini" ne obraćam pažnju jer tip je tu samo da provocira i non stop je na našem forumu. Ko ima vremena nek pregleda samo njegove postove i sve će mu biti jasno.
nego sad su još 3 izuzetno bitne utakmice u nizu (dvije u kupu sa Lišticom i gostujuća sa Veležom) gdje bi bilo dobro da prođemo. Na proljeće nastaviti sa tempom bod na strani i tri kući i jedno od 3 mjesta nam negine. Uz malo sreće možda i titula nije daleko.
Na proljeće imamo tri nezgodna gostovanja ( Borac, Čelik i možda Zrinjski) a kući nam dolaze Široki, Željo koji su svakako iza nas i pušu nam u leđa (da nekažem nešto vulgarno)
nego sad su još 3 izuzetno bitne utakmice u nizu (dvije u kupu sa Lišticom i gostujuća sa Veležom) gdje bi bilo dobro da prođemo. Na proljeće nastaviti sa tempom bod na strani i tri kući i jedno od 3 mjesta nam negine. Uz malo sreće možda i titula nije daleko.
Na proljeće imamo tri nezgodna gostovanja ( Borac, Čelik i možda Zrinjski) a kući nam dolaze Široki, Željo koji su svakako iza nas i pušu nam u leđa (da nekažem nešto vulgarno)
Dinamo Zagreb ima na čelu kluba najvećeg primitivca na balkanu u obliku jednog Mamića koji psuje na sve strane, jesam li u pravu? Ali taj isti Dinamo sa tim primitivcem svake sezone uzima titulu prvaka Hrvatske. Ni ja ne bi imao ništa protiv da imamo takvog predsjednika a kako vidim blizu je tome da bude nešto ko Mamić. Dosta mi je mutavaca koji ne znaju da govore kao što je to radio Šuman. Vjeruj mi na riječ kada počnu titule dolaziti ti ćeš zaboraviti to da je Blekić primitivac.Alen Škoro je napisao/la:Ja kao navijac Sarajeva kazem da je Blekic jedan veliki primitivac.
Ja limvo limvo limvo mosa bete
i mosa bite bite bite jemda sve
sa verasje ces ticu suna smupje
rajvoSa limvo teeee!!!
a sve ostalo je nebitno...
vazda ce biti netrpeljivosti izmedju nas i komsija i izmedju primitivaca i sa jedne i druge strane...
P.S. za malo mladje navijace i jedne i druge, idite na utakmice zato sto volite svoj klub a ne zato sto mrzite suparnicki!!
i mosa bite bite bite jemda sve
sa verasje ces ticu suna smupje
rajvoSa limvo teeee!!!
a sve ostalo je nebitno...
vazda ce biti netrpeljivosti izmedju nas i komsija i izmedju primitivaca i sa jedne i druge strane...
P.S. za malo mladje navijace i jedne i druge, idite na utakmice zato sto volite svoj klub a ne zato sto mrzite suparnicki!!
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
ko god je spomenuo mamica
jest on pobijedjuje al su mu tribine prazne jer su bbi bar skontali da je lik lopov i primitivac
pitanje je kad cete vi skontat....
ne znam kome sam ono prigovorio za ćelu i one kocije i to da je te godine sjeo u lozu a ne na tribinu sa Hordama
a vi ga dizete u nebo
nije mi cilj pljuvat po mladjem klubu iz Sarajeva
ja samo iznosim činjenice
kome se ne svidjaju ja tu nista ne mogu...
jest on pobijedjuje al su mu tribine prazne jer su bbi bar skontali da je lik lopov i primitivac
pitanje je kad cete vi skontat....
ne znam kome sam ono prigovorio za ćelu i one kocije i to da je te godine sjeo u lozu a ne na tribinu sa Hordama
a vi ga dizete u nebo
nije mi cilj pljuvat po mladjem klubu iz Sarajeva
ja samo iznosim činjenice
kome se ne svidjaju ja tu nista ne mogu...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, keli, kogmagie46, nedimmmm1337, Rule_hz i 77 gostiju.