Bosniacum Lilium je napisao/la:
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bosniacum Lilium je napisao/la:
![]()
![]()

zato nek se istrese dobro na derbiju, oprosten mu je zuti kartonmiky_hz je napisao/la:Sreca po onoga Jevtica sto Benko nije smio da zucne zbog straha od kartona,inace bi svasta bilo.Dobro je Dzemo opet malo redara glumio i sve super
Kramara za manekena.Rahma je napisao/la:
Gle Kramara
Benko pokazao da u ekstremnim situacijama može da istrpi. Svaka mu čast, ja bih onog sa zemlje štocirao do Kafadarovog ranča se ne bi zaustavio.miky_hz je napisao/la:Sreca po onoga Jevtica sto Benko nije smio da zucne zbog straha od kartona,inace bi svasta bilo
Trebamo se pregrupisat na svim frontovima (citaj temama) do tadjoker90 je napisao/la:Eh sad krece show do vikenda iduceg!
ja ja ....PitarBordo je napisao/la:Kupili smo Vitez, za dvaes milja suca, samo đe su pare, pa... Valjda kod punca.
samo se nemojte kladiti ni sa kim, mislim po forumima jer je mucno bilo gledati one avatareFrancescoTotti je napisao/la:Trebamo se pregrupisat na svim frontovima do tadjoker90 je napisao/la:Eh sad krece show do vikenda iduceg!
Nemojte samo kladionica u avatare ko Titu vas molim.FrancescoTotti je napisao/la:Trebamo se pregrupisat na svim frontovima do tadjoker90 je napisao/la:Eh sad krece show do vikenda iduceg!

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, johntravolta123, mnon46, Rule_hz i 25 gostiju.