Ja sam mislio da FK Sarajevo iz Sarajeva nema svoj stadionTMovac je napisao/la:
znate ko ima najbolji stadion u BiH FK Sarajevo.Nema drama od stadiona.Bolji je i od Nou campa![]()
![]()
ako shvatate šta želim da kažem
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bingortm86 je napisao/la:Ja sam mislio da FK Sarajevo iz Sarajeva nema svoj stadionTMovac je napisao/la:
znate ko ima najbolji stadion u BiH FK Sarajevo.Nema drama od stadiona.Bolji je i od Nou campa![]()
![]()
ako shvatate šta želim da kažem
![]()
![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kolko' sam ja skonto ne priča se o stadionima nego terenima... 
- Marseille84
- Kontakt:
Zato imate postova, zbog te priče o stadionima i spammerima

da upravu si,ja malo otišao u ofsajd izgledabang je napisao/la:Kolko' sam ja skonto ne priča se o stadionima nego terenima...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ko prizna pola mu se prašta 
Naravno, ova tema ti je jedinstvena po tome što se na njoj može sresti spam. Toga nema ni na jednoj drugoj!Marseille84 je napisao/la:Zato imate postova, zbog te priče o stadionima i spammerima![]()
![]()
![]()
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ja bih prije rekao da je to zbog postova o kvantnoj mehanici...Marseille84 je napisao/la:Zato imate postova, zbog te priče o stadionima i spammerima![]()
![]()
![]()
- ibrakadabra
- Kontakt:
Pjesma za Amara Brku
Po tuborgu se ta pjesma pocela slusati uveliko
BRKO BRKO !
Vozdra raja.Ja sam novi i ovo je moj prvi post.Pozdrav svim navijacima mog voljenog kluba.Ja sam stari manijak,na tribinama sam vec 35 kuka.Trenutno sam u inostranstvu i radim ali opet pratim svog Zelju.Sretno nam i ako bogda do titule.
jel to onaj stadion gdje su koze pustili da pasu kad je orasje ispalo iz ligeBlueSharks je napisao/la:Mislim da najbolji teren u BiH ima stadion Goal u Orašju, bar je tako bilo prije 3-4.g kad sam zadnji put tamo bio. Jest da je, čini mi se u to vrijeme tek bio i napravljen, al mislim da je i sad isto stanje i da ga održavaju.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Citluk je to bio jarane........stadion Brotnjanermin_TM je napisao/la:jel to onaj stadion gdje su koze pustili da pasu kad je orasje ispalo iz ligeBlueSharks je napisao/la:Mislim da najbolji teren u BiH ima stadion Goal u Orašju, bar je tako bilo prije 3-4.g kad sam zadnji put tamo bio. Jest da je, čini mi se u to vrijeme tek bio i napravljen, al mislim da je i sad isto stanje i da ga održavaju.
posušje..PIRKE33 je napisao/la:Citluk je to bio jarane........stadion Brotnjanermin_TM je napisao/la:jel to onaj stadion gdje su koze pustili da pasu kad je orasje ispalo iz ligeBlueSharks je napisao/la:Mislim da najbolji teren u BiH ima stadion Goal u Orašju, bar je tako bilo prije 3-4.g kad sam zadnji put tamo bio. Jest da je, čini mi se u to vrijeme tek bio i napravljen, al mislim da je i sad isto stanje i da ga održavaju.
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- Blagoje Bratić
Da u Posušju ovce pasu na terenima 1 Lige FBIH i ponekad krave 
bar se trava kosi redovnoBlagoje Bratić je napisao/la:Da u Posušju ovce pasu na terenima 1 Lige FBIH i ponekad krave
- Blagoje Bratić
MOraju je i sušiti da bi koristili kao sjeno,imaju im posla igrači koliko hoćeš,valja zaradit platu 
Vozdra paša i dobrodošao.Alipasino je napisao/la:Vozdra raja.Ja sam novi i ovo je moj prvi post.Pozdrav svim navijacima mog voljenog kluba.Ja sam stari manijak,na tribinama sam vec 35 kuka.Trenutno sam u inostranstvu i radim ali opet pratim svog Zelju.Sretno nam i ako bogda do titule.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Blagoje Bratić
I ja sam novi,ali ja se odmah udomaćio valjda akobogda bude sve kako treba,samo da
Rudara mlatnemo gore i onda ide samo po sebi
Rudara mlatnemo gore i onda ide samo po sebi
http://www.bitno.ba/vijesti/sport/nogom ... ce-i-krave eo ga clanak slika godinePIRKE33 je napisao/la:bar se trava kosi redovnoBlagoje Bratić je napisao/la:Da u Posušju ovce pasu na terenima 1 Lige FBIH i ponekad krave
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.