Hrvatska "ukrala" Australiji Segecica koji je prošle godine igrao za australske selekcije, a ove godine bi mogao već dobiti poziv i za svjetsko prvenstvo kako bi ga kaparisali. Jedna hrvatska koja je par stepenica ispred nas po svemu.
A mi ovdje pričamo kako ne treba pozivati nove kvalitetne igrače da ne bi poremetili harmoniju ako se izbaci neki igrač koji nije uopće igrao ili je odigrao neku beznačajnu minutažu u prethodnim utakmicama.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Pa samo sto taj Segecic igra najjacu drugu ligu na svijetu. Ovdje se spominju Catovici, Licine i ostali. Neka makar dobace do druge lige. Od svih tih potencijalnih ko bi mogao odmah uletiti u sastav je Pejcinovic, mada i on bi tesko igrao trenutno pored Dzeke, Demirovica i Tabakovica. Janelt takodjer, mada znamo situaciju sa njim, da ne pisem.DeeWa je napisao/la: ↑29 apr 2026, 21:24Hrvatska "ukrala" Australiji Segecica koji je prošle godine igrao za australske selekcije, a ove godine bi mogao već dobiti poziv i za svjetsko prvenstvo kako bi ga kaparisali. Jedna hrvatska koja je par stepenica ispred nas po svemu.
A mi ovdje pričamo kako ne treba pozivati nove kvalitetne igrače da ne bi poremetili harmoniju ako se izbaci neki igrač koji nije uopće igrao ili je odigrao neku beznačajnu minutažu u prethodnim utakmicama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Segecic je igrao za u21 reprezentaciju Hrvatske sad u martu.DeeWa je napisao/la: ↑29 apr 2026, 21:24Hrvatska "ukrala" Australiji Segecica koji je prošle godine igrao za australske selekcije, a ove godine bi mogao već dobiti poziv i za svjetsko prvenstvo kako bi ga kaparisali. Jedna hrvatska koja je par stepenica ispred nas po svemu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎