Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

DeeWa
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la DeeWa » 29 apr 2026, 21:24

Hrvatska "ukrala" Australiji Segecica koji je prošle godine igrao za australske selekcije, a ove godine bi mogao već dobiti poziv i za svjetsko prvenstvo kako bi ga kaparisali. Jedna hrvatska koja je par stepenica ispred nas po svemu.

A mi ovdje pričamo kako ne treba pozivati nove kvalitetne igrače da ne bi poremetili harmoniju ako se izbaci neki igrač koji nije uopće igrao ili je odigrao neku beznačajnu minutažu u prethodnim utakmicama.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 apr 2026, 21:27

DeeWa je napisao/la:
29 apr 2026, 21:24
Hrvatska "ukrala" Australiji Segecica koji je prošle godine igrao za australske selekcije, a ove godine bi mogao već dobiti poziv i za svjetsko prvenstvo kako bi ga kaparisali. Jedna hrvatska koja je par stepenica ispred nas po svemu.

A mi ovdje pričamo kako ne treba pozivati nove kvalitetne igrače da ne bi poremetili harmoniju ako se izbaci neki igrač koji nije uopće igrao ili je odigrao neku beznačajnu minutažu u prethodnim utakmicama.
Pa samo sto taj Segecic igra najjacu drugu ligu na svijetu. Ovdje se spominju Catovici, Licine i ostali. Neka makar dobace do druge lige. Od svih tih potencijalnih ko bi mogao odmah uletiti u sastav je Pejcinovic, mada i on bi tesko igrao trenutno pored Dzeke, Demirovica i Tabakovica. Janelt takodjer, mada znamo situaciju sa njim, da ne pisem.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 29 apr 2026, 21:30

DeeWa je napisao/la:
29 apr 2026, 21:24

Segecic je igrao za u21 reprezentaciju Hrvatske sad u martu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, dubrovnik, eldo, GG3, Soli i 60 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []