eto toliko
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
evo ovdje sve da vas pozdravim,ja nisam htio cekat novu godinu,zamolio sam admina da mi promjeni nick i posto ne moze evo me sa novim...dosad sam bio Interista di cuore ako neko ne zna.
eto toliko
eto toliko
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Andrea "Il Mago" Bargnani
DeMar DeRozan
Raptors
Andrea "Il Mago" Bargnani
DeMar DeRozan
Raptors
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dje si harry sto promeni avatar????harry_90 je napisao/la:Pozz za alfu![]()
Ko te bude dirao,ima da bijem
Sretan Bozic svima koji slave .
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zar ti je toliko dosadio onaj stari profil da nisi mogao sačekati par dana ? 
eto vidis da si se djaba trudio i molio administratore, kad ne moze
ja cu ipak sacekati 2011-tu
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nevjernice neces valjda menjati nick???????nevjernik je napisao/la:eto vidis da si se djaba trudio i molio administratore, kad ne moze![]()
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Isti sam ti.nevjernik je napisao/la:eto vidis da si se djaba trudio i molio administratore, kad ne moze![]()
- Interista di cuore
- Kontakt:
predomislio se ja,zao mi ovog

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
EVo kuci,dosadno,nisam izasao,drustvo nece,sve su to moj alfa pecinari,pracovjek je imao zanimljiviji zivot od njihalfarouqaminu je napisao/la:dje si harry sto promeni avatar????harry_90 je napisao/la:Pozz za alfu![]()
Sretan Bozic svima koji slave .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
hocu, al @nevjernika necu ugasiti 100%, javit ce se on ponekad, kad zazelim da diskutujem sam sa sobomalfarouqaminu je napisao/la:nevjernice neces valjda menjati nick???????nevjernik je napisao/la:eto vidis da si se djaba trudio i molio administratore, kad ne moze![]()
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Nece ni moji nisam mjesec dana izaso a i umoran samharry_90 je napisao/la:EVo kuci,dosadno,nisam izasao,drustvo nece,sve su to moj alfa pecinari,pracovjek je imao zanimljiviji zivot od njihalfarouqaminu je napisao/la:dje si harry sto promeni avatar????harry_90 je napisao/la:Pozz za alfu![]()
Sretan Bozic svima koji slave .moram avatar promjenit,Del Boy nije vise IN,sad su ove dvije mackice,sta kazes,kako igraju ???
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- alfarouqaminu
- Kontakt:
razvaljuju harryharry_90 je napisao/la:EVo kuci,dosadno,nisam izasao,drustvo nece,sve su to moj alfa pecinari,pracovjek je imao zanimljiviji zivot od njihalfarouqaminu je napisao/la:dje si harry sto promeni avatar????harry_90 je napisao/la:Pozz za alfu![]()
Sretan Bozic svima koji slave .moram avatar promjenit,Del Boy nije vise IN,sad su ove dvije mackice,sta kazes,kako igraju ???
- alfarouqaminu
- Kontakt:
to ti je dobra foranevjernik je napisao/la:hocu, al @nevjernika necu ugasiti 100%, javit ce se on ponekad, kad zazelim da diskutujem sam sa sobomalfarouqaminu je napisao/la:nevjernice neces valjda menjati nick???????nevjernik je napisao/la:eto vidis da si se djaba trudio i molio administratore, kad ne moze![]()
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
SRETAN BOŽIĆ
@Frutek
Ma meni neobicno,navikao svakog petka izaci,nije ni hladno napolju,al etoo valja sjedit u kuci
@alfa
Normala da razvaljuju,ja sam ovo trenirao 2 godine,snimao njihovu partiju i postavio kao svoj avatar,vidis da su ozbiljne,nema labavo..Inace mec je zavrsio 30:22 za ovu sa plavim reketom
i dobila je kao nagradu whiskas 
Ma meni neobicno,navikao svakog petka izaci,nije ni hladno napolju,al etoo valja sjedit u kuci
@alfa
Normala da razvaljuju,ja sam ovo trenirao 2 godine,snimao njihovu partiju i postavio kao svoj avatar,vidis da su ozbiljne,nema labavo..Inace mec je zavrsio 30:22 za ovu sa plavim reketom
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sa plavim reketomharry_90 je napisao/la:@Frutek
Ma meni neobicno,navikao svakog petka izaci,nije ni hladno napolju,al etoo valja sjedit u kuci![]()
@alfa
Normala da razvaljuju,ja sam ovo trenirao 2 godine,snimao njihovu partiju i postavio kao svoj avatar,vidis da su ozbiljne,nema labavo..Inace mec je zavrsio 30:22 za ovu sa plavim reketomi dobila je kao nagradu whiskas
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahaha. Ne vjerujem. 
Normala,murinjo je pussy smoke za menealfarouqaminu je napisao/la:sa plavim reketomharry_90 je napisao/la:@Frutek
Ma meni neobicno,navikao svakog petka izaci,nije ni hladno napolju,al etoo valja sjedit u kuci![]()
@alfa
Normala da razvaljuju,ja sam ovo trenirao 2 godine,snimao njihovu partiju i postavio kao svoj avatar,vidis da su ozbiljne,nema labavo..Inace mec je zavrsio 30:22 za ovu sa plavim reketomi dobila je kao nagradu whiskas
![]()
,whiskas, au dobar si trener, pravi murinjo
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dobre su dobre, neumorno treniraju ceo dan, au svaka im castharry_90 je napisao/la:Normala,murinjo je pussy smoke za menealfarouqaminu je napisao/la:sa plavim reketomharry_90 je napisao/la:@Frutek
@alfa
![]()
,whiskas, au dobar si trener, pravi murinjo
svaki dan po 50 sklekova,3 treninga,i jedna partija
inace ova pisulja zuta,ona zna zavuci u cosak,dok je ovoj garavoj specijalnost zacerat drugoj protivnici
gdje ste sise
@alfa
Gdje ce biti umorne,trening sat vremena traje,onda se one odmore,pojedu po whiskas,popiju litar mlijeka,i spavaju do 16h i onda opet trening,i nakon tog treninga jedan prijateljski mec,sad sam ih motivirao,koja pobjedi dobije misa za desert,kolju se brate,reze jedna na drugu..planiram da ih prijavim na neko takmicenje,strah me da me nece osramotit,ode obraz..nije sto su moje,al su najbolje.
Gdje ce biti umorne,trening sat vremena traje,onda se one odmore,pojedu po whiskas,popiju litar mlijeka,i spavaju do 16h i onda opet trening,i nakon tog treninga jedan prijateljski mec,sad sam ih motivirao,koja pobjedi dobije misa za desert,kolju se brate,reze jedna na drugu..planiram da ih prijavim na neko takmicenje,strah me da me nece osramotit,ode obraz..nije sto su moje,al su najbolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.