FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ahmetovic tehnicki nije los igrac ,solidan sut solidna brzina ,samo mu dosta snage fali dosta zilavo i mrsavo izgleda al eto vidjecemo kako ce se pokazat mislim iz kontri i polu kontri ce koristiti
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ne znam znam da su se bili ujedinili zmaj i OFK Tuzla jos podavno, ali eto opet je doslo do nekih promjena kao sto vidimSiggySinatra je napisao/la:Trenutno postoje NK Tuzla (bivsi Zmaj) i OFK Tuzla koja igra u zadnjoj ligi ... da ne dodje do zabune...SaltCityAttack je napisao/la:pa nije OFK Tuzla bila tad Zmaj..ja nebi tad ni igrao onda za Tuzlu
..oni su se tek poslije ujedinili...tad je bio i Zmaj, a i OFK Tuzla ebiga

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SiggySinatra
- Kontakt:
Da doslo je do svadje i osnovana je OFK Tuzla koja igra na Pasa Bunaru dok NK Tuzla koja vec propada dijeli stadion sa Proleterom u Slavinovicima..SaltCityAttack je napisao/la:ma ne znam znam da su se bili ujedinili zmaj i OFK Tuzla jos podavno, ali eto opet je doslo do nekih promjena kao sto vidimSiggySinatra je napisao/la:Trenutno postoje NK Tuzla (bivsi Zmaj) i OFK Tuzla koja igra u zadnjoj ligi ... da ne dodje do zabune...SaltCityAttack je napisao/la:pa nije OFK Tuzla bila tad Zmaj..ja nebi tad ni igrao onda za Tuzlu
..oni su se tek poslije ujedinili...tad je bio i Zmaj, a i OFK Tuzla ebiga
- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate nije nas mogo Manchester dobit na Pasa Bunaru ocami
..barem tako su izreke bile jer je tad Manchester sa Beckamom,Colom, Yorkom vladao
...pa gore lopta care odvija se od grbe do grbe
.. ali et da se pohvalim bio sam ebeno dobar ljevi beck i ponekad ljevo krilo kako kad
...samo bilo je vazda ebeno igrat protiv Slobode, ali vazda sam gledo da pobjedim drugove ko Crnogorca, Fazlu, Kalesica , pa poslije i Tare se prikljuci im kao najmladji od njih 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jedva čekam utakmicu
HAJMO ISPOČETKA
" onclick="window.open(this.href);return false;
HAJMO ISPOČETKA

- delpiero20
- Kontakt:
Gdje se moze uzeti sezonska karta?
Oni dole na ulazu na Tusanj i u prstorijama kad im kazes gdje uzet kartu oni isto kao da si im rekao de mi smuckajte mravlju kiselinu...sve debili
Oni dole na ulazu na Tusanj i u prstorijama kad im kazes gdje uzet kartu oni isto kao da si im rekao de mi smuckajte mravlju kiselinu...sve debili

Jesul iste cijene ulaznica ko i prosle sezone znaci 5KM.
Ili je dzaba ulaz
Nego znam da sam dosadio sa ovom pricom,jesu li uspjeli naci 90.000 km za dugovanja igracima,inace nece moci nastupiti u ligi !
Sta je sa Zahirovica vidim niko ga vise ne spominje,nije valjda da nema mjesta za njega u upravnom odboru,covjek se vise borio za ovaj klub nego ove legende koje su mirno stojale i gledale kako Sloboda ide prema drugoj ligi.

Nego znam da sam dosadio sa ovom pricom,jesu li uspjeli naci 90.000 km za dugovanja igracima,inace nece moci nastupiti u ligi !
Sta je sa Zahirovica vidim niko ga vise ne spominje,nije valjda da nema mjesta za njega u upravnom odboru,covjek se vise borio za ovaj klub nego ove legende koje su mirno stojale i gledale kako Sloboda ide prema drugoj ligi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vjerovatno jesu čim niko ne spominje dugovanja.harry_90 je napisao/la:Ili je dzaba ulaz![]()
Kolumbijac Phill Jackson, koji je u našoj zemlji igrao za Čelik i Zrinjski, narednu sezonu provešće u tuzlanskoj Slobodi. On će biti prvi Kolumbijac, i uopšte prvi tamnoputi igrač koji će zvanično zaigrati za tuzlanski klub.
"Imamo samo jedan cilj, a to je plasman u Premijer ligu BiH. Nadam se da ćemo to i ostvariti", rekao je Jackson.
On bi sutra trebao debitovati u utakmici sa Goraždem, u okviru 1. kola prvenstva u Prvoj Federaciji BiH. Za tu utakmicu ne konkuriši Mirza Mešić i Staniša Nikolić, koji još uvijek nisu dobili neophodne certifikate.
Hajmo Jacksoneeee, trpajjjjj
P.S. To mi je komšija, u mom naselju stanuje 
"Imamo samo jedan cilj, a to je plasman u Premijer ligu BiH. Nadam se da ćemo to i ostvariti", rekao je Jackson.
On bi sutra trebao debitovati u utakmici sa Goraždem, u okviru 1. kola prvenstva u Prvoj Federaciji BiH. Za tu utakmicu ne konkuriši Mirza Mešić i Staniša Nikolić, koji još uvijek nisu dobili neophodne certifikate.
Hajmo Jacksoneeee, trpajjjjj

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dobro je sto Dzekson ostaje,steta za Nikolica,valjda za naredni mec bude registrovan 

Extra!
Jel može neko napraviti/napisati sastav,pozicije prvih 11?
Jel može neko napraviti/napisati sastav,pozicije prvih 11?
Prije dvije stranice sam ja stavio sastav koji je izdiktirao Ibrakovic,samo iz njega izbaci Nikolica i Mesica (Musica) 

Imal tko da može pomoć jednom portalu da realizuje live text. prenose sa utakmica Slobode, naime na tom portalu i prošle sezone su rađeni prenosi i sad nam treba netko i iz Tuzle, ako nam netko može pomoć neka se javi na pm da mu pojasnim šta nam treba
Malo je off topic
Slusam sad na stranici Kameleona izjavu Haruna Mahmutovica koji je zelio da ove godine repka BiH u kosarci igra u Tuzli,ali opcinske vlasti na celu sa Imamovicem nisu odgovorali na dopise KS BIH
Kako rece Mahmutovic glasali su prije godinu dana svi premijerligasi i ljudi iz RS glasali su za to da Sloboda Ditu ostave u ligi,ali ljudi iz Tuzle nisu zeljeli to
kao sto covjek rece ljudi iz Banja Luke i ostalih gradove vise zale za Sloboda Ditom nego neki iz ljudi iz Tuzle..
Slusam sad na stranici Kameleona izjavu Haruna Mahmutovica koji je zelio da ove godine repka BiH u kosarci igra u Tuzli,ali opcinske vlasti na celu sa Imamovicem nisu odgovorali na dopise KS BIH

Kako rece Mahmutovic glasali su prije godinu dana svi premijerligasi i ljudi iz RS glasali su za to da Sloboda Ditu ostave u ligi,ali ljudi iz Tuzle nisu zeljeli to

[youtube][/youtube]
A znaci iz Dragodola siJTS je napisao/la:Kolumbijac Phill Jackson, koji je u našoj zemlji igrao za Čelik i Zrinjski, narednu sezonu provešće u tuzlanskoj Slobodi. On će biti prvi Kolumbijac, i uopšte prvi tamnoputi igrač koji će zvanično zaigrati za tuzlanski klub.
Hajmo Jacksoneeee, trpajjjjjP.S. To mi je komšija, u mom naselju stanuje

Maloprije ja iso nesto do Dragodola, kad vidim Dzekija ide sa bingo kesom, haman u podmjeri bio

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Joj gdje ce ga dole smjestitclassic je napisao/la:A znaci iz Dragodola siJTS je napisao/la:Kolumbijac Phill Jackson, koji je u našoj zemlji igrao za Čelik i Zrinjski, narednu sezonu provešće u tuzlanskoj Slobodi. On će biti prvi Kolumbijac, i uopšte prvi tamnoputi igrač koji će zvanično zaigrati za tuzlanski klub.
Hajmo Jacksoneeee, trpajjjjjP.S. To mi je komšija, u mom naselju stanuje
![]()
Maloprije ja iso nesto do Dragodola, kad vidim Dzekija ide sa bingo kesom, haman u podmjeri bio![]()

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- delpiero20
- Kontakt:
Kada pogledate da Kolumbija vlada u proizvodnji droge onda dodje da su ga u pravo naselje smjestili 

Prema riječima šefa stručnog štaba Slobode Abdulaha Ibrakovića, ova liga se ne smije podcijeniti jer ima dosta kvalitetnih ekipa, koje će poseban motiv imati igrajući protiv Slobode. ˝Za nas je ekipa Goražda potpuna nepoznanica. U prvoj utakmici želimo da pokažemo i dokažemo svoj kvalitet i ambicije, a to je ekspresni povratak u Premijer ligu. To neće biti nimalo lako. Zadovoljan sam obavljenim pripremama i igračkim kadrom kojeg uglavnom čine talentovani mladi igrači predvođeni iskusnim Mešićem, Šišićem, Nikolićem i Jacksonom˝, kazao je Ibraković i dodao da zbog nedobijanja certifikata za subotnju utakmicu neće moći konkurisati iskusni Mirza Mešić, Staniša Nikolić i Esmir Ahmetović.
Tamnoputi Kolumbijac Phill Jackson debitovat će subotu u dresu Slobode. To će bti prvi tamnoputi igrač koji će zvanično zaigrati za tuzlanski klub. Također, danas su četiri igrača iz omladinskog pogona Semir Musić, Renato Gojković, Omar Pršeš i Ervin Jusufović potpisali jednogodišnji amaterski ugovor za seniorski tim.
Tamnoputi Kolumbijac Phill Jackson debitovat će subotu u dresu Slobode. To će bti prvi tamnoputi igrač koji će zvanično zaigrati za tuzlanski klub. Također, danas su četiri igrača iz omladinskog pogona Semir Musić, Renato Gojković, Omar Pršeš i Ervin Jusufović potpisali jednogodišnji amaterski ugovor za seniorski tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.