Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la _dreamer_ » 22 maj 2011, 16:04

Klupa
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 22 maj 2011, 16:05

Kakve su sanse da City igra nerijeseno do 75 minute i onda udje Dzeko i donese im direktan plasman u LP :D

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 22 maj 2011, 16:07

Hart, Richards, Boyata, Kompany, Lescott, de Jong, Barry, Yaya Toure, A Johnson, D Silva, Tevez.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 maj 2011, 16:08

Hart, Richards, Boyata, Kompany, Lescott, de Jong, Barry, Yaya Toure, A Johnson, D Silva, Tevez.

E' jbga Jasmine, brzi si bio :lol: .
Ne vjerujem da ce danas Dzeko ulaziti u igru :roll:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:11

Tuga tuga,,, samo neka ide iz kluba,,, nece sledece sezone nista biti bolje,,, mancini ga odpisao isto kao i Adebyora.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2011, 16:14

Ušao u igru ili ne, sasvim je svejedno. Sad će malo na odmor i za mjesec dana počinje prava misija Manchester City.

Prelazni rok će biti turbulentan, kao i uvijek, ali Edin nema razloga za brigu. Nadam se da će Mancini negdje u međuvremenu shvatiti koncepciju igre i nešto slično, jer ova igra na silu mu neće donijeti mnogo naredne sezone. United, Chelsea, Arsenal, Liverpool će biti kao preporođeni, tako da su ekipe kao City ili Tottenham već u opasnosti...

@sanji

O kakvim ti otpisivanju pričaš? Kao što kaže @harishp, svi se iskreno nadamo da će ga otpisati kao Adebayora... ali samo lud čovjek može otpisati napadača kakav je Edin...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:14

ako bude Boletolli na klubi,, Dzeko nece ni ulaziti 100%,,, ako nema Bale, Edinu se mozemo nadati oko 70 minute :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 maj 2011, 16:15

sanji je napisao/la:Tuga tuga,,, samo neka ide iz kluba,,, nece sledece sezone nista biti bolje,,, mancini ga odpisao isto kao i Adebyora.
Eno Adebayor ''jadnik'' zavrsio u Real Madridu, samo sto ga je Mancini otpisao. Kakva steta za njega :roll:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:21

Megamon je napisao/la:Neki se razumiju u fudbal ko Marija u kriv k*rac :roll:
neka se ti razumijes,,,, a sto je to pogresno napisano,,,, nije otpisan,, pa nije igro u prvih 11 ne pamtim. Uzivajte u utakmici strucnjaci moji,,, cekajte 70 minuti,,,a modza i dzaba budete cekali i Edi i ne udje nikako, a ja mislim da se svima ovjde jako gleda utkamice bez Edina :D

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:23

evo BaLO Klupa hahahahhaha , Edin nece ni igrati 98%,, Bolo ce uci kasnije tako da necu gledati tekmu,,, uzivajte,,,

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 16:24

sanji je napisao/la:evo BaLO Klupa hahahahhaha , Edin nece ni igrati 98%,, Bolo ce uci kasnije tako da necu gledati tekmu,,, uzivajte,,,
Hajd sto nece Dzeko uci to i razumijem nego nikako ne mogu da skontam kako tebi nista ne moze da udje u glavu :cry:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 22 maj 2011, 16:27

Megamon je napisao/la:
sanji je napisao/la:evo BaLO Klupa hahahahhaha , Edin nece ni igrati 98%,, Bolo ce uci kasnije tako da necu gledati tekmu,,, uzivajte,,,
Hajd sto nece Dzeko uci to i razumijem nego nikako ne mogu da skontam kako tebi nista ne moze da udje u glavu :cry:
na jedno uho udje, na drugo izadje...nema se gdje zadrzat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 22 maj 2011, 16:31

sanji je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Neki se razumiju u fudbal ko Marija u kriv k*rac :roll:
neka se ti razumijes,,,, a sto je to pogresno napisano,,,, nije otpisan,, pa nije igro u prvih 11 ne pamtim. Uzivajte u utakmici strucnjaci moji,,, cekajte 70 minuti,,,a modza i dzaba budete cekali i Edi i ne udje nikako, a ja mislim da se svima ovjde jako gleda utkamice bez Edina :D
pa nemoj tako jeli igrao protiv Totenhama svih 90 pa nemoj hebga ti 8-)
HZ87

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:33

Megamon je napisao/la:
slusaj balavac mali,,, sta se ba ti pravis nesto pametan,, svaka budala koja je pratila stanje oko Edina, zna da ce prije Balo uci od Edina,,, a ako ostane Tevez i Balotelli, plus neki novi napadac dodje,, naigrat ce se Edin pravo,, imat ce sledece sezone jos manju minutazu,,, a ovaj kometar ispod tvog, bravo decko bit ce nesto od tebe.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 22 maj 2011, 16:35

budite realni i recite sta je to Dzeko uradio za City u prvenstvu????ne moze meda,nista..i kako da igra??da li bi ti stavio napadaca u igru koji ne pogadja gotovo nikako a ostavio na klupi igraca koji je dao preko 20 golova u sezoni????budite realni,subjektivni ste i previse..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 16:35

sanji je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
slusaj balavac mali,,, sta se ba ti pravis nesto pametan,, svaka budala koja je pratila stanje oko Edina, zna da ce prije Balo uci od Edina,,, a ako ostane Tevez i Balotelli, plus neki novi napadac dodje,, naigrat ce se Edin pravo,, imat ce sledece sezone jos manju minutazu,,, a ovaj kometar ispod tvog, bravo decko bit ce nesto od tebe.
Sto volim kad sve sam priznas :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 22 maj 2011, 16:37

@hairlija :mrgreen: :mrgreen: :lol: hahahahaa

e moj sanine, izgleda da moja konstatacija od maloprije nije bila uzalud
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 22 maj 2011, 16:38

priželjkujem negativan rezultat po City , a to je i neriješeno tamo do 75 minute ...e onda će morati uvesti i Džeku i Balotelija pa Džeks ako je pametan nek ga utrpa sam sebi da ga protjeraju čas prije ... :mrgreen:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 22 maj 2011, 16:39

mozda i uleti i ranije ako bude gusto sa rezultatom :lol:
HZ87

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:39

pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora da imas 15 godina,, idi igras socera malo :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google Adsense [Bot], Normus90 i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []