Naravno,dug ide lagano prema milijardi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 nov 2024, 15:20mirvic je davno digao ruke od kluba zbog akumuliranog duga od 380 miliona.
Samo je pitanje dana kada ce se ozvaniciti to.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Sve po zaslugama,nadam se bilo ko da dodje da ce vam dobru cestitku poslati,zasluzio je to nas zeljkan nakon sto je pristao na razne sastanke i borbe protiv saveza za bolje sutra.Virtu4l je napisao/la: ↑26 nov 2024, 13:18Shategabri je napisao/la: ↑26 nov 2024, 13:14Vidi, Mirvić očito ima svoje ciljeve i pokušava ih sprovesti.
Na kakav način - pa vidi i on gdje se nalazi i u kakvoj bari krokodila pliva.
Drugačije ne možeš.
I ima puno pravo da radi što mu je volja, ako je to put kojim želi da ide - sretno mu bilo. Samo neka Željezničar ostavi na miru, neka ne šalje svoju pješadiju tipa Trbić i ovi što pišu za petobu da pokušavaju prebaciti lopticu na druge.
Mada ja mislim da će odustati i da će biti zamjenski jer još uvijek ne mogu vjerovati da će čovjek tog kalibra pristati da se valja u ovom blatu koje donose funkcije u savezima, kantonalnom, federalnom pa i državnom.
Mirvic od dizanja ruku od kluba zbog duga, do toga da se kandiduje za mjesto u KS i NS
Za jos prognoza javite se u Virtdojave

Za jos prognoza javite se u Virtdojave
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- relativizam
- Kontakt:
Virtu4l » 02 avg 2023, 20:59
Zamisli imaš ubjedljivo najveći budžet u ligi, vlasnika multimilionera, najveće plate, najbolje uslove za rad i niko neće da ti bude trener. Treba i to postići.

Zamisli imaš ubjedljivo najveći budžet u ligi, vlasnika multimilionera, najveće plate, najbolje uslove za rad i niko neće da ti bude trener. Treba i to postići.

ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 nov 2024, 15:20mirvic je davno digao ruke od kluba zbog akumuliranog duga od 380 miliona.
Samo je pitanje dana kada ce se ozvaniciti to.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ajd iskreno, Jel tebi to normalno ?Shategabri je napisao/la: ↑26 nov 2024, 14:16Puno toga je bilo nenormalno u ovoj ligi.
Svako se počeše samo kad njega zasvrbi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Od najava da je digao rucnu,da dovodi polovnjake da odlaz,i do pozicije u NS,vidi se da Virtuelni vlada materijom,lik je sve u bobu pogodio,alal vera. Sad najavljuju da ce se otici iz Sarajeva ako dobije poziciju neku

- feniksptica
- Kontakt:
Samo mi žao sto Ibraka sjebase ...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma nije valjda? A daj nemoj mi to sad govoriti.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Samo jos jedan primjer kako se sve uklapa u njihov vec poznati sablonVirtu4l je napisao/la: ↑26 nov 2024, 13:00KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 nov 2024, 12:52Ma kontam kad ovom bude nesto 5 do 12 a ima funkciju, pa onaj izlazak bi bio mala maca![]()
Priča mi čovjek kako su to hinjski odradili, znalo se odavno koga će da kandiduju i prilikom predaje kandidature umjesto njenog imena piše Ismir Mirvić. Situacija koja se baš onako savršeno uklapa u profil kluba.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- feniksptica
- Kontakt:
Javna je tajna da nam je jedan covjek pricao..

AV mantra, lagano.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sad je ušao na drugi profil da se malo smije.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica te Udruženje sudija i instruktora Kantona Sarajevo",
stoji u pomenutom saopštenju.
stoji u pomenutom saopštenju.
I opet u ovom pismu sarajevskih klubova nema Zeljeznicara. Eto na sjednici nisu mogli glasat, ali mogu bar dati podrsku ovako, ali ne. Bolje je sjedit sa strane, cekat da se sve zavrsi i onda se prikljucit pobjedniku. Do tad ce njegovi navijaci ovdje prosipat "pamet", kako su oni za, ali im drugi nedaju da glasaju i tako to. Treba Mirvic da to sve vodi i da onda, mozda Amara kandiduje da nas predstavlja. Mirvicu, ako ikako mozes, Trbica i Ibrakovica kandiduj, zajebi i Magodu i sve ostale. Samo sebe u ovome treba gledat, izborit se za svoju poziciju, sto bolje moze, a oni nek gledaju sa strane i dalje i nek piskaraju.
since 1973
Džemidžić provodi pravno nasilje zloupotrebljavajući zakonske propise i svoj položaj, u svrhu zaštite ličnih interesa i privilegija koje mu trenutna funkcija omogućava i putem koje sprovodi finansijske, političke i druge naloge kojima je cilj rušenje fudbala u Kantonu Sarajevo.

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, johntravolta123, Orjuna i 13 gostiju.