FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Duzni su nam preko milion s kamatama, ali ne znam koliko su uplatili do sada ..
fedeltafrotta je napisao/la:jesul ruke pruzene![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- themaniaks
- Kontakt:
Nadam se da ce taj stoper biti odmah za privih 11 a ne nesto tipa Fejzic,Asinovic...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Asanovica jos nismo vidjeli.se sudi prerano i Tomic je bio kloc nekad,za mnoge ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- themaniaks
- Kontakt:
pa sumnjam i da cemo ga vidjeti,mnogo ih je tako doslo i otislo,uostalom da se racuna na njega ne bi se ni dovodio stoper.Format je napisao/la:Asanovica jos nismo vidjeli.se sudi prerano i Tomic je bio kloc nekad,za mnoge ...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- champions1921
Haj bar recite valja li taj stoper? Jeli pojačanje ili prinova?
BUDI ŽELJO !!!
Nadam se da nasi nece ispasti glupi magarci i pasti pod neki glupi prijedlog turaka, neka nas isplate ionako ih predugo cekamo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Slažem se prijatelju !!!OdaVeliki je napisao/la:Ne znam kakva vam je svrha pisati znam ime ali necu reci. Mislim stvarno, sad je pola 11, do sutra se ne moze nista promijeniti. Ili recite ako zelite, ili ne govorite da kao znate ali necete da kazete. Bezveze totalno.
Nezz koja je svrha informacije
"znam nešto ali neću ili ne mogu reći"
Ako nije za javnost onda čemu pominjati to uopšte ....
Znas da su nas nedavno ubjedjivali da su te pare isplacene davno nekoj firmi za preuzimanje dugova u sloveniji ako se ne varam onda su turci dosli turisticki.Iskreno ne vjerujem da cemo te pare tako brzo dobiti bice tu svega.Elegant je napisao/la:Nadam se da nasi nece ispasti glupi magarci i pasti pod neki glupi prijedlog turaka, neka nas isplate ionako ih predugo cekamo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Naši ako prihvate bilo kakav prijedlog od turaka neka se roknu. Ljudi ce zajebat rodjenu mater. Bara bara sa zid.ovima
Opet o parama za Šehu
, davno su vam objasnili da su pare potrošene i da ih je Amar odnio u Katar
.
Je li iko saznao ko je stoper što dolazi?
Je li iko saznao ko je stoper što dolazi?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Drugi dio komentara ti je bezze ali ono bas bezze da ne idem u detalje zasto itd..lazar je napisao/la:Naši ako prihvate bilo kakav prijedlog od turaka neka se roknu. Ljudi ce zajebat rodjenu mater. Bara bara sa zid.ovima
Nasima mozda nebi bilo lose da se malo porazgovara sa Mesom o svemu pomalo..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
DOći će ko dođe. Znat će se. Ne znam što ste nestrpljivi. Meni je recimo bitna info da se traži stoper nego ko će to biti. Vjerujem da ko god dođe neće biti lošiji od ovih jer onda to nema svrhe. Isto tako nekad mi je čudno što naši neki spominju neke igrače koji su tu bili godinu ili više i na kraju odu a nisu odirali ni tekme. Recimo zadnji se spominjao Fejzić. Ako se nije kod tri trenera izborio za mjesto meni je to sasvim dovoljno, iako nisam pratio treninge, da zaključim da nije kvalitet veći od ovih koje imamo. Na kraju krajeva nije ni toliko mlad. Da mu je 19 ili 20 drugačije bih govorio.
Druga stvar, nervira me ovo idemo na četvrto mjesto. Kad tako ideš rijetko kad i ostvariš. Treba ići na titulu, a reći da ni Evropa nije neuspjeh. Tako ćeš skloniti pritisak sa igrača. Svaka tekma mora se ići 100%. Može i titula doći. Što da ne. Dešavalo se i da ekipa manjeg kvaliteta osvoje titulu. Jest da po kvaliteti imamo male šanse ali ih imamo. Ako halališ titulu samim tim daješ povoda igračima da misle da je nebitna tekma protiv Širokog ili Zrinjskog. Ili eto bar da kažemo idemo na treće mjesto ili drugo. CIlj uvijek treba postaviti malo iznad objektivnog jer ćep se onda truditi da daš više. četvrta pozicija nam ne može garantovati Evropu. Svi jedva čekaju da nas se kutarišu, a recimo ide se i na smanjenje lige pa me nebi čudilo da se recimo kroz kup da ustupak Borcu i RS-u recimo zbog toga jer prošlih godina nije dobio licencu ili recimo Olimpicu. Na kraju krajeva pto to Olimpic nebi osvojio Kup. Vidjeli smo da su se protiv pitara na Koševu glat nosili. Ne volim ove teorije zavjere i nekad ne vjerujem u njih, ali za više interese je sve moguće.
Druga stvar, nervira me ovo idemo na četvrto mjesto. Kad tako ideš rijetko kad i ostvariš. Treba ići na titulu, a reći da ni Evropa nije neuspjeh. Tako ćeš skloniti pritisak sa igrača. Svaka tekma mora se ići 100%. Može i titula doći. Što da ne. Dešavalo se i da ekipa manjeg kvaliteta osvoje titulu. Jest da po kvaliteti imamo male šanse ali ih imamo. Ako halališ titulu samim tim daješ povoda igračima da misle da je nebitna tekma protiv Širokog ili Zrinjskog. Ili eto bar da kažemo idemo na treće mjesto ili drugo. CIlj uvijek treba postaviti malo iznad objektivnog jer ćep se onda truditi da daš više. četvrta pozicija nam ne može garantovati Evropu. Svi jedva čekaju da nas se kutarišu, a recimo ide se i na smanjenje lige pa me nebi čudilo da se recimo kroz kup da ustupak Borcu i RS-u recimo zbog toga jer prošlih godina nije dobio licencu ili recimo Olimpicu. Na kraju krajeva pto to Olimpic nebi osvojio Kup. Vidjeli smo da su se protiv pitara na Koševu glat nosili. Ne volim ove teorije zavjere i nekad ne vjerujem u njih, ali za više interese je sve moguće.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
pa napisao je neko iznad, ako dođe došao je. ja bih još dodao da će kad dođe, doći i ko dođe, također će doći 
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Počela je pripremna utakmica sa Slogom. Plavi igraju u sastavu: Kjosevski - Čolić, Bogdanović, Hasanović, Mikuličić - E. Sadiković, Hadžiahmetović, Lekanić, Hiroš, Baša - Turković.
Na klupi su: Ćeman, Hadžović i Kašić.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
evo hasanovica na stoperu pa cemo vidjet kako ce odigratPlaviSaJUGA je napisao/la:Počela je pripremna utakmica sa Slogom. Plavi igraju u sastavu: Kjosevski - Čolić, Bogdanović, Hasanović, Mikuličić - E. Sadiković, Hadžiahmetović, Lekanić, Hiroš, Baša - Turković.
ne znam sto asanovic nije dobio sansu nije igrao protiv hajduka beze se sstavlja igrac na neprirodnu poziciju
ili je ipak mikulicic stoper, a nisam siguran da cemo vidjetiblack64 je napisao/la:evo hasanovica na stoperu pa cemo vidjet kako ce odigratPlaviSaJUGA je napisao/la:Počela je pripremna utakmica sa Slogom. Plavi igraju u sastavu: Kjosevski - Čolić, Bogdanović, Hasanović, Mikuličić - E. Sadiković, Hadžiahmetović, Lekanić, Hiroš, Baša - Turković.
edit: da, u pravu si, hasanovic stoper, mikulicic lb
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
perodeformero
- Kontakt:
O kome se radi, ne upratihili je ipak mikulicic stoper
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 12 gostiju.