Tu sam da te popisam botu
2.kolo + nepostojeci crveni za Kupresaka

6.kolo

7.kolo

8.kolo

9.kolo

11.kolo

12.kolo

4. kolo

Ali klub koji igra grupnu fazu nekog europskog takmicenja dok ti to još nisi dozivio i možeš samo pratiti na TV-u. Drugi klub u povijesti ove lige kojem je to uspjelo, nakon Hrvatskog Športskog kluba Zrinjski. Dakle tvoj klub ni to nije još ostvario
**** i tebe i Zrinjski i Borac.Vjeverica777 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:17Ali klub koji igra grupnu fazu nekog europskog takmicenja dok ti to još nisi dozivio i možeš samo pratiti na TV-u. Drugi klub u povijesti ove lige kojem je to uspjelo, nakon Hrvatskog Športskog kluba Zrinjski. Dakle tvoj klub ni to nije još ostvario
Jel vrijeme da naucis neke nove rijeci? Jbt sad ce 2025ta, aj se malo potrudi.
Sad ce on o gramatici,vrti jednu rijec i to mu je limit,pravo govedo mada je to uvreda za goveda.
Bjelina iza interpunkcije.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:38Sad ce on o gramatici,vrti jednu rijec i to mu je limit,pravo govedo mada je to uvreda za goveda.
E cuj bjelina dan te ****,dzaba ti sve kad si ljakse,jos nisi naucio da se izrazavas.Rigoletto je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:41Bjelina iza interpunkcije.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:38Sad ce on o gramatici,vrti jednu rijec i to mu je limit,pravo govedo mada je to uvreda za goveda.![]()
Bjelina/razmak, furdo nepismenamosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:44E cuj bjelina dan te ****,dzaba ti sve kad si ljakse,jos nisi naucio da se izrazavas.Rigoletto je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:41Bjelina iza interpunkcije.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:38
Sad ce on o gramatici,vrti jednu rijec i to mu je limit,pravo govedo mada je to uvreda za goveda.![]()
E cuj bjelina dan te hebo
Sto ne bi pravili, dogovore se vicko i beus. Jedne godine ovaj, druge ovaj. Nama je dovoljno jedno-dva pretkola, i preostaje da se pametuje ko je sta osvojio i prevario prije 100 godina.Riquelme1921 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:51Dok Zrinjski i Borac prave iskorake mi se svađamo o aferi Planinčić iz Jugoslavije, proširenju lige u prošlom vijeku i korona tituli Sarajeva.![]()
Što se nisi provozao do Banja Luke da vidiš kako izgleda grupna faza nekog evropskog takmičenja, drukčije je nećeš uživo vidjeti, bolesniku jedan
Ne svađamo se mi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:51Dok Zrinjski i Borac prave iskorake mi se svađamo o aferi Planinčić iz Jugoslavije, proširenju lige u prošlom vijeku i korona tituli Sarajeva.![]()