Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Naklon do poda buraz...

- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Sto je najgore ide i europske i sve i svi koji ga znaju uživo kažu da je gotiva da kad se dođe tamo da izgotivi ugosti samo rijeci hvale. Ovdje valjda glumi budalu.relativizam je napisao/la: ↑28 nov 2024, 23:39Aa jel znao sam ahahhahahhahjurisicduska je napisao/la: ↑28 nov 2024, 22:58Naravno imaš secirano na drugoj temi.relativizam je napisao/la: ↑28 nov 2024, 22:45Nisam upratio jel racunovodja već izracunao budzet Borca i koliko će para dobiti
Struka izdati neće.
Samo jedan budžet neće da secira. Vjerovatno nemaju novca da ga angažuju.
Kakav lik haahahahhaha
Jutros reče na jednoj temi ja redovno idem na utakmice hahahhaa
Hudnik koliko racuna budzete i proracune drugih klubova zaboravio za koji klub i navija ahhaha
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Tobe vrati se
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Placeni bot ss.bajurisicduska je napisao/la: ↑28 nov 2024, 23:54Sto je najgore ide i europske i sve i svi koji ga znaju uživo kažu da je gotiva da kad se dođe tamo da izgotivi ugosti samo rijeci hvale. Ovdje valjda glumi budalu.relativizam je napisao/la: ↑28 nov 2024, 23:39Aa jel znao sam ahahhahahhahjurisicduska je napisao/la: ↑28 nov 2024, 22:58
Naravno imaš secirano na drugoj temi.
Struka izdati neće.
Kakav lik haahahahhaha
Hudnik koliko racuna budzete i proracune drugih klubova zaboravio za koji klub i navija ahhaha
Vece smo budale mi sto pisemo za dž

E moj Vanja, koji si ti ustvati kompleksaš, tek sada se vidi....Htio sam da prikačim jednu tvoju PP iz mog arhiva sa prošlog naloga ali neću, mi iz BL smo na ovom forumu uvijek bili i ostali avangarda

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Sto tako ruzno pricas o Pitarima, to je do neki dan bila vasa bratska skupina.Platonova je napisao/la: ↑29 nov 2024, 07:31E moj Vanja, koji si ti ustvati kompleksaš, tek sada se vidi....Htio sam da prikačim jednu tvoju PP iz mog arhiva sa prošlog naloga ali neću, mi iz BL smo na ovom forumu uvijek bili i ostali avangardaUglavnom svi ste vi pitari isti, lažne patriote, hinje, i LICEMJERI level pro !
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mogu li pogoditi?Platonova je napisao/la: ↑29 nov 2024, 07:31E moj Vanja, koji si ti ustvati kompleksaš, tek sada se vidi....Htio sam da prikačim jednu tvoju PP iz mog arhiva sa prošlog naloga ali neću, mi iz BL smo na ovom forumu uvijek bili i ostali avangardaUglavnom svi ste vi pitari isti, lažne patriote, hinje, i LICEMJERI level pro !
“Braco cestitke na tituli, svaka cast imate strasan tim, ne zapinjite protiv nas” i te ostale poznate njegove ulizice?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Istina, ali gledaj, njima apsolutno niko ne valja, od Zrinjskog, Veleža, Čelika, Slobode, do naravno Želje i Borca, za sve imaju nešto.....apsolutno niko ih ne može svariti kolike su hinje postali i odvrano licemjerni....čast izuzetcima ali kad vidim da je i Vanja krenuo sa četničkim orgijanjem, crno im se piše kolektivno...Argentina je napisao/la: ↑29 nov 2024, 07:44Sto tako ruzno pricas o Pitarima, to je do neki dan bila vasa bratska skupina.Platonova je napisao/la: ↑29 nov 2024, 07:31E moj Vanja, koji si ti ustvati kompleksaš, tek sada se vidi....Htio sam da prikačim jednu tvoju PP iz mog arhiva sa prošlog naloga ali neću, mi iz BL smo na ovom forumu uvijek bili i ostali avangardaUglavnom svi ste vi pitari isti, lažne patriote, hinje, i LICEMJERI level pro !
Ma poruka u jugoslovenskom duhu, i poziv na klopu na čaršiji, a ovamo četnici, genocid i ostalo....jednostavno pitariKONTRASVIH je napisao/la: ↑29 nov 2024, 07:54Mogu li pogoditi?Platonova je napisao/la: ↑29 nov 2024, 07:31E moj Vanja, koji si ti ustvati kompleksaš, tek sada se vidi....Htio sam da prikačim jednu tvoju PP iz mog arhiva sa prošlog naloga ali neću, mi iz BL smo na ovom forumu uvijek bili i ostali avangardaUglavnom svi ste vi pitari isti, lažne patriote, hinje, i LICEMJERI level pro !
“Braco cestitke na tituli, svaka cast imate strasan tim, ne zapinjite protiv nas” i te ostale poznate njegove ulizice?

Ovo definitivno. Ima par izuzetaka koji su izuzetno korektni, ali u jako malom broju. Svi su im krivi za sve, samo oni nisu.Platonova je napisao/la: ↑29 nov 2024, 07:59Istina, ali gledaj, njima apsolutno niko ne valja, od Zrinjskog, Veleža, Čelika, Slobode, do naravno Želje i Borca, za sve imaju nešto.....apsolutno niko ih ne može svariti kolike su hinje postali i odvrano licemjerni....čast izuzetcima ali kad vidim da je i Vanja krenuo sa četničkim orgijanjem, crno im se piše kolektivno...Argentina je napisao/la: ↑29 nov 2024, 07:44Sto tako ruzno pricas o Pitarima, to je do neki dan bila vasa bratska skupina.Platonova je napisao/la: ↑29 nov 2024, 07:31
E moj Vanja, koji si ti ustvati kompleksaš, tek sada se vidi....Htio sam da prikačim jednu tvoju PP iz mog arhiva sa prošlog naloga ali neću, mi iz BL smo na ovom forumu uvijek bili i ostali avangardaUglavnom svi ste vi pitari isti, lažne patriote, hinje, i LICEMJERI level pro !
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Platonova je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:00Ma poruka u jugoslovenskom duhu, i poziv na klopu na čaršiji, a ovamo četnici, genocid i ostalo....jednostavno pitariKONTRASVIH je napisao/la: ↑29 nov 2024, 07:54Mogu li pogoditi?Platonova je napisao/la: ↑29 nov 2024, 07:31
E moj Vanja, koji si ti ustvati kompleksaš, tek sada se vidi....Htio sam da prikačim jednu tvoju PP iz mog arhiva sa prošlog naloga ali neću, mi iz BL smo na ovom forumu uvijek bili i ostali avangardaUglavnom svi ste vi pitari isti, lažne patriote, hinje, i LICEMJERI level pro !
![]()
Standardno

To njihovo licemjerstvo je ovdje kod nas opste poznato, dugo ste padali na slicne fore i lazne slike. Mi bar znamo s kim imamo rivalitet ko je kakav i ne glumimo lazne hinjske ulizice ko ovi koji su se uvijek na slicne fore ulizivali sa pola drzave, pa pokazu pravo lice kad im ne ide

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Svi znamo ko je odgovoran za ovu grupu izdresiranih degenerika, tako da ima krivaca na svim stranama! Nemojmo se praviti naivni! 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- relativizam
- Kontakt:
moze biti da je uzivo rega tip a da mu je ovo posao kao sto zna pola foruma,jos najjace kad se javi sa profila kontrasvih ili platonovajurisicduska je napisao/la: ↑28 nov 2024, 23:54Sto je najgore ide i europske i sve i svi koji ga znaju uživo kažu da je gotiva da kad se dođe tamo da izgotivi ugosti samo rijeci hvale. Ovdje valjda glumi budalu.relativizam je napisao/la: ↑28 nov 2024, 23:39Aa jel znao sam ahahhahahhahjurisicduska je napisao/la: ↑28 nov 2024, 22:58
Naravno imaš secirano na drugoj temi.
Struka izdati neće.
Kakav lik haahahahhaha
pa se pola dana dopisuje sam izmedju sebe i podrzava sam sebe.
ali opet cestitke kako zna fino odvojiti privatno od posla,ja to ne znam
kakv sam na poslu takav i sa rajom
KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:07To njihovo licemjerstvo je ovdje kod nas opste poznato, dugo ste padali na slicne fore i lazne slike. Mi bar znamo s kim imamo rivalitet ko je kakav i ne glumimo lazne hinjske ulizice ko ovi koji su se uvijek na slicne fore ulizivali sa pola drzave, pa pokazu pravo lice kad im ne ide![]()
Meni je uvijek bilo najjače njihovo "prijateljstvo" sa navijačima Veleža, neviđen nivo licemjerstva, a Rođeni se uglavnom primali jer im je valjda trebala podrška u "borbi" protiv nas, a niko ih nije omalovažavao i ponižavao kao pitari.
Naslađuje li se neko od nas lošom situacijom u Veležu? Apsolutno niko, a možda bi i mogli/trebali nakon njihovog divljanja posljednjih par godina kad je Željo u pitanju.

Prijateljstvo ili korektan odnos sa hijenama nije moguće, čak je i životinjski svijet to naučio, ali ovi naši nikako da nauče. Mi se protiv toga borimo 80 godina, od dana kad ih je UDBA osnovala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:

Virtu4l je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:57KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:07To njihovo licemjerstvo je ovdje kod nas opste poznato, dugo ste padali na slicne fore i lazne slike. Mi bar znamo s kim imamo rivalitet ko je kakav i ne glumimo lazne hinjske ulizice ko ovi koji su se uvijek na slicne fore ulizivali sa pola drzave, pa pokazu pravo lice kad im ne ide![]()
Meni je uvijek bilo najjače njihovo "prijateljstvo" sa navijačima Veleža, neviđen nivo licemjerstva, a Rođeni se uglavnom primali jer im je valjda trebala podrška u "borbi" protiv nas, a niko ih nije omalovažavao i ponižavao kao pitari.
Naslađuje li se neko od nas lošom situacijom u Veležu? Apsolutno niko, a možda bi i mogli/trebali nakon njihovog divljanja posljednjih par godina kad je Željo u pitanju.![]()
Prijateljstvo ili korektan odnos sa hijenama nije moguće, čak je i životinjski svijet to naučio, ali ovi naši nikako da nauče. Mi se protiv toga borimo 80 godina, od dana kad ih je UDBA osnovala.

- relativizam
- Kontakt:
Ali je fascinantno kako se pobjeda Borca okarakterise kao eto Vico ima sudije i u evropi bla bla,ono bas sarkasticno.
kao da ljudi sto napadaju sudije i savez grijese,kao da su ti ljudi slijepi i rade za nekog pa "eto vidi kako Borac igra i u evropi jel i tamo imamo sudije "ajd ovi iz Banja Luke njima nije hatoriti njima da se kaze nebo je zuto oni bi dodickove slike ispred zutog neba po kuci lijepili.
meni je nejasna ova radnicka klasa sto nema trofeja 15 godina
ljudi su dobili igraju sjajno gupunu fazu,ali im nikad necu cestitati zbog skrnavljenja naseg fudbala i nase drzave,da ne odgadjaju utakmice ,da ne namjestaju utakmice kad ce igrati i ko ce gdje i kad igrati ,ko ce kad gdje suditi i kako,nikad ne bi vidjeli evrope.
bas sa ovom titulom lige s kojom igraju evropu ,oni su prvih 10 kola birali gdje ce igrati i koju utakmicu ce igrati, a sad dok igraju evropu isto tako rade,to nijedan klub do sada nije imao u nasoj drzavi pa ni zeljo sa Osimom
kao da ljudi sto napadaju sudije i savez grijese,kao da su ti ljudi slijepi i rade za nekog pa "eto vidi kako Borac igra i u evropi jel i tamo imamo sudije "ajd ovi iz Banja Luke njima nije hatoriti njima da se kaze nebo je zuto oni bi dodickove slike ispred zutog neba po kuci lijepili.
meni je nejasna ova radnicka klasa sto nema trofeja 15 godina
ljudi su dobili igraju sjajno gupunu fazu,ali im nikad necu cestitati zbog skrnavljenja naseg fudbala i nase drzave,da ne odgadjaju utakmice ,da ne namjestaju utakmice kad ce igrati i ko ce gdje i kad igrati ,ko ce kad gdje suditi i kako,nikad ne bi vidjeli evrope.
bas sa ovom titulom lige s kojom igraju evropu ,oni su prvih 10 kola birali gdje ce igrati i koju utakmicu ce igrati, a sad dok igraju evropu isto tako rade,to nijedan klub do sada nije imao u nasoj drzavi pa ni zeljo sa Osimom
De ljudi nemojte ga vise citirati molim vas, sta god da napise ne odgovatajte vise debilu, pa ovo nije normalno sta mu padne na pamet.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:58
Virtu4l je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:57KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:07To njihovo licemjerstvo je ovdje kod nas opste poznato, dugo ste padali na slicne fore i lazne slike. Mi bar znamo s kim imamo rivalitet ko je kakav i ne glumimo lazne hinjske ulizice ko ovi koji su se uvijek na slicne fore ulizivali sa pola drzave, pa pokazu pravo lice kad im ne ide![]()
Naslađuje li se neko od nas lošom situacijom u Veležu? Apsolutno niko, a možda bi i mogli/trebali nakon njihovog divljanja posljednjih par godina kad je Željo u pitanju.![]()
Prijateljstvo ili korektan odnos sa hijenama nije moguće, čak je i životinjski svijet to naučio, ali ovi naši nikako da nauče. Mi se protiv toga borimo 80 godina, od dana kad ih je UDBA osnovala.ovo je novi level debilizma jbte dan