FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 25 jan 2015, 22:07

pile87 je napisao/la:
fininavijac je napisao/la:jel došo taj napadač koga lažete rekli ste danas i svi se ušutili nigdje vijesti niakkve koga folirate i šaltate više.
Ja bas pratim ovaj forum ali nigdje nisam procitao da je neko napisao da dolazi do danas. Eto kao dokaz koporaj taj post da svi vidimo da nisam u pravu....
Ma ljudi misle da je to danas jer je avazovsport to objavio kao gledaju se snimci i struka treba da odluci do danas sta i kako. Vjerovatno je to neko kopirao ovdje i ljudi zapamtili. Niko od forumasa to nije rekao tj napisao sam od sebe.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 26 jan 2015, 00:58

Ne znam čemu srklet. Duga je pauza, ima još vremena i da dođe igrač i da se uigra.

Blues 11
Kontakt:

Post Postao/la Blues 11 » 26 jan 2015, 01:34

slika
Vozdra masvi ljoze pionsam!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 26 jan 2015, 10:02

slika

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 jan 2015, 11:35

Vidim po ovom novinskom clanku da Odovic i dalje trazi pojacanje u napadu. Bilo bi dobro, ako ga vec traze, da ga nadju sto prije. Prvi dio priprema je vec prosao, slijedi drugi dio gdje je uigravanje i odigravanje utakmica, da se linije povezu. Ako bi vec doveli napadaca, kako najavljuju, stvarno bi trebali sto prije reagovati. Vjerovatno imaju nekoga u planu s kim pregovaraju, pa neka prelome, ili taj neko dolazi ili ne dolazi. To bi bilo dobro radi priprema, neuigran igrac nam nece puno pomoci.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 26 jan 2015, 11:40

pa eto 1 februara se vracaju u medugorje pa ce valjda do tada to rijesiti ..barem se nadam ...

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 26 jan 2015, 11:40

boccaccio je napisao/la:Vidim po ovom novinskom clanku da Odovic i dalje trazi pojacanje u napadu. Bilo bi dobro, ako ga vec traze, da ga nadju sto prije. Prvi dio priprema je vec prosao, slijedi drugi dio gdje je uigravanje i odigravanje utakmica, da se linije povezu. Ako bi vec doveli napadaca, kako najavljuju, stvarno bi trebali sto prije reagovati. Vjerovatno imaju nekoga u planu s kim pregovaraju, pa neka prelome, ili taj neko dolazi ili ne dolazi. To bi bilo dobro radi priprema, neuigran igrac nam nece puno pomoci.
Dobar igrač se uigra za 2 dana :D . Loš nikad.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 jan 2015, 11:43

vrbanjusa je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Vidim po ovom novinskom clanku da Odovic i dalje trazi pojacanje u napadu. Bilo bi dobro, ako ga vec traze, da ga nadju sto prije. Prvi dio priprema je vec prosao, slijedi drugi dio gdje je uigravanje i odigravanje utakmica, da se linije povezu. Ako bi vec doveli napadaca, kako najavljuju, stvarno bi trebali sto prije reagovati. Vjerovatno imaju nekoga u planu s kim pregovaraju, pa neka prelome, ili taj neko dolazi ili ne dolazi. To bi bilo dobro radi priprema, neuigran igrac nam nece puno pomoci.
:mrgreen: tako je, ali dobar igrac :mrgreen: , a opet i dobar se uigra zacas sa dobrim...kod nas je to sve manje vise upitno :D

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 26 jan 2015, 11:44

Ako bude kvalitetan napadac nece biti problema. Ako bude u pet deka kao svi ostali bice problema..

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 26 jan 2015, 11:48

boccaccio je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
:mrgreen: tako je, ali dobar igrac :mrgreen: , a opet i dobar se uigra zacas sa dobrim...kod nas je to sve manje vise upitno :D
Onda nije ni bitno, niti šta dobivamo niti šta gubimo :D , ostajemo na istom :D . Joj filozofa :lol:

Ima još puna 33 dana do početka prvenstva i mislim da je sasvim dovoljno vremena da ako treba i mene uigraju i pripreme bar za 45 minuta :D
P.S. Najbolji igrači su dolazili pred sami početak prvenstva. Nekad čak i nakon 2-3 kola.
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u 26 jan 2015, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 jan 2015, 11:52

:mrgreen: Ne treba onda ni dolaziti ako nije bitno, sta ce nam ... ima dovoljno vremena ako nam dodje sto prije, tj. ovih dana, bar do pocetka drugog dijela priprema. To sam i napisao, ako misle dovesti napadaca, trebali bi to uraditi ovih dana, a ne za npr. 20 dana.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 26 jan 2015, 11:52

Alen Mesanovic se vraca..

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 26 jan 2015, 11:53

boccaccio je napisao/la::mrgreen: Ne treba onda ni dolaziti ako nije bitno, sta ce nam ... ima dovoljno vremena ako nam dodje sto prije, tj. ovih dana, bar do pocetka drugog dijela priprema. To sam i napisao, ako misle dovesti napadaca, trebali bi to uraditi ovih dana, a ne za npr. 20 dana.
Slažem se, što prije to bolje. Samo kežem da DOBROM igraču nikad nije kasno ;)
VAŽNO JE BITI ČLAN!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 26 jan 2015, 11:55

Velika je steta sto su nasi Acimovica otpisali.

Taman ce ti dobar igrac igrati za kikiriki

I gdje je Josip Grebenar ?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jan 2015, 11:58

Nemaju jos nista konkretno koliko znam..Imaju ponudjenih igraca ali im ne odgovaraju neki zbog godina neki zbog upitnog kvaliteta a neki zbog onoga koliko kostaju.Ne mozes se jabati da ti ne udje ako hoces kvalitet onda moras i dati novac.Ili cuo sam da je ovaj mali iz juniora strasan napadac gurni ga sa Bajicem i rizikuj a dovedi veznog jer je lakse naci kvalitatnog veznjaka.Uglavnom se slazem sa tobom da ga traba dovesti cim prije ako se konta dovoditi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 jan 2015, 11:59

Da hocemo Culuma ili kakvog njegovog klona dovesti valjalo bi nam vise nego pet napadaca..

edit: Jeli onaj Mujagic otisao na pripreme sa prvim timom?
BUDI ŽELJO !!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 jan 2015, 12:03

pile87 je napisao/la:
Nemaju jos nista konkretno koliko znam..Imaju ponudjenih igraca ali im ne odgovaraju neki zbog godina neki zbog upitnog kvaliteta a neki zbog onoga koliko kostaju.Ne mozes se jabati da ti ne udje ako hoces kvalitet onda moras i dati novac.Ili cuo sam da je ovaj mali iz juniora strasan napadac gurni ga sa Bajicem i rizikuj a dovedi veznog jer je lakse naci kvalitatnog veznjaka.Uglavnom se slazem sa tobom da ga traba dovesti cim prije ako se konta dovoditi.
Ma ja, tesko je i naci nekog kvalitetnog u zimskom prelaznom roku, mogu misliti sta im se sve nudi. A opet kako ga i kupiti cak i ako nadjes kvalitetnog igraca, kada mu ne das pare :D , ili ako para nema.
Slazem se s tobom, imamo vec Bajica koji je raspolozen za davanje golova, a nadodati onog malog Mujagica,cini mi se da se tako preziva. Ganjati jos jednog veznog, i ko bombone smo :kafa:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jan 2015, 12:08

lazar je napisao/la:Velika je steta sto su nasi Acimovica otpisali.

Taman ce ti dobar igrac igrati za kikiriki

I gdje je Josip Grebenar ?
Raskino ugovor.
DRUG NEBI TI PUNCA

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 jan 2015, 12:16

Ocajne pripreme iz godine u godinu.. :cry:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 26 jan 2015, 12:24

Pile misli na Beganovića.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 46 gostiju.