L_blancos je napisao/la:Puno je nedefinisan ovaj vas zalizani konj..
Previse forsira svoje neke principe i stavlja jednog Dealberta na stopera , zali boze vec otpisanog RIcarda Coste koji je savrsen bekap za ovakvu Valenciu pa i Pareja, koji bi u pravoj formi bio jedan od boljih igraca sigurno.. Meho-Tino-Dani,savrsen vezni red.. Dalje ne vidim nikakvu svrhu u forsiranju dede Albelde ,koji moze samo kao ovakav okaljati sve sto je ucinio za sismise..Piatti je indisponiran,itekako.. Sigurno je mogao nasljediti Matu ,definitivno nije u formi ali nece ni uci u istu kad ne dobiva priliku.Pohvalio bih samo to sto forsira Feghulija,ne da mi se sad rovit po forumu ali sam negdje napisao da ce biti jedno od otkrovljenja,i kroz godinu dvije uz Canalesa ,ako ostane,mogao bi predvoditi ovu Valenciu..
Valenciji treba jedan jak prednji vezni/krilo i jos jedan dobar stopera,ako uzmemo u obzir da je holandez potpisao na desnom beku,igrac tipa Reyes.. Ionako ce ga Manzano otjerat..
Slazem se u vecini ovoga sto si napisao.Piatti zasluzuje da igra,dok bi Pablo Hernandez malo trebao da odmara jer ove sezone igra stvarno jako lose.
Pojacanja su itekako potrebna,ako dođe Van der Wiel i Guardado koji su navodno sve dogovorili sa VCF,onda treba traziti jos jednog dodatnog stopera koji bi uz Ruiza i Ramija trebao donijeti tu cvrstinu u zadnjem redu.
Dealbert je solidan,ali tek kao četvrti štoper.Financijski odgovara klubu,jer godisnje zaradi "svega" 600.000 eura.
Takođe,pod hitno je Valenciji potreban jos jedan kvalitetan napadac jer se previse oslonja klub na Soldada.Valjda ce nesto biti oko Eduarda Vargasa koji je trenutno prva zelja Valencije kada su u pitanju pojacanja napada

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net