Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Tarik14
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Tarik14 » 14 mar 2009, 21:31

anlayan je napisao/la:evo vidimo izgleda je mitroic jos povrijedjen ostali smo na supicu i nurkovicu :roll:
Mitrovic nije igrao nikako u Madjarskoj ligi a Supic je primio cak 3 golova u svom Javoru iz Ivanjice. :roll:

TNTRUDAR
Kontakt:

Post Postao/la TNTRUDAR » 14 mar 2009, 21:52

probleme bi mogli imati u golmanima kao i u srednjem redu gdje smo malo fizički loš�i od belgije a mislim da zadnja linija može�nkcionisati.Najbitnija stvar da se ide na pobjedu a ne zatvarati se kao protiv špa�je jer naš sa�av jednostavno može ig�i samo napadačku ig�.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 mar 2009, 00:13

Tarik14 je napisao/la:
anlayan je napisao/la:evo vidimo izgleda je mitroic jos povrijedjen ostali smo na supicu i nurkovicu :roll:
Mitrovic nije igrao nikako u Madjarskoj ligi a Supic je primio cak 3 golova u svom Javoru iz Ivanjice.

Kakve veze ima to sto je primio 3 gola, po tvoma onda znaci Del Boske nece zvati Kasiljasa jer je primio 4 gola od Liverpula, a real ce otpustit Ksiljasa sto je primio 4 gola,
Pricate o Supicu a nemate pojma kao ni ja, ni kako brani ni nista, niste ga ni vidjeli a pricate price, bezvezne
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 15 mar 2009, 00:44

Nisam pesimista ali do sad se pokazalo da, kad god se digne velika euforija oko utakmica, Bosna lose igra. Samo da necemo na bilinom izgubit a mislim da ce u Genku biti katastrofa. Volio bih da nisam u pravu

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 15 mar 2009, 00:51

a evo gledam nesta tabelu nase lige. Sloboda je do sad primila samo 11 golova (npr zrinjski primio duplo vise). Jel u slobode dobra odbrana ili golman. Nisam ih nikad gledo??

Adebisi
Kontakt:

Post Postao/la Adebisi » 15 mar 2009, 00:58

ma nje to ni do slobode ni do odbrane ni do golmana, vjeruj mi to je samo nasa jadna liga, sloboda ne da utakmice kuci u vecernjem terminu zbog prenosa i toga sto se kupuju utakmice, nemojte samo reci da imam nesto protiv slobode ja navijam u bih za sve klubove koji se zovu imenom bez hrvatski srpski itd, kad svi budu samo fk ili nk imam jedan klub u planu, bas jos ko prati nasu ligu
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 15 mar 2009, 02:21

pa sto ciro ne zove seada ramovica iz norveske.sigurno je bolji od ove nase alternative.bio je i proglasen najboljim golmanom u norveskoj.evo i link sa njegovim odbranama..
ima strasne reflekse

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 mar 2009, 02:23

delija je napisao/la:pa sto ciro ne zove seada ramovica iz norveske.sigurno je bolji od ove nase alternative.bio je i proglasen najboljim golmanom u norveskoj.evo i link sa njegovim odbranama..
ima strasne reflekse
Savez je trazio da Ramovic plati pare ako hoce da igra za BIH. :roll:

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 15 mar 2009, 02:34

Tarik14 je napisao/la:
delija je napisao/la:pa sto ciro ne zove seada ramovica iz norveske.sigurno je bolji od ove nase alternative.bio je i proglasen najboljim golmanom u norveskoj.evo i link sa njegovim odbranama..
ima strasne reflekse
i mi se onda nadamo da cemo otici negdje...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 mar 2009, 02:37

delija je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
ima strasne reflekse
i mi se onda nadamo da cemo otici negdje...
Ma znam i to je zaista zalosno. :evil: Nigdje kraja!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 mar 2009, 03:07

Jednostavno netrebamo da vec sebe vidimo kao pobjednici u Genku inace cemo imati veliko i neugodno iznenadenje. To smo mogli sami vidjeti u Istanbulu.

mukesh80
Kontakt:

Post Postao/la mukesh80 » 15 mar 2009, 03:25

Tarik14 je napisao/la:Jednostavno netrebamo da vec sebe vidimo kao pobjednici u Genku inace cemo imati veliko i neugodno iznenadenje. To smo mogli sami vidjeti u Istanbulu.
tarik, izgleda da ti gramatika nije jaca strana

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 15 mar 2009, 08:12

jel itko gledo tog golmana kako brani tog Supic kako se vec zove.Nemozete vi unaprijed govoriti kakav je tko.
vidite na teletekstu primio covjek 3 gola u jednoj utakmici i odma nesto tu lose pricate.Pa i ako je kriv za sve 3
gola svakom se desi los dan.budite realni i nemojte pisat nesto sto nema smisla
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 15 mar 2009, 08:13, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 mar 2009, 08:13

amir je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Mitrovic nije igrao nikako u Madjarskoj ligi a Supic je primio cak 3 golova u svom Javoru iz Ivanjice.

Kakve veze ima to sto je primio 3 gola, po tvoma onda znaci Del Boske nece zvati Kasiljasa jer je primio 4 gola od Liverpula, a real ce otpustit Ksiljasa sto je primio 4 gola,
Pricate o Supicu a nemate pojma kao ni ja, ni kako brani ni nista, niste ga ni vidjeli a pricate price, bezvezne

Supica treba probati na treninzima i vidjeti jeli za repke, to ce Ciro rijesiti, netreba sumnjati u njega
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 15 mar 2009, 08:17

slazem se treba momku dati priliku pa ak se pokaze u dobrom svjetlo dobro i jes a ako bude bio los nikom nista
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 mar 2009, 10:03

Bar su uspijeli da srede papire, Supic je dobio nase drzavljanstvo, prije toga je imao samo srpsko, sada duplo.
Covjek vazi kao najbolji u svojoj momcadi, koja bas meni se cini po rezultatima nije najaca u davanju golova. Ali posto kao vecina ovdje nisam vidio njegove igre, samo mogu nagadjati. Probati ga treba, mozda se covjek pokaze stvarno interesantan za nas, a motivisan na igru protiv Belgije je jako. Ima(o) je uostalom bolji prosjek od Mitrovica.

Uostalom ovdje su njegove igre i primljeni golovi:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 mar 2009, 10:48

Principatus je napisao/la:Bar su uspijeli da srede papire, Supic je dobio nase drzavljanstvo, prije toga je imao samo srpsko, sada duplo.
Covjek vazi kao najbolji u svojoj momcadi, koja bas meni se cini po rezultatima nije najaca u davanju golova. Ali posto kao vecina ovdje nisam vidio njegove igre, samo mogu nagadjati. Probati ga treba, mozda se covjek pokaze stvarno interesantan za nas, a motivisan na igru protiv Belgije je jako. Ima(o) je uostalom bolji prosjek od Mitrovica.

Uostalom ovdje su njegove igre i primljeni golovi:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
a jbt i drzavu i sve kad oni za 5 dana daju nekome drzavljanstvo, poput ovoga supica, a ne mogu dati Skoki, Williamsu, Rovcaninu i onoj svjetskoj ili evropskoj prvakinji u nekom sportu, neznam sad tacno...
a sta vi mislite da je ovo on zasluzio da ga se pozove, nit je veliki talenat, a vec ima 27 godina, a ako cemo se mi zadovoljiti danam glman bude iz nekog kluba ranga nase lige, a pritom je upitno jel ga i ciro gledo, e onda neznam...pa imamo brasnica, mujkica i jos dosta nasih talenata, al treba prvo ovoga prodati pa onda cemo naci mjesta i za ove nase...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 mar 2009, 11:00

ma ljudi.... sta se sikirate bice nas 10000 to je sigurno ima da grmi u Genku BOSNAAA BOSNAAA,sto se tice ko ce nam biti golman mislim da treba ozvat nurkovica momak fenomenalno brani,gledo sam ga jucer protiv celika stvarno predobar :D :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 mar 2009, 12:27

E **** Zeljo, sta ces. Samo ako Supic bude branio, a meni se cini da ce to biti taj slucaj, nebi valjalo da medije stvaraju nekakav pritisak protiv njega. Naprimjer ovaj clanak kako je on "torpedisan" u zadnjoj igri. Kao sto sam rekao, djeluje veoma motivisan, mozda covjek stvarno pruzi dobru igru pa imamo novu zamjenu. Pitam se da li je to isti golman koga je htjela i srpska repka pa je Ciro rekao da se time ne da ucjenjivati, ili je to tada bio neko drugi?

A sto se tice da nije u najmladjim godinama, ja ne mislim da je to lose za golmana. U njemackoj repki su igrali Koepke, Kahn pa Lehman. Tek sada Adler brani kao mlad golman. Ali znam na sta ti hoces, da se Supic nije vec u mladim godinama dokazao. Nek se dokaze u Belgiji i ja sam zadovoljan, mozda postan nas van der Saar, visok jeste. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 mar 2009, 12:33

Principatus je napisao/la:E **** Zeljo, sta ces. Samo ako Supic bude branio, a meni se cini da ce to biti taj slucaj, nebi valjalo da medije stvaraju nekakav pritisak protiv njega. Naprimjer ovaj clanak kako je on "torpedisan" u zadnjoj igri. Kao sto sam rekao, djeluje veoma motivisan, mozda covjek stvarno pruzi dobru igru pa imamo novu zamjenu. Pitam se da li je to isti golman koga je htjela i srpska repka pa je Ciro rekao da se time ne da ucjenjivati, ili je to tada bio neko drugi?

A sto se tice da nije u najmladjim godinama, ja ne mislim da je to lose za golmana. U njemackoj repki su igrali Koepke, Kahn pa Lehman. Tek sada Adler brani kao mlad golman. Ali znam na sta ti hoces, da se Supic nije vec u mladim godinama dokazao. Nek se dokaze u Belgiji i ja sam zadovoljan, mozda postan nas van der Saar, visok jeste. :mrgreen:
slazem se, ako nam je vec sudbina da ce on braniti ne treba stavljati neki pritisak, a cisto sumnjam da je on taj veliki golman kojeg i srbija trazi, meni se cini da sam cito da je to neki veliki talentat i da je mladji golman...a ovog supica moram jednom gledati, ja mislim da rts1 prenosi jednu utakmicu...pa mozda i bude...bila je juce jedna samo neznam tacno koja...ako to neko prati neka javi kad ima..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.