Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
mislim da ce tako da se i nastavi!!!adnan24 je napisao/la:Ocekivana pobjeda protiv St.Pauli-ja...moglo je malo i ubjedljivije ali 3 boda su 3 boda...Konkurenti su takodje pobjedili tako da ostajemo na +10 odnosno +13 prije derbija u Minhenu...tamo zadnjih sezona i nemamo previse uspjeha ali mozda je ovo idealna prilika za neke bodove tamo s obzirom da Bayern putuje u Italiju tokom sedmice...
Sve u svemu vazno je da smo uspjeli pobjediti poslije 2 kola bez trice...
Klare je napisao/la:@Damire koju si ti utakmicu gledaoMainz bio potučen u svim segmentima. Na trenutke dolazilo do opuštanja, što je i logično, ali cijelo vrijeme se znalo ko je gazda na terenu. Badstuber je zamijenjen, jer je imao žuti karton, pa Gaal kod njega nije vidio dovoljnu agresivnost. Ne želim ulaziti s tobom u diskusiju, samo ovo što ti pričaš je daleko od istine. Stvari će biti puno jasnije poslije nadolazećeg vikenda.
Istina da fali sirine ali i ako izgubimo nije to neki bauk jer mi imamo 13 bodova vise od vas to ti je da mjesec dana ne igramo a vi sve da pobijedite....Klare je napisao/la:Pa zar mislite da je moguće da se jedna ekipa, koja se evo još drži tu u vrhu Bundesligaške tabele cijelu utakmicu stjera u njihov šesnesterac. Imao je i Mainz prilike, ko je gledao samo pregled reći će da je Bayern i sretno pobijedio. Ali priča je skroz druga, zna se ko je tokom cijele utakmice bio gazda.
Poraz vam je sudbina, a onda očekujem da kola krenu nizbrdo velikom brzinom. Osjeti se da niste ista ekipa kao u prvom dijelu, fali tu širine.
Hare_BvB je napisao/la: Nemam ništa protiv za cijenu od 20+ mil €.![]()
anton 1983 je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la: Nemam ništa protiv za cijenu od 20+ mil €.![]()
![]()
Znao sam!
Ma niš ja nevelim, ja drukam za to da dobijete 30! Ja sam se zbog ovog nasmijo:HzBvB je napisao/la:
Pa da dobro je napisao ako mogu da daju za neke levate iz Benfice po 25 + miliona nek fino jendo 30 mil. izdvoje za Subotica , ionako ce doci Julian Koch ima Santana ( nista ove dvije tekme losije igrao od Nevena )....
anton 1983 je napisao/la:Kaj mislite koji odlazak neke vaše zvijezde bi vas NAJMANJE pogodio?
Schmelzer
Hummels
Subotić
Sahin
Bender
Gotze
Kagawa
Barrios
Ak izbacim ovdje Kagawu jer je ozlijeđen, inaće to nebi zaslužio, ja mislim da bi vam odlazak Subotića nekako najmanje naštetio. Uzeti za njega brdo para je nešto kaj bi BvB i možda i trebao napraviti.
Nemojte sad molim vas pisati, na način, kaj **** nedamo mi nikoga, nego recite da ste prisiljeni dati nekog, koga biste vi dali?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.