Mora da je do toga.Head je napisao/la:Ja grotla u Zenici...
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Celik!3,2,2.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Jesu navijači svaka im čast 0-0 treba nam gol za Brazil muha se ne čuje na stadionu...Head je napisao/la:Ja grotla u Zenici...
[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sreća što imamo fanaticose inače sav bi nam bio repertoar Ajmo zapada ajmo istok itdHead je napisao/la:Ja grotla u Zenici...
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Head je napisao/la:Ja grotla u Zenici...
- majestic24
- Kontakt:
NI ja nesmekam ovo Hajrovica al nismo mi Brazil da imamo igraca na pretek. Godinu dana mi igramo utakmice s 2 napadaca koji nemaju zamjene. Jbt,kakav da jest,za zamjene je dobar. Ono sto je bilo,traba ostaviti iza sebe i to je to. Nacionalni tim treba i mora voditi selektor i njegova mora biti zadnja a ne igraca.
Sto se tice danasnje utakmice-SLABO BRATE.
Pretrpan vezni red s istim igracima i to je to. Do sada je prolazilo ali jbg,nadje se rjesenje i za to.
Nama treba zadnji vezni. Neznam kakvo je stanje s onim Kolasincem. On se mora sto prije dovesti u repku (ako vec zeli da igra za nas). Lulica se mora gurnuti u vezni red jer smo jednostavno spori bez njega. Treba naci i rjesenje za poziciju lijevog beka jer nam treba salihovic u sredini.
Sto se tice revansa,Susic je budala ako ostavi iste igrace. Ja bih izbacio Misketa i jednog napadaca (ne zato sto su bili losi danas,nego jednostavno da se malo promijeni taktika) a ubacio Stevanovica i Rahimica.
--------Rahimic-----Salihovic----------
Stevanovic-------Pjanic-----------Lulic
-----------------Dzeko-------------------
Pretrpan vezni red s istim igracima i to je to. Do sada je prolazilo ali jbg,nadje se rjesenje i za to.
Nama treba zadnji vezni. Neznam kakvo je stanje s onim Kolasincem. On se mora sto prije dovesti u repku (ako vec zeli da igra za nas). Lulica se mora gurnuti u vezni red jer smo jednostavno spori bez njega. Treba naci i rjesenje za poziciju lijevog beka jer nam treba salihovic u sredini.
Sto se tice revansa,Susic je budala ako ostavi iste igrace. Ja bih izbacio Misketa i jednog napadaca (ne zato sto su bili losi danas,nego jednostavno da se malo promijeni taktika) a ubacio Stevanovica i Rahimica.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- DonCorleone
- Kontakt:
Jesili ti ubacio Stevanovica u prvih 11 ili ja haluciniram?majestic24 je napisao/la:NI ja nesmekam ovo Hajrovica al nismo mi Brazil da imamo igraca na pretek. Godinu dana mi igramo utakmice s 2 napadaca koji nemaju zamjene. Jbt,kakav da jest,za zamjene je dobar. Ono sto je bilo,traba ostaviti iza sebe i to je to. Nacionalni tim treba i mora voditi selektor i njegova mora biti zadnja a ne igraca.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Slovaci će biti nabrijani do jaja,sad kad im se ukazala prilika.
Možda oni pokleknu pred pritiskom,kao mi danas.
Ljutnja prošla ako je ikako i bilo,možda gorčina tek...
Konačnu ocjenu treba davati tek nakon Žiline.
Možda oni pokleknu pred pritiskom,kao mi danas.
Ljutnja prošla ako je ikako i bilo,možda gorčina tek...
Konačnu ocjenu treba davati tek nakon Žiline.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Cast njemu, ali nije ni taj Dzeko bog, pa da prema njemu biramo koga zvati u reprezentaciju ili ne. Odrasli su ljudi, profesionalci, a ne djeca. Neka se malo sami sa sobom preispitaju. Nisam ni ja u pocetku bio za Hajrovica, ali mi jednostavno nismo u poziciji da biramo. Daj sta das, samo neka valja.
Dugo losiju utakmicu nismo odigrali, sta je uzrok onakvoj igri i nezalaganju, ja ne znam. Potrefilo se tu dosta faktora, losa igra pojedinaca, dobra igra slovaka ( prvenstveno odbrana ), perfektno procitana igra, podcjenjivanje, kasne izmjene ... haman svi ustali na lijevu nogu jutros.
Sreca pa smo imali "pravo" na jedan poraz, imamo popravni u utorak koji nadam se nece prokockati. Valjda im je doslo iz guzice u glavu i da ce odigrati kako spada, ali da ce nam trebati gomila je*ene srece, trebat ce.
Zao mi ba ovih navijaca, znam licno lika koji je platio 200 mara, da mi je sad vidjet mu facu.

Dugo losiju utakmicu nismo odigrali, sta je uzrok onakvoj igri i nezalaganju, ja ne znam. Potrefilo se tu dosta faktora, losa igra pojedinaca, dobra igra slovaka ( prvenstveno odbrana ), perfektno procitana igra, podcjenjivanje, kasne izmjene ... haman svi ustali na lijevu nogu jutros.
Sreca pa smo imali "pravo" na jedan poraz, imamo popravni u utorak koji nadam se nece prokockati. Valjda im je doslo iz guzice u glavu i da ce odigrati kako spada, ali da ce nam trebati gomila je*ene srece, trebat ce.
Zao mi ba ovih navijaca, znam licno lika koji je platio 200 mara, da mi je sad vidjet mu facu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A niko da spomene Ervina i Ognjena
Da su oni bili mislim da Slovaci nebi prišli golu
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- ronweasley
- Kontakt:
Ma ljudi sve je pod kontrolom
Izgubili jesmo ali nemojte da sad zavlada kolektivna panika u kojoj ćemo i ovo što sad imamo usrat do kraja. Nemojte opet. Danska, Srbija, Portugal, Portugal...nemojte opet, tako vam Boga.
Smiriti se, konsolidovati redove, imamo 4 dana da izanaliziramo šta danas nije valjalo, šta u Žilini moramo popraviti. Igranje Mujdže i Rahimića(Zahirovića) je mislim pod moranje, jer ne može se na supernabrijanu repku koja je još k tome i kvalitetna, bez zadnjeg veznog. Ne može.
Uglavnom, Pape i momci su pokazali i dokazali da mogu smiriti euforiju, da se znaju izvući, odgovoriti kad ne ide. Uz Božiju pomoć i ako svi ostanu zdravi, mislim da BiH dobija sve do kraja.
I još jedna stvar. Ako su Slovaci zaustavili nas na BP-u, zašto mislite da ne mogu srušiti i Grčku? Ako budu igrali kao danas sigurno da će ih dobiti. Smirite se, neće ni Grčka uzeti svih 9 bodova.
Smiriti se, konsolidovati redove, imamo 4 dana da izanaliziramo šta danas nije valjalo, šta u Žilini moramo popraviti. Igranje Mujdže i Rahimića(Zahirovića) je mislim pod moranje, jer ne može se na supernabrijanu repku koja je još k tome i kvalitetna, bez zadnjeg veznog. Ne može.
Uglavnom, Pape i momci su pokazali i dokazali da mogu smiriti euforiju, da se znaju izvući, odgovoriti kad ne ide. Uz Božiju pomoć i ako svi ostanu zdravi, mislim da BiH dobija sve do kraja.
I još jedna stvar. Ako su Slovaci zaustavili nas na BP-u, zašto mislite da ne mogu srušiti i Grčku? Ako budu igrali kao danas sigurno da će ih dobiti. Smirite se, neće ni Grčka uzeti svih 9 bodova.
Zadnja izmjena: ronweasley, dana/u 06 sep 2013, 23:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
A jesmo se digli, iako nijednu veliku reprezentaciju nismo pobijedili. Ne znam na osnovu cega je Susic izjavio da smo jedna od najboljih reprezentacija svijeta
. Ima tu kvaliteta, ali... Vezni red je dobar tehnicki, ali los fizicki. Napad isto tako. Ima tu dosta kvaliteta, ali i dosta mana.
Presudan je stav i zelja za pobjedom. Kad god utakmici pristupimo kao autsajderi, odigramo dobar mec. Kad pomislimo da smo sila, obavezno dobijemo po picici. Skroz zafrkan mentalitet.
Presudan je stav i zelja za pobjedom. Kad god utakmici pristupimo kao autsajderi, odigramo dobar mec. Kad pomislimo da smo sila, obavezno dobijemo po picici. Skroz zafrkan mentalitet.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
I da gubis 10:0 pjesma bi se opet cula MI TE VOLIMO, MI TE VOLIMO !
1947!
Kakvih sad treba?Bosniacum Lilium je napisao/la:zbog treba **** li im sveadisice je napisao/la:Slučajno negdje naleti neki stavio na klix-u komentar da u ekipi vlada nesloga da neki igrači nepričaju![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Kakvih sad treba?Bosniacum Lilium je napisao/la:zbog treba **** li im sveadisice je napisao/la:Slučajno negdje naleti neki stavio na klix-u komentar da u ekipi vlada nesloga da neki igrači nepričaju![]()
![]()

Desna
1946
E da smo mozda probali dugim loptama u sesnaesterac... 
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne mogu o tome pricati, nadam se da ce to srediti. Pogotovo Miralem i Sejad !
I ne kontam sto se Stevanovic gura ispred Hajrovica ?! Ok, momak jeste ispao ****, ali opet igra za nas i najbolje je rijesenje za desnu stranu !
I ne kontam sto se Stevanovic gura ispred Hajrovica ?! Ok, momak jeste ispao ****, ali opet igra za nas i najbolje je rijesenje za desnu stranu !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
I to famozno grotlo Bilinog ? Aha al na baterije,od primljenog gola ista slika,mrtvilo zavladalo i na tribinama i na terenu,ni jedni ni drugi haman meda ne mogu,.
Igra ? Kockali smo se od samog pocetka i nazalost izgubili,.
Pape ? Digni glavu brate,sa porazima se mora zivjeti,pazi se euforije,je.bena stvar,.
Igra ? Kockali smo se od samog pocetka i nazalost izgubili,.
Pape ? Digni glavu brate,sa porazima se mora zivjeti,pazi se euforije,je.bena stvar,.
ma ti veze sa vezom nemas tebi treba zabranit da gledas ovaj sport,zbog takvih kao sto si ti ja se samo nerviram,cuj rahimic covjek koji moze trcati 20 minuta na visokom nivou,onda stevanovic covjek koji nije sekunde odigrao ove sezone ... go home you're drunkmajestic24 je napisao/la:NI ja nesmekam ovo Hajrovica al nismo mi Brazil da imamo igraca na pretek. Godinu dana mi igramo utakmice s 2 napadaca koji nemaju zamjene. Jbt,kakav da jest,za zamjene je dobar. Ono sto je bilo,traba ostaviti iza sebe i to je to. Nacionalni tim treba i mora voditi selektor i njegova mora biti zadnja a ne igraca.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Opet mahalanje "desilo se nešto, ali ja vam to ne smijem reći, jer nije na meni da iznosim (mogući) prljavi veš". 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.