U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

AÐ_Official
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la AÐ_Official » 09 nov 2011, 19:11

Dylan Dog je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:nista to...nismo na to spali, ako hoce srcem za nas odmah da igra neka igra, ako nece onda nek igra za njih ;)
jesi li ti svjestan u kojem klubu igra i ko je vodja ugovora i transfera u tom klubu???? :roll:
Yebo srce. Bitno je da se momak razvije kako treba i da napreduje i karijeri i ako bog da da napravi transfer van tih granica. Ponavljam, kad bih sad nas izabrao on bi zavrsio na klupi i bila bi sabotaza na njegovoj karijeri. Da ne zaboravim spomenut da je momak bio forsiran da potpise vise godisnji "stipendijski" ugovor zbog kojeg narednih 6-7 godina je pod vlasnistvom gospodina Mamica.
Ti stvarno mislis da bi Mamic tek tako odbacio recimo 10-etak miliona eura koje bi mogao dobiti za njega za par godina :roll:
A hajde mi reci kako cijena igracu raste? Igranjem za reprezentaciju. Igranjem za Hrvatsku jake utakmice i igranjem na SP i EP cijena raste. Znaci odmah Mamic gubi pare i tako cijena Alenu nece biti ni cetvrtina sta bi mogla biti igranjem za Hrvatsku. Mene boli ona stvar sto Alen igra za mladje selekcije Hrvatske jer, ponavljam, Alen i njegov otac pametno razmisljaju i imaju cilj da se Alen razvije i nastavi u meteorskim napretkom.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 09 nov 2011, 19:13

po slici vec je igrao za Kockaste ali nije igrao za U17 u zadnjim kvalifikacijama za koje igraju godista '95 i '96

slika

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 nov 2011, 19:24

ma nek se uvlace u supak ba :D ja ne bih igrao ni dukate da mi ponude :D

ako je dobar igrac uspjet ce i u dresu bih, al sad kad ga vidim u dresu hrvatske onda imam zelju da nikad ni ne zaigra za bih :D

i otac mu je igrao za dinamo u pola rata i za hrvatsku reprezentaciju...sve patrioti, kad je vidio da ce biti bosne onda promijenio pricu jer nije tamo imao mjesta vise u reprezentaciji :twisted:

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 09 nov 2011, 19:40

A hajde mi reci kako cijena igracu raste? Igranjem za reprezentaciju. Igranjem za Hrvatsku jake utakmice i igranjem na SP i EP cijena raste. Znaci odmah Mamic gubi pare i tako cijena Alenu nece biti ni cetvrtina sta bi mogla biti igranjem za Hrvatsku. Mene boli ona stvar sto Alen igra za mladje selekcije Hrvatske jer, ponavljam, Alen i njegov otac pametno razmisljaju i imaju cilj da se Alen razvije i nastavi u meteorskim napretkom.
ako mislis na mladje kategorije onda tesko da bi nesto profitirao i napredovao

U21 Hrvatska u kvalif. izgubila od Gruzije,Svicarske i Spanije ,dobila jedino Estoniju

U17(njegova kategorija)zadnji u grupi sa Azerbejdzanom,Ukrajinom i Belgijom

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 09 nov 2011, 20:22

Juve-TZ je napisao/la:ma nek se uvlace u supak ba :D ja ne bih igrao ni dukate da mi ponude :D

ako je dobar igrac uspjet ce i u dresu bih, al sad kad ga vidim u dresu hrvatske onda imam zelju da nikad ni ne zaigra za bih :D

i otac mu je igrao za dinamo u pola rata i za hrvatsku reprezentaciju...sve patrioti, kad je vidio da ce biti bosne onda promijenio pricu jer nije tamo imao mjesta vise u reprezentaciji :twisted:
Sa takvim stavom izgubit ćemo i ono malo igrača koji se dvoume oko reprezentacije.
Želiš li možda da Pjanić, Begović i Mujdža više ne igraju za BiH (bili su i oni nekad u dresu druge države)?
Ili Sudić, Seferović, Hajrović i ostali...?
100% sportski i krajnje opušten potpis

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 nov 2011, 20:35

RiNo je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:ma nek se uvlace u supak ba :D ja ne bih igrao ni dukate da mi ponude :D

Sa takvim stavom izgubit ćemo i ono malo igrača koji se dvoume oko reprezentacije.
Želiš li možda da Pjanić, Begović i Mujdža više ne igraju za BiH (bili su i oni nekad u dresu druge države)?
vidi meni je jedna stvar kad neko igra za srbiju ili hrvatsku, a druga kad igra za neku drugu reprezentaciju....a to se nama desava uvijek, dobri hrvatski igrac igra uvijek za hrvatsku, losi hrvatski igrac igra za bih, tako isto za srbiju, a desi se i ovo nesto novo...sad su poceli uzimat i igrace koji nisu hrvati, to je u fazonu da smo mi uzeli sulejmanija i ljaljica

a kada obuces dres jedne reprezentacije tu vise nema hocu ovo hocu ono...sto si ga obuko

mujdza je igrao za mladu hrvatsku rep i imali su fore 3 godine da ga zovu da zaigra i za prvu selekciju ali nisu...pa je tako dospjeo nama...

mi smo sad jaci i od jednih i od drugih jer znamo igrat fudbal...sto su crpili crpili su i et nek ide nek igra za koga hoce imat cemo mi igraca 8-) nek igraju gdje god hoce, a ovima sto igraju za mlade drugih zemalja po evropi neka su noge zlatne, tamo ih je rat doveo...a fudbal ce ih nama vratiti

a ovaj nek s babom gradi karijeru...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 nov 2011, 20:48

Molim vas da se jednom rascisti ta prica oko Mujdze,puno puta sam ovo ponovio..
Mensur Mujdza je dolazio na okupljane mlade BiH reprezentacije,ali mu je receno da nema pravo nastupa za reprezentaciju BiH,nakon cega je jeli nastupao za mladu reprezentaciju Hrvatske.
Izmjenom pravila ili sta vec,dobio je pravo nastupa za BiH i postao reprezentativac BiH.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 09 nov 2011, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 nov 2011, 20:51

Sto lupate glavu.Repka ako ode na Evropsko i jos sastavi Brazil a Hrvatska pauzira jedno ili dva velika takmicenja kao i Srbija.Eto ih sami ce se javljati i nicati ko gljive poslije kise.
Da li je on iz Sirokog ili Lopara nebitno,sirok osmijeh i zlatan zub. :mrgreen:
Bit ce ih i onih koji BIH ni preko razglednice nisu vidjeli ali mu je tetka bila tri puta u Teocaku na branju sljiva.
Suboticu recimo ni 115 koljeno Srbije nije vidjelo,ali hoce cova na velika takmicenja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 nov 2011, 20:53

Juve-TZ je napisao/la:
RiNo je napisao/la:

vidi meni je jedna stvar kad neko igra za srbiju ili hrvatsku, a druga kad igra za neku drugu reprezentaciju....a to se nama desava uvijek, dobri hrvatski igrac igra uvijek za hrvatsku, losi hrvatski igrac igra za bih, tako isto za srbiju, a desi se i ovo nesto novo...sad su poceli uzimat i igrace koji nisu hrvati, to je u fazonu da smo mi uzeli sulejmanija i ljaljica

a kada obuces dres jedne reprezentacije tu vise nema hocu ovo hocu ono...sto si ga obuko

mujdza je igrao za mladu hrvatsku rep i imali su fore 3 godine da ga zovu da zaigra i za prvu selekciju ali nisu...pa je tako dospjeo nama...

mi smo sad jaci i od jednih i od drugih jer znamo igrat fudbal...sto su crpili crpili su i et nek ide nek igra za koga hoce imat cemo mi igraca 8-) nek igraju gdje god hoce, a ovima sto igraju za mlade drugih zemalja po evropi neka su noge zlatne, tamo ih je rat doveo...a fudbal ce ih nama vratiti

a ovaj nek s babom gradi karijeru...
@Juve...izvini, al' ti stvarno nemas pojma. pobrkao si sve, kontradiktorno skroz.

Znaci odmah otjerat Mireta, koji je plakao k'o malo dijete kad smo izgubili protiv Portugala, koji se borio da zaigra za nas??

Ova tvoja druga izjava me podsjeca na seljake koji su prije vodili savez kada je Sefik Ibrahimovic molio savez da sin Zlatan zaigra za BiH. "Ma sta ce nam on, mi imamo dosta boljih od njega".

Po tvom je Sasa Papac los igrac? Po tvom je Asmir Begovic los igrac pa je dosao da igra za nas. Po tvom je Miralem Pjanic los. Isto tako za Mensura Mujdzu? :roll: :roll: :x

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 nov 2011, 20:59

ja sam ti vec rekao za igrace koji su nastupali za strane selekcije, ne za hrvatku ne za srbiju....dabogda im se noge pozlatile...

ali kad vidim da zaigra za hrvatsku ili srbiju e onda mi trnci neki po tijelu...

vecinu momaka koji su igrali za mlade svedske,svicarske,austrije,lux,holandije, njemacke je rat odveo tamo...i svima sam vec gore rekao opravdano je...

ali ovom djetetu sto sa ocem ganja pare nije...nek igra za hrvatsku...

a hajrovic, seferovic, sudic....abd jednog dana za nas :D

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 nov 2011, 21:07

Juve-TZ je napisao/la:ja sam ti vec rekao za igrace koji su nastupali za strane selekcije, ne za hrvatku ne za srbiju....dabogda im se noge pozlatile...

ali kad vidim da zaigra za hrvatsku ili srbiju e onda mi trnci neki po tijelu...

vecinu momaka koji su igrali za mlade svedske,svicarske,austrije,lux,holandije, njemacke je rat odveo tamo...i svima sam vec gore rekao opravdano je...

ali ovom djetetu sto sa ocem ganja pare nije...nek igra za hrvatsku...

a hajrovic, seferovic, sudic....abd jednog dana za nas :D
Znaci i u slucaju da recimo roditelj otisao u Hrvatsku 70, 80 neke zbog posla. Tamo se sin rodio, tamo ostali, ali opet sin navija za BiH, prati svaku tekmu kao najvatreniji navijac, ali igra za mladu reprezentaciju Srbije/Hrvatske zbog razvoja i zbog toga sto igra u jednom od najjacih klubova u regionu, ti opet mu pozdravljas sve pod spiskom i ne zelis da ga vidis ni blizu reprezentacije?? ma daj. :roll: :shock:

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 10 nov 2011, 12:52

"AÐ_Official"

Mislim da je "Juve_TZ" htio reći, da Hrvati il Srbi (iz BiH) koji igraju za mladu repku HR-a il SRB i koji ne "izbore" mjesto u tim repkama, jednostavno nemaju mjesta niti u reprezentaciji BIH.

Drugo je recimo o mladim junacima (većinom Bošnjaci) u inostranstvu koji igraju za mlade repke te zemlje u kojoj su izbjegli tokom rata/opsade, ali imaju želju igrati za A-tim BiH. Kontaš?

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 10 nov 2011, 13:32

Ako ćemo realno... svi Hrvati i Srbi koji igraju za BiH i jesu ti koji nisu uspjeli izboriti mjesto u repkama Hrvatske ili Srbije, u fudbalu je sigurno tako, za druge sportove ne znam. Očekujem da će se to u budućnosti promjeniti.
YNWA!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 10 nov 2011, 13:51

HOPLIT je napisao/la:Ako ćemo realno... svi Hrvati i Srbi koji igraju za BiH i jesu ti koji nisu uspjeli izboriti mjesto u repkama Hrvatske ili Srbije, u fudbalu je sigurno tako, za druge sportove ne znam. Očekujem da će se to u budućnosti promjeniti.
LOL, hajd razligu, ne brukaj se
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

nihco

Post Postao/la nihco » 10 nov 2011, 14:17

evo sead hajrovic igra za svicarsku u19. njega ne bi trebali prepustiti svicarskoj.
Sent from my Commodore 64

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 10 nov 2011, 14:23

bordo_Sarajevo je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Ako ćemo realno... svi Hrvati i Srbi koji igraju za BiH i jesu ti koji nisu uspjeli izboriti mjesto u repkama Hrvatske ili Srbije, u fudbalu je sigurno tako, za druge sportove ne znam. Očekujem da će se to u budućnosti promjeniti.
LOL, hajd razligu, ne brukaj se
Meni nikad nije problem priznati da nisam u pravu ako mi se to dokaže.
Moje je mišljenje da je u slučaju trenutnih BH reprezentativaca tako, a za prijašnje generacije ne znam.
YNWA!

nihco

Post Postao/la nihco » 10 nov 2011, 17:53

od 9 grupa koje su do sada odigrale u19 kvalifikacije, samo bih ima 3 pobjede.
Sent from my Commodore 64

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 10 nov 2011, 20:25

Ljepoje je napisao/la:
"AÐ_Official"

Mislim da je "Juve_TZ" htio reći, da Hrvati il Srbi (iz BiH) koji igraju za mladu repku HR-a il SRB i koji ne "izbore" mjesto u tim repkama, jednostavno nemaju mjesta niti u reprezentaciji BIH.

Drugo je recimo o mladim junacima (većinom Bošnjaci) u inostranstvu koji igraju za mlade repke te zemlje u kojoj su izbjegli tokom rata/opsade, ali imaju želju igrati za A-tim BiH. Kontaš?
Stvar je u tome sto mali Halilovic nije iz Bosne, barem rodom! On se rodio i odrastao u Hrvatskoj! Totalno bi bila druga prica da je on cijeli zivot proveo u Kaknju pa onda od jednom odlucio da igra za Hrvatsku. Razumijemo li se sada?

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 10 nov 2011, 21:21

Stvar je u tome sto mali Halilovic nije iz Bosne, barem rodom! On se rodio i odrastao u Hrvatskoj! Totalno bi bila druga prica da je on cijeli zivot proveo u Kaknju pa onda od jednom odlucio da igra za Hrvatsku. Razumijemo li se sada?
Mozda bi druga stvar bila da mu otac nije igrao za reprezentaciju BIH,ovako....

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 11 nov 2011, 13:36

santos je napisao/la:po slici vec je igrao za Kockaste ali nije igrao za U17 u zadnjim kvalifikacijama za koje igraju godista '95 i '96

slika
Što se tiče mene nikad ne zaigrao za nas! :x
Livin' La Vida Loca ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.