FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
joj ako je @bega upravu, sutra ce nam spica igrati harba, a krilo dulja i okic, bojim se da cemo se napatiti da valja, sad bih 0:1 potpisao, iz penala al odmah u prvoj minuti da ne strahujem do samog kraja 
Pyro is not a crime !
Ne pravi ražanj dok je zec još u šumi...
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Pa posjekli su sumu iznad juga...zlo87 je napisao/la:Ne pravi ražanj dok je zec još u šumi...
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
E oni mogu samo pacova na razanj bacitiAdiFKS je napisao/la:Pa posjekli su sumu iznad juga...zlo87 je napisao/la:Ne pravi ražanj dok je zec još u šumi...![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Zamislite ovaj scenario,mi izborimo Evropu,a kone ne. I onda fino,gospodski uputimo zahtjev da domace utakmice igramo na Grbavici,sa obrazlozenjem da je steta da sav trud i sredstva koja su ulozena u pripremu 'evropske Grbavice' propadnu.

Ma nema nista od stolica, gradnje istoka i slicnih pizdarija na Grbavici. Oni mislili to bez dozvole gospodina na mom avataru, ne ide.zagorski je napisao/la:Zamislite ovaj scenario,mi izborimo Evropu,a kone ne. I onda fino,gospodski uputimo zahtjev da domace utakmice igramo na Grbavici,sa obrazlozenjem da je steta da sav trud i sredstva koja su ulozena u pripremu 'evropske Grbavice' propadnu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ko je taj na avataru?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- PitarBordo
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jao kako mi Zrinjski uljepša veče, kao da smo mi igrali i pobjedili. Hvala im od srca.
Vraćamo se u život ali još smo daleko od Evrope, evo i zašto.
Imamo preteško gostovanje u Tuzli, s obzirom kako smo do sad prolazili sa Slobodom, bojim se iskreno te utakmice.
Ukoliko bi Željezničmar pobjedio Čelika, potrebna nam je pobjeda u Tuzli.
Ukoliko bi Željezničmar remizirao sa Čelikom, i bod bi nam bio dovoljan u Tuzli da budemo ispred njih.
Ukoliko bi Željezničmar izgubio od Čelika
mi bi mogli i izgubiti u Tuzli, imali bi bod prednosti.
Nadam se da je uprava u pripravnosti i da prati situaciju, s obzirom da je Čelik osigurao opstanak, oni nemaju preveliki motiv protiv Željezničara, a ne ide ni u prilog što Čelik domaće utakmice igra gotovo pa pred praznim tribinama.
Bojim se da će Željo imati i naklon sudije, baš kao protiv nas. Ja bi dobar dio "kolača" dao igračima i sš Čelika od jednog pretkola EL ukoliko bi pobjedili Željezničara, a sigurno je da će im i oni dosta ponuditi. Preveliki je ulog u pitanju, i onaj koji ima veću želju za evropom, mislim da će on i igrati istu.
Nešto su naši hladni po pitanju izlaska u Evropu, sve nešto blago, nigdje da pročitam izjavu nekog iz kluba tipa "Dat ćemo sve da izborimo Evropu, bar da malo popravimo utisak".
Neće valjat ako nam bude trebala pobjeda u Tuzli, nikako. Jaka su ekipa skroz, teško ih je dobiti na Tušnju.
Naravno sve zavisi i od finala kupa, svi mi već vidimo Slobodu kao pobjednika istog, istina zaslužili su, ako ćemo realno ali nikako Radnik nije autsajder. Izbacili su Širokog, imaju finu ekipu i odličnog trenera, dok Sloboda ima paklen raspored, borba na oba fronta i utakmice svaki treći dan ali za nadati se da će uspjeti uzeti kup.
Bitno je da Evropa nije izgubljena a ja vjerujem da ako je izborimo da ćemo dobro proći, kad smo lošiji bolje prođemo u Evropi.
SUTRA ABD 0:3, Duljević konačno, Cezar i mali Ćatković!
Vraćamo se u život ali još smo daleko od Evrope, evo i zašto.
Imamo preteško gostovanje u Tuzli, s obzirom kako smo do sad prolazili sa Slobodom, bojim se iskreno te utakmice.
Ukoliko bi Željezničmar pobjedio Čelika, potrebna nam je pobjeda u Tuzli.
Ukoliko bi Željezničmar remizirao sa Čelikom, i bod bi nam bio dovoljan u Tuzli da budemo ispred njih.
Ukoliko bi Željezničmar izgubio od Čelika
Nadam se da je uprava u pripravnosti i da prati situaciju, s obzirom da je Čelik osigurao opstanak, oni nemaju preveliki motiv protiv Željezničara, a ne ide ni u prilog što Čelik domaće utakmice igra gotovo pa pred praznim tribinama.
Bojim se da će Željo imati i naklon sudije, baš kao protiv nas. Ja bi dobar dio "kolača" dao igračima i sš Čelika od jednog pretkola EL ukoliko bi pobjedili Željezničara, a sigurno je da će im i oni dosta ponuditi. Preveliki je ulog u pitanju, i onaj koji ima veću želju za evropom, mislim da će on i igrati istu.
Nešto su naši hladni po pitanju izlaska u Evropu, sve nešto blago, nigdje da pročitam izjavu nekog iz kluba tipa "Dat ćemo sve da izborimo Evropu, bar da malo popravimo utisak".
Neće valjat ako nam bude trebala pobjeda u Tuzli, nikako. Jaka su ekipa skroz, teško ih je dobiti na Tušnju.
Naravno sve zavisi i od finala kupa, svi mi već vidimo Slobodu kao pobjednika istog, istina zaslužili su, ako ćemo realno ali nikako Radnik nije autsajder. Izbacili su Širokog, imaju finu ekipu i odličnog trenera, dok Sloboda ima paklen raspored, borba na oba fronta i utakmice svaki treći dan ali za nadati se da će uspjeti uzeti kup.
Bitno je da Evropa nije izgubljena a ja vjerujem da ako je izborimo da ćemo dobro proći, kad smo lošiji bolje prođemo u Evropi.
SUTRA ABD 0:3, Duljević konačno, Cezar i mali Ćatković!
A mi računamo da smo dobili sve osim Slobode i Velež i MDK I Olimpić 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Čak i ja koji nisam mnogo optimističan ove sezone po pitanju prijevremena upisanih bodova garantujem u te tri utakmice isto toliko pobjeda.Besic je napisao/la:A mi računamo da smo dobili sve osim Slobode i Velež i MDK I Olimpić
- PitarBordo
- Kontakt:
Nabrojao je kolega @Besic četri utakmice. Ili i ti misliš da ćemo prosuti bodove protiv Olimpi[c/k]a?SiouxLukavac je napisao/la:Čak i ja koji nisam mnogo optimističan ove sezone po pitanju prijevremena upisanih bodova garantujem u te tri utakmice isto toliko pobjeda.Besic je napisao/la:A mi računamo da smo dobili sve osim Slobode i Velež i MDK I Olimpić
Samo Saraj'vo.
Nema odvratnije ekipe od MDK na čelu sa njihovim trenerom , sevap poslat kući sa 3-0 i par slomljenih nogu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:AAAA grom te ne ubio!![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Kako bi Šele do Prijedora nabio.
Samo Saraj'vo.
yebeš mi porijeklo al ja bih prije gurn'o sutra u vatru nekog iz SFK nego Husarinog pulena .
Fun fact :
Liga 2016ta godina :
Okic : 500 minuta 0 golova.
Čataković : 13 minuta 1 gol.
Liga 2016ta godina :
Okic : 500 minuta 0 golova.
Čataković : 13 minuta 1 gol.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Smijali se nasoj muci,sad ste pravi kurci

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trebal link pasa?arminarsenal je napisao/la:Smijali se nasoj muci,sad ste pravi kurci![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Neki ?FrancescoTotti je napisao/la: Trebal link pasa?
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Vanja8 i 10 gostiju.