Nema grad bas 500k stanovnika nego Kanton, a to je malo siri pojam, medjutim ni to nije mjerilo, evo poredeci sa CZV i Partizanom npr zbog njihovih navijackih baza koje su više milionske bi trebalo svake sedmice da imaju pune stadione, a to ne da nije tako nego maltene tu su negdje sa nama, izuzmi naravno derbi izmedju te dvije ekipe i njihove nastupe u Evropi. Pa i u primjeru Zagreba i samo jednog kluba i to kakvog pa opet nemaju neku zavidnu posjetu. Jednostavno na ovim prostorima je to tako, ne ukljucujuci Hajduk jer to je dole kao religija bukvalno.relativizam je napisao/la: ↑15 nov 2024, 09:23Ili hoces ili neces
sta sam brace upoznao iz Konjica,Jablanice,Gorazda,Zivinica,Lukavca ,koji svaku utakmicu dolaze
a ja ovdje svake sedmice citam,hladno,vjetar,sunce,kisa,magla
ma nemojte pricati,ko hoce nadje nacina ko nece nadje izgovor,grad ima preko 500k stanovnika ,ne mozes 10k ljudi naci da vole fudbal bez obzira na vremenske uvijete
Ono sto mene nervira je pametovanja i komentarisanja na forumu tokom utakmice naseg kluba na Koševu ovih dezurnih forumasa, cast izuzecima.