Pametni ljudi su uvijek govorili, četnik je četnik, a ustaša je četnik i po
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ha ha ha ,verbalni delikt je ostao u komunizmu ,a on je propao kao i bivša država.To što vi u Sarajevu mislite da je istina samo sto vi kažete to je vas problem.A znam i da istina boli.Navikavajte se ,ne prolaze laži više ,čak su neki i u Sarajevu shvatili.
Ovi iz VAR sobe provjeravaju svaki kontakt Zrinjskog ,moraju dati crveni jer smo sve sa duplim žutim ostavili na klupi ili van sastava.Ne bi me čudilo da četvrti izmislili nešto i da na klupi daju Topicu ili Saviću karton.
SSba ,kako se zove ovo vaše nazovi novinarstvo?
Ovi iz VAR sobe provjeravaju svaki kontakt Zrinjskog ,moraju dati crveni jer smo sve sa duplim žutim ostavili na klupi ili van sastava.Ne bi me čudilo da četvrti izmislili nešto i da na klupi daju Topicu ili Saviću karton.
Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
Gigara yebe i ne vadi ga
Ne navijam ja za njih, nego za BiH.Ali nebitno.
Kako starim sve sam uvjereniji da je Dejton bio greska. Velika bezmuda greska.
- egocentrik
- Kontakt:
Kamenjari su kamenjari i to im je najveca kazna zive u drzavi koju ne priznaju a oni kojim se priklanjaju ih mrze iz dna duse isto je i sa ovom srbadijom
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- feniksptica
- Kontakt:
Ma nece ih Hrvati u hrvatsku...ospu se od njih.luckystrike je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:45Samo da pitam hercegovce ko im brani da se presele u Hrvatsku ako im se ne sviđa u BiH?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Shizopiticama je baš teško pao ovaj poraz na Koševu. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kada ljudi iz svega glasa yebu drzavu u kojoj zive, i kazu da oni imaju drugu drzavu kako se to zove kod vas bogati, i kada se velicaju presudjeni ratni zlocinci, imas li sta na to reciMarko1905 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 19:32Ha ha ha ,verbalni delikt je ostao u komunizmu ,a on je propao kao i bivša država.To što vi u Sarajevu mislite da je istina samo sto vi kažete to je vas problem.A znam i da istina boli.Navikavajte se ,ne prolaze laži više ,čak su neki i u Sarajevu shvatili.

- feniksptica
- Kontakt:
Eto vi ovaj moralni otpad podržavate u Europi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vidilo se na kosarci nedavno i u ZG i SA ko je gospoda. Mogu oni glumiti najvece Hrvate, kamenjar ne moze iz njih.feniksptica je napisao/la: ↑03 dec 2024, 19:37Ma nece ih Hrvati u hrvatsku...ospu se od njih.luckystrike je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:45Samo da pitam hercegovce ko im brani da se presele u Hrvatsku ako im se ne sviđa u BiH?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
JEB.EM TE USTASO JEB.EM TE JAA ZIVJET CES U BOSNI DO ZADNJEG DAHAA.

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 03 dec 2024, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- feniksptica
- Kontakt:
Problem je što su oni umislili da ih neko mrzi sto su Hrvati. A istina je da ih raja ne moze sto su otpad.DamirT je napisao/la: ↑03 dec 2024, 19:39Vidilo se na kosarci nedavno i u ZG i SA ko je gospoda. Mogu oni glumiti najvece Hrvate, kamenjar ne moze iz njih.feniksptica je napisao/la: ↑03 dec 2024, 19:37Ma nece ih Hrvati u hrvatsku...ospu se od njih.luckystrike je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:45Samo da pitam hercegovce ko im brani da se presele u Hrvatsku ako im se ne sviđa u BiH?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nedime sutra kada izgubiš nemoj odbiti novinare za izjavu, ponovo pričaj kako su ti podbacili bekovi i vezni kao protiv Borca.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Vratite ljudima 3 boda koja ste im duzni.Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 19:43Nedime sutra kada izgubiš nemoj odbiti novinare za izjavu, ponovo pričaj kako su ti podbacili bekovi i vezni kao protiv Borca.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, kontra i 21 gost.