FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

themaniaks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la themaniaks » 05 feb 2015, 00:33

Ova ekipa moze puno vise od prikazanog i siguran sam da bez ikakvih "pojacanja" europa nece doci u pitanje.Vjerujem da ce ih Oda i Sablja takticki i fizicki bolje spremiti,uigrati stoperski par i odbranu kompletnu zbog koje smo prosuli bruku bodova.Ja ocekujem nesto novo na Grbavici i jedva cekam da pocne.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 05 feb 2015, 00:34

FaraonTM je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Vala ste i dosadni za tog napadaca, mi imamo masinu u napadu i taj nam je dovoljan. Skripi u odbrani, centralnom veznom (tipa Zeba iz najjacih dana) i dobro lijevo krilo... Napadac bi samo zasmetao Baji koji se odlicno snalazi u spicu.
Za sada smo doveli samo Đelmića i Uzelca?

Treba definitivno još jedan stoper... :hmmmmm:

A i čini mi se da je bio neki igrač da li lijevi bek (nije Asanović da ne bude zabune) kao zamjena za Kvesu al' valjda kako je Josip potpisao njega nema više al' ne znam kako se zove. Druga stvar po meni Stanić može na lijevo krilo, Varea u sredinu i Đelmić desno, Baja napad. Zadnji vezni Dado i Tomić. Desni bek Memija, stoperi Uzelac i Zeljković/Kosorić i Kvesić lijevo. Po meni je to najbolje šta imamo.
tog lijevog beka više nema,stanića nema do kraja sezone ,tomić je upitan

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 feb 2015, 00:35

FaraonTM je napisao/la:Treba definitivno još jedan stoper... :hmmmmm:

A i čini mi se da je bio neki igrač da li lijevi bek (nije Asanović da ne bude zabune) kao zamjena za Kvesu al' valjda kako je Josip potpisao njega nema više al' ne znam kako se zove. Druga stvar po meni Stanić može na lijevo krilo, Varea u sredinu i Đelmić desno, Baja napad. Zadnji vezni Dado i Tomić. Desni bek Memija, stoperi Uzelac i Zeljković/Kosorić i Kvesić lijevo. Po meni je to najbolje šta imamo.
ma imamo 4 stopera, to je i vise nego dovoljno ;)

a za lijevog beka imamo malog Hadzovica :clap:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 feb 2015, 00:36

struja je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Vala ste i dosadni za tog napadaca, mi imamo masinu u napadu i taj nam je dovoljan. Skripi u odbrani, centralnom veznom (tipa Zeba iz najjacih dana) i dobro lijevo krilo... Napadac bi samo zasmetao Baji koji se odlicno snalazi u spicu.
Za sada smo doveli samo Đelmića i Uzelca?

Treba definitivno još jedan stoper... :hmmmmm:

tog lijevog beka više nema,stanića nema do kraja sezone ,tomić je upitan
Čekaj, kako sad Stanića do kraja sezone?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 05 feb 2015, 00:38

JoseMourinho je napisao/la:

slažem se sa tobom opet ponavljam nek se dogovore sa tomićem il nek mu traže zamjenu po meni špic nam netreba

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 05 feb 2015, 00:40

meniskus nema ga do kraja sezone

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 feb 2015, 00:40

JoseMourinho je napisao/la:

Imamo 4 al' njihov kvalitet je upitan :)

A za lijevog beka se slažem, bolje neka bude neko naše dijete ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 feb 2015, 00:43

sa ova 4 ostajemo ovo pola godine, nek se uigraju dvojca koju oda hoca, gore ne moze biti nego proslih pola godine, napredak je siguran :D

a kvesa aBd igra sve tekme, mozda et fuli jednu rad kartona (nedo bog više ili povrede), a tu neka malog hadzovica, što dovodit rezevu neku djabe ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 feb 2015, 00:43

struja je napisao/la:meniskus nema ga do kraja sezone
Ja koliko se sjećam da sam čitao da bi trebao biti spreman za drugi dio sezone (ne cijeli ali većinu).

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 05 feb 2015, 01:01

Pa nije bas Stana do kraja sezone ali prvih 5 kola definitivno out..
Poslije sve zavisi od njega samog(ishrana,trening,proces oporavka itd itd.)
Ja mislim da necemo uci u drugi dio ni jaci ni slabiji..nego ce to biti kao do sada.Borba do kraja,zadnjeg kola kadacemo nadam se uspjeti izboriti EL..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 05 feb 2015, 06:58

Southboy je napisao/la:Pa nije bas Stana do kraja sezone ali prvih 5 kola definitivno out..
Poslije sve zavisi od njega samog(ishrana,trening,proces oporavka itd itd.)
Ja mislim da necemo uci u drugi dio ni jaci ni slabiji..nego ce to biti kao do sada.Borba do kraja,zadnjeg kola kadacemo nadam se uspjeti izboriti EL..
Stana jos uvijek sa stakom hoda.Prije neko vece ga vidim u gradu.....

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 feb 2015, 08:35

kakvo ba padanje servera, a tomić cijelu sedmicu visi u zraku. pa neće imati ko dobaciti loptu do tog strašnog napadača.

a da ne nam ne treba neki špic sličnog kvaliteta kao ovi što imamo, tu se svi slažemo. bajić, varea, nedo, beganović - šta ćeš više kad vidiš da smo ispali iz kupa. ako možeš dovedi pojačanje na bilo koju poziciju. a više istih nam stvarno, zaista, apsolutno ne treba.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 05 feb 2015, 08:50

Ama jasno ko dan, nego sam se malo za.ebavo.
Mi smo uvijek bazirali igru na jakoj sredini( mislim kroz istoriju). Apsolutno se slazem da je potrebno tu podici nivo. jedina stvar u toj koncepciji koja meni smeta je da nemamo nikoga ko ce da raspali sa 16-20 metara nego sve idemo da je guzicom uguramo u gol. E to bi ja volio da imamo , a gledam ove snimke nasih kadeta i juniora pa ima tu momaka koji se ne ustrucavaju probati sa vece distance. Mozda stvarno nam i ne treba nikoga vise dovoditi nego balavurdiju u vatru i par ovih iskusnijih. Klupa je vec prosirena, kad vec nema para za nekoga stvarno kvalitetnog onda nastavimo sa pricom o podmladjivanju i gotovo, ako i ne bude nista ove godine ( licno mislim da evropu imamo) sljedece ce biti sigurno.
Zadnja izmjena: KontraNogama, dana/u 05 feb 2015, 08:56, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 feb 2015, 08:55

đelmić tuče iz svih pozicija.

ma nema tu neke velike pameti, mladi koji su se pokazali moraju igrati bez obzira i na eventualna pojačanja, jer se tu uzima lova.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 feb 2015, 11:00

Kad igramo sljedecu pripremnu..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 05 feb 2015, 11:02

corleone87 je napisao/la:Kad igramo sljedecu pripremnu..?
u nedelju cini mi se Gosk protivnik

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 feb 2015, 11:04

DR.HOUSE je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Kad igramo sljedecu pripremnu..?
u nedelju cini mi se Gosk protivnik
Jbt sta ce nam toliki razmak izmedju dvije prijateljske.. :?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 05 feb 2015, 11:30

Evo i službeno Radnik-Olimpic 0-3 registrovano . Jako bitna će nam biti ova prva utakmica protiv Olimica , valjda se uskoro riješi oko Tome i eventualnih pojačanja jer uskoro počinje i liga , još 23 dana .
Brkica

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 feb 2015, 11:31

Ma nama fali lijevo krilo

amelTm
Kontakt:

Post Postao/la amelTm » 05 feb 2015, 11:33

novi sam, samo da pozdravim plavu bracu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Doktorinho i 27 gostiju.