Nada je i dalje tu.... #docicenapadac
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Sreća pa taj Đorđe devedesetih nije bio sadašnjih godina, u Hagu bi bio 100%, po pogledu mu vidis da nije normalan.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cuj najbolja ekipa iz BiH i jedini bez poraza, fakat ovi iz **** nisu normalni hahahahahaa
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 14 okt 2020, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
'vakih nama treba. Zamisli njega i Rahmana kad krenu na nekog.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Ti legendo imas ozbiljnih problema! Troller klasicni, degenerik se nasere pet stranica o blatu, kantama, stolovima i onda ovo napiseAlfredNobel je napisao/la: ↑14 okt 2020, 18:20Kroz koji dan tekma s Širokim, a vi o blatu i svlačionici. Dajte formacije, taktike i očekivanja.. Ja qurca i teme..
Jedina ekipa iz BIH koja ima sve pobjede dosad ove sezone, a to što piše da je najbolja vjerovatno misli u najboljoj formi, a što se tiče jedini bez poraza vjerovatno je mislio na rang u kojem se oni takmiče.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
ne treba se zalijetat
@belosevic jel ono rizvic nama sa centra zabio, mislim da je alaimova prva sezona bila.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 14 okt 2020, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Vidim na klupi njoBe sa sedmicom na ledjima
Da hoce bar 20-ak min dobit!
Da hoce bar 20-ak min dobit!
Hajmo ponoviti!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Šteta što Benjo nije u prvih 11..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Pratio sam i uski... u prva 3/4 kola mislim da su sve dobili, fina mlada ekipica al su nekako poceli padat u ovih zadnjih par kola, a i otisao im je najjaci stoper u ekipi! Mislim da sa pravih prvih 11 i sa Benjom u ekipi pobjeda ne dolazi u pitanje... mozda ce nam zabit jedan al rjesit ce to Ahmo opet! 3-1 hladno
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Hahaha a ti si među prvima počeo o temi svlačionica i te gluposti... Vidiš da se zezamo ili je ovdje zabranjeno to ili trebamo pričati o Džeki a tema FKS??AlfredNobel je napisao/la: ↑14 okt 2020, 18:20Kroz koji dan tekma s Širokim, a vi o blatu i svlačionici. Dajte formacije, taktike i očekivanja.. Ja qurca i teme..
FKS
Nadam se druže!Ahmoveliki je napisao/la: ↑14 okt 2020, 20:00Pratio sam i uski... u prva 3/4 kola mislim da su sve dobili, fina mlada ekipica al su nekako poceli padat u ovih zadnjih par kola, a i otisao im je najjaci stoper u ekipi! Mislim da sa pravih prvih 11 i sa Benjom u ekipi pobjeda ne dolazi u pitanje... mozda ce nam zabit jedan al rjesit ce to Ahmo opet! 3-1 hladno![]()
Ne kontam zašto se Višća toliko forsira, siguran sam da bi Benjo dosta bolje odigrao.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, Lecler, nedimmmm1337, Pitar6785 i 52 gosta.