Ko zna jel plaćaju njih dvojicu, pusti priče. Možda i nisu u klubu, ali nisu ludi da pišu tako nešto, doveli igrače prije 2 mjeseca..Crvenarmija je napisao/la:UŽAS.Da onako slabo odigramo nije moguće.Kajta molim te više idi u penziju.Ostali loši osim Nuhića koji se bar malo borio i davao lopte i on ga vadi.Bobić najbolji.Džafa ti si kriv za ovo.Ko je još vidio kad gubiš da uvodiš desnog beka
Bogami Džafa ti si odlutao malo.Jadni mi.Džafa odlazi ako ne znaš
Plaćaju Macea i Jaganjca a nisu odigrali ni minute.Ovo nije dobro.Kad nam je Mrva važan igrač
U kojoj to kladionici? ni u jednoj nisam vidio da je izbačena "ponuda"Maestro^^ je napisao/la:Gledam na jednoj kladionici kvote su zasada ... 2,70 na Gradinu , 2,45 na Velez. Zar je moguce da smo favoriti u gostima
. Znam da ne igraju u svom gradu , ali opet .
Crvenarmija je napisao/la:UŽAS.Da onako slabo odigramo nije moguće.Kajta molim te više idi u penziju.Ostali loši osim Nuhića koji se bar malo borio i davao lopte i on ga vadi.Bobić najbolji.Džafa ti si kriv za ovo.Ko je još vidio kad gubiš da uvodiš desnog beka
Bogami Džafa ti si odlutao malo.Jadni mi.Džafa odlazi ako ne znaš
Plaćaju Macea i Jaganjca a nisu odigrali ni minute.Ovo nije dobro.Kad nam je Mrva važan igrač
Ja koliko se sjećam,Velež je samo jednom bio favorit u gostima,protiv rahmetli Đerzeleza.Maestro^^ je napisao/la:Gledam na jednoj kladionici kvote su zasada ... 2,70 na Gradinu , 2,45 na Velez. Zar je moguce da smo favoriti u gostima
tepsija je napisao/la:Ja koliko se sjećam,Velež je samo jednom bio favorit u gostima,protiv rahmetli Đerzeleza.Maestro^^ je napisao/la:Gledam na jednoj kladionici kvote su zasada ... 2,70 na Gradinu , 2,45 na Velez. Zar je moguce da smo favoriti u gostima
Nismo mi ni kući favoriti,kamoli u gostima.
koliko me sjećanje služi, tada nije bilo kladionica...tepsija je napisao/la:Ja koliko se sjećam,Velež je samo jednom bio favorit u gostima,protiv rahmetli Đerzeleza.Maestro^^ je napisao/la:Gledam na jednoj kladionici kvote su zasada ... 2,70 na Gradinu , 2,45 na Velez. Zar je moguce da smo favoriti u gostima
Nismo mi ni kući favoriti,kamoli u gostima.
Bilo je,bilo jeAlemC85 je napisao/la: koliko me sjećanje služi, tada nije bilo kladionica...
Nah1d je napisao/la:Vidimo se u gradaccu,zavisi sve kad igrate ako budete igrali u sub i ako bude red army imacete pojacanje iz gradacca.Topli pozdrav!
Ma šta se ti smiješ *ebem li tiBenjo_AFC86 je napisao/la:
Ma ništa druže, samo smiješno mi malo. Zar ne idete Nahide u Sarajevo? Idu oni pravi navijači, fina brojka.zizu1991 je napisao/la:Ma šta se ti smiješ *ebem li tiBenjo_AFC86 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.