Drago mi je da je smiley na kraju posta, jer niti jedan klub naše lige ne mrzim, poštujem onoliko koliko zaslužuje, i koliko zasluži, a Gradina, meni, nije ničim zaslužila da se radujem njenim porazimaBenjo_AFC86 je napisao/la: Ja mislim da ti slaviš svako veče kad Gradina kiksa![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nije mi bitno kako ćemo odigrati,samo nam nemojte na ulaznice štampati FK Velež.
Znate,mi smo RSD Velež.
Nemojte nas tlačiti
Znate,mi smo RSD Velež.
Nemojte nas tlačiti
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
MAJORIZACIJA............tepsija je napisao/la:Nije mi bitno kako ćemo odigrati,samo nam nemojte na ulaznice štampati FK Velež.
Znate,mi smo RSD Velež.
Nemojte nas tlačiti
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ma na ulaznicama nam piše NK Zvijezda .. druže, a stadion ćemo napraviti za 10godina ako Bog datepsija je napisao/la:Nije mi bitno kako ćemo odigrati,samo nam nemojte na ulaznice štampati FK Velež.
Znate,mi smo RSD Velež.
Nemojte nas tlačiti
a zizu, ne znam kako si me skontao.. al ono za slavlje za naš kiks je bilo upućeno nahidu
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
iako je tek početak prvenstva, ova utakmica kontra Gradine bi mogla biti vrlo lahko i zadnja za Džafića, jer još jedan poraz bi bio težak udarac za nas..... 
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma na ulaznicama nam piše NK Zvijezda .. druže, a stadion ćemo napraviti za 10godina ako Bog datepsija je napisao/la:Nije mi bitno kako ćemo odigrati,samo nam nemojte na ulaznice štampati FK Velež.
Znate,mi smo RSD Velež.
Nemojte nas tlačitiide to polahko xD
a zizu, ne znam kako si me skontao.. al ono za slavlje za naš kiks je bilo upućeno nahidu![]()
![]()
Zadnja izmjena: Nah1d, dana/u 23 avg 2012, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Jel se govorilo da se neke stolice u vrapcicima postavljaju,dokle je to doslo,jel postavljeno??/
SLOBODA NAVIJAČIMA
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jaganjac ... ikat/86546" onclick="window.open(this.href);return false;
eto što jaganjac nije igrao
eto što jaganjac nije igrao
postavljeno 500 stolicaennis je napisao/la:Jel se govorilo da se neke stolice u vrapcicima postavljaju,dokle je to doslo,jel postavljeno??/
jeste li vi ono pravili novu tribinu nedavno i jesu li na njoj te nove stolice ili ??RA. je napisao/la:postavljeno 500 stolicaennis je napisao/la:Jel se govorilo da se neke stolice u vrapcicima postavljaju,dokle je to doslo,jel postavljeno??/
- pravnik1981
- Kontakt:
Napravljena tribina za gostujuce navijace,ove stolice smo stavljali na malu tribinu iza gola jer su bile stolice bez naslonjaca a sad su postavljene ove sa naslonjacem. I jos na centralnu tribinu smo postavlajli stolice sa naslonjacem a dizali stare,ostecene.Lesnar je napisao/la:jeste li vi ono pravili novu tribinu nedavno i jesu li na njoj te nove stolice ili ??RA. je napisao/la:postavljeno 500 stolicaennis je napisao/la:Jel se govorilo da se neke stolice u vrapcicima postavljaju,dokle je to doslo,jel postavljeno??/
Evo o Jaganjcu su se neki raspitivali zašto ne igra, sada znamo istinuJaganjac dobio certifikat
Krilni napadač Maid Jaganjac koji se u ljetnom prelaznom roku priključio Veležu, konačno je dobio i certifikat od FS Srbije prema kojem se može registrovati za Velež.
Naime, više od mjesec dana trajala je administrativna procedura između njegovog bivšeg kluba Inđije i FS Srbije, a certifikat je konačno stigao danas na adresu Veleža.
Jaganjac je ponikao u Slobodi iz Tuzle, za koju je i debitovao prije dvije godine dok je još bio junior ovog kluba. U prošloj sezoni nastupao je za Inđiju, člana Prve lige Srbije, što mu je ujedno bila i prva seniorska sezona.
Pravo nastupa za „Rođene“ imat će od 5. kola i utakmice sa Olimpicom u Mostaru.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
los je jaganjac igraczizu1991 je napisao/la:Evo o Jaganjcu su se neki raspitivali zašto ne igra, sada znamo istinuJaganjac dobio certifikat
Krilni napadač Maid Jaganjac koji se u ljetnom prelaznom roku priključio Veležu, konačno je dobio i certifikat od FS Srbije prema kojem se može registrovati za Velež.
Naime, više od mjesec dana trajala je administrativna procedura između njegovog bivšeg kluba Inđije i FS Srbije, a certifikat je konačno stigao danas na adresu Veleža.
Jaganjac je ponikao u Slobodi iz Tuzle, za koju je i debitovao prije dvije godine dok je još bio junior ovog kluba. U prošloj sezoni nastupao je za Inđiju, člana Prve lige Srbije, što mu je ujedno bila i prva seniorska sezona.
Pravo nastupa za „Rođene“ imat će od 5. kola i utakmice sa Olimpicom u Mostaru.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan
a šta je s Marcelom Mace? Što njega nema?
Mont0 je napisao/la:Ceka certifikat iz Visica.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
na probi u velezu ovih dana je bio jedan meksikanac...
po prici sto sam cuo od jednog igraca mokak je strasan igrac tehnicki potkovan.
ali strucni stab veleza nije ostavio igraca u nasim redovima navodno ima viska poteza.
momak potpisao za branitelj.
igraci odose u gradacac danas.
nadam se da cemo upisati nova 3 boda.
zadnja utakmica gradina velez 0 2
strijelci ognjenovic i zaimovic.
nek se ponovi
bice gusto bice 0 2
ali strucni stab veleza nije ostavio igraca u nasim redovima navodno ima viska poteza.
nek se ponovi
bice gusto bice 0 2
-
Crvenarmija
- Kontakt:
ko da okić nema viška poteza, "Stručnjaci" džafić,bratić i mrkvaVELEZDOGROBA je napisao/la:na probi u velezu ovih dana je bio jedan meksikanac...
nek se ponovi
bice gusto bice 0 2
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
disciplinska komisija FK VELEŽ suspendovala Jazvina zbog sukoba s trenerom Bratićem. 
1-2 je tad bilo u Srebreniku, prvo kolo Prve Lige FBiH.
Nema veze za meksikanca, ionako ce se lakse prilagoditi zivotu u Rodocu, dole su takosi i cili neuporedivo bolji nego u Starom. A imamo i Mrvu, on ima taman broj poteza koliko nam treba po utakmici, prikladno timu za koji igra, jedan do tri. Idemo!
Nema veze za meksikanca, ionako ce se lakse prilagoditi zivotu u Rodocu, dole su takosi i cili neuporedivo bolji nego u Starom. A imamo i Mrvu, on ima taman broj poteza koliko nam treba po utakmici, prikladno timu za koji igra, jedan do tri. Idemo!
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.