FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

amkeivke
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la amkeivke » 02 jul 2023, 22:12

Odlazi veliki profesionalac, koji je davao 100% sebe Celikovic, steta takvog igrača če bit težko zamjenit, i to u daleku Rusiju, al zasluzio je to svojim odnosom, nek uzme konačno ozbiljan novac...
Iako Martinovic bi sjeo kao zamjena. I Cirjak na sredini bi mogao pokrit odlazak Dušana...
Večeras odnosno sutra novi podpis, stiže momak iz Slovenije, nase gore list, prosle sezone u sloveniji 8 golova, po meni igrač koji može bit od koristi. 💪💪
Haris

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 02 jul 2023, 22:29

amkeivke je napisao/la:
02 jul 2023, 22:12
Odlazi veliki profesionalac, koji je davao 100% sebe Celikovic, steta takvog igrača če bit težko zamjenit, i to u daleku Rusiju, al zasluzio je to svojim odnosom, nek uzme konačno ozbiljan novac...
Iako Martinovic bi sjeo kao zamjena. I Cirjak na sredini bi mogao pokrit odlazak Dušana...
Večeras odnosno sutra novi podpis, stiže momak iz Slovenije, nase gore list, prosle sezone u sloveniji 8 golova, po meni igrač koji može bit od koristi. 💪💪
Po meni odlazak Čelikovića je očekivana stvar i neloša vijest u kontekstu ekipe.On onako ubjedljivo djeluje fizički kad ga vidiš, međutim na terenu je to promjenljivo izgledalo.Bilo je i nekih solidnih partija ali prošle godine je igrao dosta loše sa velikim brojem kikseva i bio je slaba karika ekipe.On nije pravi stoper (a to je igrao kod nas) a nije se baš pokazao ni kao defanzivni vezni.Ako ćemo zaraditi bilo šta na njemu onda je to dobar posao.Hvala mu na vremenu provedenom kod nas i sretno u budućnosti.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 02 jul 2023, 23:01

CityCity je napisao/la:
02 jul 2023, 22:29
amkeivke je napisao/la:
Po meni odlazak Čelikovića je očekivana stvar i neloša vijest u kontekstu ekipe.On onako ubjedljivo djeluje fizički kad ga vidiš, međutim na terenu je to promjenljivo izgledalo.Bilo je i nekih solidnih partija ali prošle godine je igrao dosta loše sa velikim brojem kikseva i bio je slaba karika ekipe.On nije pravi stoper (a to je igrao kod nas) a nije se baš pokazao ni kao defanzivni vezni.Ako ćemo zaraditi bilo šta na njemu onda je to dobar posao.Hvala mu na vremenu provedenom kod nas i sretno u budućnosti.
Slažem se u cjelosti za Čelikovića.Istina, prošla sezona se ne može uzeti kao mjerilo iz poznatih razloga.Puno su propatili naši igrači u protekloj sezoni kao i mi navijači.Za sve to kriv je samo jedan čovjek ,AH.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 02 jul 2023, 23:07

tuzlac je napisao/la:
02 jul 2023, 23:01
CityCity je napisao/la:
02 jul 2023, 22:29
amkeivke je napisao/la:
Slažem se u cjelosti za Čelikovića.Istina, prošla sezona se ne može uzeti kao mjerilo iz poznatih razloga.Puno su propatili naši igrači u protekloj sezoni kao i mi navijači.Za sve to kriv je samo jedan čovjek ,AH.
Da.Tako je.Kod nas su sada jedino nezamjenjivi Nukić i Karjašević.Postali su simboli kluba. :)

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 03 jul 2023, 13:00

Raspored prilicno tezak, 2,3,4,5 kolo veoma tesko, (Zrinjski,Siroki,Sarajevo i Zeljo ) Moglo je i malo lakse, ali necemo plakati.
Elvir Baljic

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 03 jul 2023, 13:34

Uh kakav raspored. Pakleno prvih 5 kola.
Moglo se ovo malo izmiksati, ovako odmah na početku sve teški protivnici zaredom.

Zapravo, mozda je tako i bolje. Pobjediti odmah konkurenciju za titulu da damo do znjanja šta nam je cilj :rol: :rol:

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 03 jul 2023, 17:26

Nisam imao vremena da uporedim termine naše lige sa terminima pretkola naših predstavnika.
3 od 5 kola igramo protiv ekipa koje igraju pretkola pa zavisi od njihovih rezultata i našeg cirkusa sa odgađanjima utakmica vjerovatno će i neke naše biti pomjerene za jesen.
Sve u svemu jedva čekam :bih:

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 jul 2023, 17:53

Možemo pobijediti Goška,Širokog i Željezničara u prvih 5 kola.Znači u gostima.Ove domaće pod reflektorima će bit prilika za pun Tušanj i možda jednu pobjedu i to nad Sarajevom.Naravno, može biti i remija i vjerovatno će ih i biti.Valja zapeti odmah na početku.
1.GOŠK - Tuzla City
2.Tuzla CIty - Zrinjski
3.Široki - Tuzla City
4.Tuzla City - Sarajevo
5.Željezničar - Tuzla City

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 jul 2023, 08:43

Danas ekspedicija Tuzle ide na Kupres.Nadam se da će objaviti spisak putnika.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 jul 2023, 08:55

Je li ovo spisak pojačanja .Pomozite mi, je li još neko došao, odnosno potpisao od ovih koji su igrali na Grbavici?

Nenad Nikic
Dusan Hodzic
Mirza Delimedjac
Alen Masovic
Ahmed Hasanbegović
Znači danas još:
AnisJašaragić
Rijad Kobiljar.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 04 jul 2023, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 04 jul 2023, 10:32

tuzlac je napisao/la:
04 jul 2023, 08:55
Je li ovo spisak pojačanja .Pomozite mi, je li još neko došao, odnosno potpisao od ovih koji su igrali na Grbavici?

Nenad Nikic
Dusan Hodzic
Mirza Delimedjac
Alen Masovic
Ahmed Hasanbegovic
Spisak nije konacan, mogu se sloziti da je to trenutni, bit ce jos minimalno dva-tri pojacanja.
Elvir Baljic

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 04 jul 2023, 10:42

TuzlaCityfighter je napisao/la:
04 jul 2023, 10:32
tuzlac je napisao/la:

Nenad Nikic
Dusan Hodzic
Mirza Delimedjac
Alen Masovic
Ahmed Hasanbegovic
Spisak nije konacan, mogu se sloziti da je to trenutni, bit ce jos minimalno dva-tri pojacanja.
Balja brate pisao sam ti pp. Nisi mi odg.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 04 jul 2023, 10:56

Hazre je napisao/la:
04 jul 2023, 10:42
tuzlac je napisao/la:

Nenad Nikic
Dusan Hodzic
Mirza Delimedjac
Alen Masovic
Ahmed Hasanbegovic
Evo drug odgovorio sam, sto se tice pojacanja imena svakako nemogu napisati jer do juce nije bilo nista na 100 % dogovoreno. Ocekujem u naredna dva dana (danas i sutra) jedan eventualno dva nova igraca, ali takodje nije 100% . Da ne budem kao Simon sa pdf-a Slobode, pa me poklopite 🫣
Elvir Baljic

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 04 jul 2023, 14:42

Evo stigli su Kobiljar i Jašaragić.

Danas je ekipa otputovala na Kupres. Među putnicima čini mi se da nema Karića. On izgleda pregovara sa Lokomotivom mozda ga zbog toga nema.

A možda čeka da se pridruži Slobodi jer se po informacijama Simona i Sky cole nudio Slobodi :kralj: :rol: :rol:

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 04 jul 2023, 14:57

04 jul 2023, 10:56
Hazre je napisao/la:
04 jul 2023, 10:42

Evo drug odgovorio sam, sto se tice pojacanja imena svakako nemogu napisati jer do juce nije bilo nista na 100 % dogovoreno. Ocekujem u naredna dva dana (danas i sutra) jedan eventualno dva nova igraca, ali takodje nije 100% . Da ne budem kao Simon sa pdf-a Slobode, pa me poklopite 🫣
Moram prizanti brate da je ovo sad jedna fina ekipa. Sredina tabele trebalo bi biti realno. Mislim da pasu bas svi igraci. Treba jos stoper i spic. Hoce li biti uskoro sta? Ima li kakve pregovore na tim pozicijama?

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 04 jul 2023, 14:59

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
04 jul 2023, 14:42
Evo stigli su Kobiljar i Jašaragić.

Danas je ekipa otputovala na Kupres. Među putnicima čini mi se da nema Karića. On izgleda pregovara sa Lokomotivom mozda ga zbog toga nema.

A možda čeka da se pridruži Slobodi jer se po informacijama Simona i Sky cole nudio Slobodi :kralj: :rol: :rol:
Neznaju sta ce sa sebe. Neki isli i do Medjugorja da mole se, samo Azmir babuka da se vrati :rol: :rol:

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 04 jul 2023, 15:47

Otišla dva beka došla dva po meni bolja, teško krila koja su došla da imaju kvalitet Mišića i Kuzmanovića al ko zna. Migi I Rijad kvalitetniji od Gavrića i Dušana. Šteta za Haruna i Čelikovića. ŠTA je sa Šukilovićem, niko ga ne spominje ili je meni promaklo, stoper i zadnji vezni tipa Karića su nephodni za solidnu ekipicu :bih:

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 jul 2023, 18:26

Znači ,plava ptica je 1/1 naša.
slika

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 04 jul 2023, 20:00

Fina i mlada se ekipica slaže. Na slici ne mogu da pronađen Haruna i Čelika. Šuki je tu. Steta ako ovi momci odu.
Ovi novi igrači su relativno mladi tj nisu barem preko 30+ i mislim da komotno mogu biti na sredini tabele.
Za nešto više prvo nam treba ubica u napadu, ne smijemo se osloniti na ovog Irfana samo.
Bilo bi super kada bi se barem dva juniora nametnula za prvi tim.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 04 jul 2023, 21:09

AH 6.6.2023. "Nemam ništa s Tuzla Cityjem, samo sam počasni član tog kluba. Znači, moje ime ne treba više povezivati sa Tuzla Cityjem." :hmmmmm:

AH 4.7.2023. "Ja nikada nisam ni otišao iz Tuzla Cityja,oni imaju svoj pravac i ja im pomažem koliko god mogu." :kafa:

AH 5.8.2023. ????????

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.