Osim13 je napisao/la:U svakom slučaju lijepo je vidjeti pune tribine iako je petak poslijepodne
Olimpik Sarajevo
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Sad sa utakmice, bili smo bolji, sudiji yebem svu žensku familiju.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nikad nerijeseno, samo lekcijaOsim13 je napisao/la:U 60-oj minuti nam se čist penal nije svirao, **** ti sudija čaršafe u kući sve
Nikad poraz, samo lekcija!
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Sve ispod 3 boda = poraz. Ipak su apetiti kluba poznati.SMR187 je napisao/la:Nikad nerijeseno, samo lekcijaOsim13 je napisao/la:U 60-oj minuti nam se čist penal nije svirao, **** ti sudija čaršafe u kući sve
Vidio sam da je zakrčilo na izlazu, mora se proraditi na onome.Rokoko87 je napisao/la:Sad sa utakmice, bili smo bolji, sudiji yebem svu žensku familiju.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma ne znam šta ovi u upravi rade, ali će se morati poraditi na pristupu i gužvi na kraju meča.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Zašto ne odgovoriš na pitanje ubleho revolveraška?Wandelanoite je napisao/la:Bio danas na utakmici razočaran sam Halkic nas spasio poraza.
Sve je ovo počelo od Mancinija i njegove negativnosti jednostavno morali smo kiksati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jesi li bio kod doktora?Osim13 je napisao/la:U 60-oj minuti nam se čist penal nije svirao, **** ti sudija čaršafe u kući sve
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa zar si već potrošio one recepte i lijekove, zaboravi na mene do oktobra evo ti Rokoko nek ti on ide.Mancini je napisao/la:Jesi li bio kod doktora?Osim13 je napisao/la:U 60-oj minuti nam se čist penal nije svirao, **** ti sudija čaršafe u kući sve
Nemoj mi stavljati to breme da moram razmišljati o psihički nestabilnoj osobi...Osim13 je napisao/la:Pa zar si već potrošio one recepte i lijekove, zaboravi na mene do oktobra evo ti Rokoko nek ti on ide.Mancini je napisao/la:Jesi li bio kod doktora?Osim13 je napisao/la:U 60-oj minuti nam se čist penal nije svirao, **** ti sudija čaršafe u kući sve
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jedna osoba osoba sa dva različita nicka. Najvjerovatnije. Ali nisu oni krivi što trolaju gdje stignu, nego oni koji su im omogućili. A onaj treći menadžer revolveraš iz Srebrenika poznat po tome što je prijetio pištoljem, mislim nekim navijačima Slobode. A ovdje se pravi "lud" i šuti. Ali zato provocira i vrijeđa bez problema.
A nisu Kazlagic ili Silic sudili?
Oni su na strani uglavnom, al bez njih ni metalegea ne mogu dobit ocitoLEO10 je napisao/la:A nisu Kazlagic ili Silic sudili?
TŽV!
Jes dosadan ovaj trol Mancini, stalno ide u off topic i zachatava temu. Ovo je tema Olimpica a ne tvojih ličnih frustracija.
Još ti malo fali do 30 postova dnevno. Možeš ti to trolčino sarajevska.
Može
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

A vidi ne mogu ni Metalleghe kod kuce pobjediti.
Cim nisu imali sudije, odmah su kiksali.
Kad ti krades, ti si kriv, kad ja kradem, ti si kriv. Sve je o klanu, nema ti druge.
Nego kakvo je danas stanje na proslogodisnjoj, toploj relaciji Zeljeznicar-Velez?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sto se tice utakmice; kiks, naravno. Sreca pa nismo ispucali saldo tako rano k'o drugi klubovi.
Stjepanovicu bravo za izjednacujuci gol.
Zeba je majstor kako god okrenes.
Sljedece gostovanje opet tesko. Ako se prebrodi do kraja polusezone, sljedece polugodine je raspored ravan do kraja.
Stjepanovicu bravo za izjednacujuci gol.
Zeba je majstor kako god okrenes.
Sljedece gostovanje opet tesko. Ako se prebrodi do kraja polusezone, sljedece polugodine je raspored ravan do kraja.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Osim I rokoko, napustite temu ili cete napustiti forum. Bezveze razvaljujte temu, izivljavate se.
Iskreno se nadam da cete mi objasniti kako ste navijaci olimpika, pa da vam zabranim pristup na zeljinoj temi.
Sto je dosta, dosta je. Gdje god kakvog spama ima, vas dvojica ste prvi.
Iskreno se nadam da cete mi objasniti kako ste navijaci olimpika, pa da vam zabranim pristup na zeljinoj temi.
Sto je dosta, dosta je. Gdje god kakvog spama ima, vas dvojica ste prvi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.