IMAS TEMU DISKUSIJE pa tamo OPLETIbordograd je napisao/la:Nije to samo stvar sa Srbima iz manjeg entiteta, ljubljenje tri puta i tri prsta su srpski nacionalni simboli, i to samo po sebi ne bi trebalo nikome smetati. Ali u našoj državi su se ne tako davno dešavali pokolji uz tu simboliku i taj folklor pa u običnom narodu budi neku negativnost prema istima. Međutim, i u komunizmu su ih Srbi praktikovali, pogotovo po svadbama i tako tim "eventima". Po meni to uopšte ne treba uzimati u obzir pri dovođenju igrača. Nacionalno i nacionalističko nije jednako.zeljo1974 je napisao/la:S obzirom da imam dosta poslovni kontakata sa srbima iz rs nezbam niti jednog da ne posjeduje barem jednu fotografiju sa tri prsta dali je foto sa slave,svadbe ..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
pa jel ova uprava normalna, jos regoju nek dovedu i idemo na mars na drinu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ja iskreno ne znam po čemu su beli orlovi toronto gori od gotovo svih timova iz srbije i RS danas. a da nije bilo komunizma i tad bi se timovi u srbiji zvali u tom tonu, ne zovu se samo zato što su komunisti ugasili i promijenili svako ime koje im je tuknulo na nacionalizam. za mene je to njihova pozitivna tekovina, ali da se ne lažemo - stvari su time samo pometene pod tepih, a ne riješene.
Molim upravu da ne dovode Kokota ,bijele pticurine su cetnicki tim iz kanade (znaci gori su od onih iz cikaga cetnika) nije to srpski tim nego cetnicki (velika razlika)
Nemamo nista protiv Djelimica ,Uzelca itd itd itd ali protiv Kokota imamo. Nije pozeljan u Zelji I sto narusavat situaciju koja je vec razdrmana .
Nemoj da se ibretim dzaba
Nemamo nista protiv Djelimica ,Uzelca itd itd itd ali protiv Kokota imamo. Nije pozeljan u Zelji I sto narusavat situaciju koja je vec razdrmana .

Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 12 feb 2015, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Opet peglate sa Kokotom isto ko da vas neko nesto pita. Zar je tesko umjesto toga podrzate ekipu i dolaziti na utakmice a igrace ostaviti onima koji su zaduzeni za to. Koga vise boli neka stvar za orlove, klince, palce. Ako ne bude bio dobar na terenu onda opletite do mile volje. Ovo za Tomica jos nije sigurno, ali su blizu dogovora oko produzenja. Mozda je shvatio da je napravio veliku gresku...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
LIjepe insajnderske 

danas je ta razlika gotovo izbrisana, a ako gledaš navijače i tribine nema je nikako. tako da ja ne vidim nijedan pametan razlog zašto ne smeta današnji borac banja luka, takav kakav jeste, a smetaju orlovi toronto.MuhamedTM je napisao/la:Molim upravu da ne dovode Kokota ,bijele pticurine su cetnicki tim iz kanade (znaci gori su od onih iz cikaga cetnika) nije to srpski tim nego cetnicki (velika razlika)
Borac je propao ko zeton I koliko znam dosta musl I hrv je igralo za Borac dok u ovom slucaju to ne mogu reci za tim iz kanade . Tako da je ogromna razlika samim tim ali nisu tema oni I ako je vezano za nas klub. Nije pozeljan on znas I sam zato nije potrebno da nastavljamo s tim.ChWilla je napisao/la:danas je ta razlika gotovo izbrisana, a ako gledaš navijače i tribine nema je nikako. tako da ja ne vidim nijedan pametan razlog zašto ne smeta današnji borac banja luka, takav kakav jeste, a smetaju orlovi toronto.MuhamedTM je napisao/la:Molim upravu da ne dovode Kokota ,bijele pticurine su cetnicki tim iz kanade (znaci gori su od onih iz cikaga cetnika) nije to srpski tim nego cetnicki (velika razlika)
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Poslije onog teksta na zvaničnoj stranici podrazumijevao sam da je konačno gotovo, pa makar eto na najgori mogući način po nas, ali da je gotovo. Međutim, zbunio me je današnji Odovićev intervju Oslobođenju:OdaVeliki je napisao/la:Ovo za Tomica jos nije sigurno, ali su blizu dogovora oko produzenja. Mozda je shvatio da je napravio veliku gresku...
Tomić je igrač koji je važan za igru koju ja preferiram. Sve dok postoji šansa, ja se nadam da će postići dogovor sa klubom, jer već je dvije godine tu. Afirmisan je, uigran sa ekipom i ima svoje mjesto u ekipi i svlačionici. Međutim, šta sada? Žao mi je što je tako ispalo, jer se sve komplikuje, ali moramo pokušati pronaći nova rješenja.
U svakom slučaju, ispade to sve preduga nebuloza, u potpuno pogrešnom trenutku. Ako već Tomić ide na tribine, meni bi na tribine otišli i oni koji su pregovarali s njim.
FK Željezničar 1921
prije rata su muslimani i hrvati dominantno i navijali za borac, a srbi iz BL za beogradske timove. ali danas je skroz drukčija situacija i danas borac nije ništa bolji od orlova. eto uzelac dolazi iz drine, a znamo šta je bilo u zvorniku i znamo da su im se navijači zvali "genocid". ako već tako gledamo na stvari - u torontu nije bio genocid, ali u zvorniku itekako jeste i riječ je sigurno o jednom od četničkijih mjesta igdje. a orlovi smetaju a drina ne smeta. pa ne moramo ni samo o srbima, za široki brijeg i dalje igraju samo ljudi katoličke pozadine.
mislim čisto da ne gledamo selektivno na stvari.
Re: Odg: FK Željezničar
Ja sam prvi koji je pisao da je Tomic ispao pakas. Ovdje samo moze presuditi to da je on shvatio da je napravio gresku, a da nasi isplate dug s tim da ugovor mora potpisati na minimalno 1,5. Pa ako si mangup, bujrum.RobertoBaggio je napisao/la:Poslije onog teksta na zvaničnoj stranici podrazumijevao sam da je konačno gotovo, pa makar eto na najgori mogući način po nas, ali da je gotovo. Međutim, zbunio me je današnji Odovićev intervju Oslobođenju:OdaVeliki je napisao/la:Ovo za Tomica jos nije sigurno, ali su blizu dogovora oko produzenja. Mozda je shvatio da je napravio veliku gresku...
Tomić je igrač koji je važan za igru koju ja preferiram. Sve dok postoji šansa, ja se nadam da će postići dogovor sa klubom, jer već je dvije godine tu. Afirmisan je, uigran sa ekipom i ima svoje mjesto u ekipi i svlačionici. Međutim, šta sada? Žao mi je što je tako ispalo, jer se sve komplikuje, ali moramo pokušati pronaći nova rješenja.
U svakom slučaju, ispade to sve preduga nebuloza, u potpuno pogrešnom trenutku. Ako već Tomić ide na tribine, meni bi na tribine otišli i oni koji su pregovarali s njim.
Jarane de dohavizaj se molim te ,znas li ti ko su "beli orlovi" =cetnicki diverzanti . Znaci samo ime sve kaze a ako hoces mozemo do sutra s ovim stvarima.ChWilla je napisao/la:prije rata su muslimani i hrvati dominantno i navijali za borac, a srbi iz BL za beogradske timove. ali danas je skroz drukčija situacija i danas borac nije ništa bolji od orlova. eto uzelac dolazi iz drine, a znamo šta je bilo u zvorniku i znamo da su im se navijači zvali "genocid". ako već tako gledamo na stvari - u torontu nije bio genocid, ali u zvorniku itekako jeste i riječ je sigurno o jednom od četničkijih mjesta igdje. a orlovi smetaju a drina ne smeta. pa ne moramo ni samo o srbima, za široki brijeg i dalje igraju samo ljudi katoličke pozadine.
Nemoj mjesati jabuke I kruske.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
dok su se ovi u dijaspori sa sigurne distance zahebavali i igrali lopte, ovi u banja luci i zvorniku su stvarno klali. al' vama ovo prvo smeta, a ovo drugo ne smeta. zašto?
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Ne znam pouzdano šta hoće Tomić, koji su njegovi zahtjevi i motivi, ali mi je vrlo jasno da se neko naš dobro zaje.bao kad je u po priprema iz ekipe uzeo vjerovatno najboljeg igrača, i danima uzaludno pregovarao, dok Odović u nekom drugom gradu pokušava neki svoj stil igre, ne znajući može li ili ne može računati na strašno važnog igrača u svemu tome. I da se to sve nekidan završilo dogovorom a ne onim pljuvanjem po Tomiću na zvaničnoj stranici, i tad bi mi ti naši pregovarači otišli na tribine, jer je sve trajalo predugo i jer su zakomplikovali pripreme ekipe.OdaVeliki je napisao/la:Ja sam prvi koji je pisao da je Tomic ispao pakas. Ovdje samo moze presuditi to da je on shvatio da je napravio gresku, a da nasi isplate dug s tim da ugovor mora potpisati na minimalno 1,5. Pa ako si mangup, bujrum.RobertoBaggio je napisao/la:Poslije onog teksta na zvaničnoj stranici podrazumijevao sam da je konačno gotovo, pa makar eto na najgori mogući način po nas, ali da je gotovo. Međutim, zbunio me je današnji Odovićev intervju Oslobođenju:OdaVeliki je napisao/la:Ovo za Tomica jos nije sigurno, ali su blizu dogovora oko produzenja. Mozda je shvatio da je napravio veliku gresku...
FK Željezničar 1921
Evo ovako kad vec hoces da znas .ChWilla je napisao/la:dok su se ovi u dijaspori sa sigurne distance zahebavali i igrali lopte, ovi u banja luci i zvorniku su stvarno klali. al' vama ovo prvo smeta, a ovo drugo ne smeta. zašto?
Ovi sto su u kanadi to su vecinom ljudi s kriminalnom pozadinom I veliki cetnici koji su pobjegli od titine vlasti .Tokom rata 1992 pa dalje oni su slali pare I donacije cetnicima za oruzije ,municiju I svu opremu.
Dosta cetnika je pobjeglo u kanadu I tamo su zakonom zasticeni kao I zionisti.beli orlovi tim koji su nastali prije rata u BiH samo zato sto je to cetnicki pokret svugdje ne samo u kanadi izmedzu ostalog srpska jedinica diverzantska nosi ime beli orlovi.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Nadam se da ce ovaj na hladjanje. Davi nas glupostima na sportskom forumu.
Evo dokle smo spali ko klub da mjesec dana palamudimo o Tomicu a sad je na redu Kokot a para ce bit kad se Dzeko proda tamo negdje u septembru.nema dalje .
niko od današnjih igrača svakako nije godište da je učestvovao u ratu. ali ako već idemo tom logikom, kome su slali donacije za oružje i municiju, ko je ubijao s tim oružjem i municijom? pa domaći iz banja luke, zvornika, trebinja, prijedora, pala, itd. i nikakvog pametnog razloga nema da ti smeta klub onih koji su slali oružje (evo da prihvatimo da je tako), a ne smeta klub onih koji su to oružje ispaljivali u ljude. jer je ovo drugo i gore i teže.MuhamedTM je napisao/la:Evo ovako kad vec hoces da znas .ChWilla je napisao/la:dok su se ovi u dijaspori sa sigurne distance zahebavali i igrali lopte, ovi u banja luci i zvorniku su stvarno klali. al' vama ovo prvo smeta, a ovo drugo ne smeta. zašto?
Ovi sto su u kanadi to su vecinom ljudi s kriminalnom pozadinom I veliki cetnici koji su pobjegli od titine vlasti .Tokom rata 1992 pa dalje oni su slali pare I donacije cetnicima za oruzije ,municiju I svu opremu.
Dosta cetnika je pobjeglo u kanadu I tamo su zakonom zasticeni kao I zionisti.beli orlovi tim koji su nastali prije rata u BiH samo zato sto je to cetnicki pokret svugdje ne samo u kanadi izmedzu ostalog srpska jedinica diverzantska nosi ime beli orlovi.
- bistrikboy
- Kontakt:
**** ih Kokot nesposobne...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.