Hvala igracima Celika sto su osvjetlili svoj obraz izisli zadnje kolo na teren i odigrali svoje najbolje. Tu Celik nije igrao za Jedinstvo nego za celik. Na srecu nasu rezultat nam je pogodovo.Marokanci58 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:24Ako se ne varam vi ovu sezonu ne igrate treću ligu samo zahvaljući Čeliku, jer bilo koja od ostalih 15 ekipa u zadnjem kolu bi prodala Gradini a oni ne smiju zbog navijača. Dobro znam da je Gradina nudila 6 bodova u ovoj sezoni i 20 000 KM a ovi to odbili. Onda oni uzeli sudije međutim to im nije pomoglo i vi ostanete u ligi. Mislim da vas je to i opametilo pa ste mnogo ozbiljnije krenuli u ovu sezonu što se evo pokazalo kao dobro.
Ali to treba stati u ovoj drzavi i sportu generalno ne samo fudbalu. Svi trebaju izaci na teren i "potuci" se sportski, pa ako rezultat pogoduje nekom drugom tako je kako. A te price mi vas pustili, mi nismo htjeli onima ili ovima pustiti treba apsolutno eliminisati. Svako pusta nje pobjede, poklanjanje bodova i slicno treba najstrozije kaznjavati.
S druge strane primjetim sve vise navijaca celika na ovom forumu, svaka vama cast , i mislim da treba Celik da se vrati u PL. Ali sta ovdje dolazite dokazivati? Argumentiranjem da Jedinstvo nije spremno za PL , trebamo pustiti celik da nas pobjedi zato sto je celik igrao fer i koretno prosle sezone? Cinjenica je da Jedinstvo ove sezone ne aspiracije za PL , ali takodjer cinjenica je da Jedinstvo moze bodovno stici Celik. Pa i ako stigne kad bude Celik-Jedinstvo neka obje ekipe budu opet fer i koretkne i neka bolji pobjedi.
Mesetarenju na bilo koji nacin u ovoj ligi, ovoj drzavi, treba stati u kraj. Gdje to da neko nekom duguje bodove pobjedu, izadjimo svi na teren pa se tu dokazujmo. Pa ispasti , ispasti. Dokle je sve sportski. To sto ti spominjes je sportski Celik nije skinuo gace i hvala vam ali to ne znaci da treba Jedinstvo skinuti gace Celiku kao zahvalu. Sve je to sport i tako treba da bude.