ja koliko sam vidio na tv-u celik vas je sa pola snege pobjedio i to posteno bez prgave igre dosudjenih penala ili golova iz ofsajdaBenjo_AFC86 je napisao/la:AKO SMO MI ZAUTALI U PREMIJER LIGI, ŠTA JE ONDA TEK ČELIK IZ ZENICE?
Prosjek godina: 18-19
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
- samoposteno
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
samoposteno je napisao/la:ja koliko sam vidio na tv-u celik vas je sa pola snege pobjedio i to posteno bez prgave igre dosudjenih penala ili golova iz ofsajdaBenjo_AFC86 je napisao/la:AKO SMO MI ZAUTALI U PREMIJER LIGI, ŠTA JE ONDA TEK ČELIK IZ ZENICE?

ponavljam, prosjek godina 18
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- ASD
- Kontakt:
Ako je uprava odustala od opstanka trebala bi da podmladi ekipu do maksimuma pa neka klinci igraju rastereceno,mozda iskoci koji talenat pa od sledece sezone graditi ekipu iz pocetka.
- ASD
- Kontakt:
Dobar onaj Ordagic.
Joj jest Ordagić izvozo Čelikovce..
Momak je pokazao Jagodiću da zaslužuje da igra za mladu..namjestio dvije stopostotne..Jedan od najveći talenata BH fudbala.. 

OFK Gradina Srebrenik
- samoposteno
- Kontakt:
jah eto a za celik dao gol igrac koji ima 46 godina pa sta ako je prosjek 18 bas bi oni trebali da grizu terenBenjo_AFC86 je napisao/la:samoposteno je napisao/la:ja koliko sam vidio na tv-u celik vas je sa pola snege pobjedio i to posteno bez prgave igre dosudjenih penala ili golova iz ofsajdaBenjo_AFC86 je napisao/la:AKO SMO MI ZAUTALI U PREMIJER LIGI, ŠTA JE ONDA TEK ČELIK IZ ZENICE?
Prosjek godina: 18-19![]()
![]()
![]()
![]()
ponavljam, prosjek godina 18
-
- Moderator
- Kontakt:
psst.. 95 godiste dijete po desnoj strani sa Ordagicem gazi vas u 2 polv .. i to na tudjem terenusamoposteno je napisao/la: jah eto a za celik dao gol igrac koji ima 46 godina pa sta ako je prosjek 18 bas bi oni trebali da grizu teren

ORDAGIC AMER!!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- samoposteno
- Kontakt:
negazi nas gdje sam ja napiso za koga navijam nego sam gledo utakmicu i mogu ti reci da je celik uze tri boda posve zasluzeno a ti napisi ako nije takoBenjo_AFC86 je napisao/la:psst.. 95 godiste dijete po desnoj strani sa Ordagicem gazi vas u 2 polv .. i to na tudjem terenusamoposteno je napisao/la: jah eto a za celik dao gol igrac koji ima 46 godina pa sta ako je prosjek 18 bas bi oni trebali da grizu teren![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ORDAGIC AMER!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
u 1. poluvremenu jest zasluzeno u drugom bogami i nijesamoposteno je napisao/la:negazi nas gdje sam ja napiso za koga navijam nego sam gledo utakmicu i mogu ti reci da je celik uze tri boda posve zasluzeno a ti napisi ako nije takoBenjo_AFC86 je napisao/la:psst.. 95 godiste dijete po desnoj strani sa Ordagicem gazi vas u 2 polv .. i to na tudjem terenusamoposteno je napisao/la: jah eto a za celik dao gol igrac koji ima 46 godina pa sta ako je prosjek 18 bas bi oni trebali da grizu teren![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ORDAGIC AMER!!!

kad pogledas protiv koga su igrali, e Zenico Zenico..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- samoposteno
- Kontakt:
vidim kulturan si moze se sa tobom pisat al stvarno mi je zao sto ce te jos pola sezone provesti u ovoj lizi i bog zna hocetel vise ikad sretno vam u nastavku sezone valjda uzmete u 15 utakmica jos koji bod pozdrav
- ASD
- Kontakt:
Ko je sve od sadasnjih prvotimaca igrao u drugoj ligi?
To su nam isto govorili i sezone 2000/2001..samoposteno je napisao/la:vidim kulturan si moze se sa tobom pisat al stvarno mi je zao sto ce te jos pola sezone provesti u ovoj lizi i bog zna hocetel vise ikad sretno vam u nastavku sezone valjda uzmete u 15 utakmica jos koji bod pozdrav

OFK Gradina Srebrenik
- samoposteno
- Kontakt:
ja bi volio da ostanete i sad u ligi al kako je tako je sretno vam i abd da se odma vratite ako ispadneteBrcko87 je napisao/la:To su nam isto govorili i sezone 2000/2001..samoposteno je napisao/la:vidim kulturan si moze se sa tobom pisat al stvarno mi je zao sto ce te jos pola sezone provesti u ovoj lizi i bog zna hocetel vise ikad sretno vam u nastavku sezone valjda uzmete u 15 utakmica jos koji bod pozdravSrebrenik je rasadnik talenata i budi siguran da će Gradina opet igrat najveći rang BH fudbala..samo se nadam da sledeći put nećemo igrat domaće utakmice na neutralnom terenu..to nas je ovaj put koštalo da budemo samo prolaznaci..
-
- Moderator
- Kontakt:
Svi osim KatanecaASD je napisao/la:Ko je sve od sadasnjih prvotimaca igrao u drugoj ligi?

Druže ispali smo. Gotovo je ovo, danas je bilo ''biti ili ne biti'' i eto kako se završilo nažalost.samoposteno je napisao/la:vidim kulturan si moze se sa tobom pisat al stvarno mi je zao sto ce te jos pola sezone provesti u ovoj lizi i bog zna hocetel vise ikad sretno vam u nastavku sezone valjda uzmete u 15 utakmica jos koji bod pozdrav
Kad bi se barem tribina napravila, ova ista ekipa će ostati upotpunosti i sledeće sezone na čelu sa kapitenom vjerovatno. Tako da možemo ući kad hoćemo. Ipak smo rasadnik talenata. Lijep pozdrav

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Benjo, šta bi sa Zukićem?Ostade li on u Češkoj hehh ?Ništa ti.Hoće li biti kakvog hajra?
benjo kantonalni fudbal na rubu propasti sve od zla oca od gore matere 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja ne znam kakvu si ti utakmicu gledao ali ako su tebe inpresionirala ta vasa djeca mene sigurno nisu..Dobro,mora se izdvojiti mali Ordagic ali opet mislim da je vas golman bio najbolji pojedinac na utakmici,.Uz pomenutu dvojicu vrijedi kod vas mozda jos izdvojiti Poparu(tako nesto) nisam siguran..Benjo_AFC86 je napisao/la: AKO SMO MI ZAUTALI U PREMIJER LIGI, ŠTA JE ONDA TEK ČELIK IZ ZENICE?
Celik je jos u prvom poluvremenu trebao voditi 2-0 i samim tim rijesiti utakmicu..
U drugom dijelu ste odigrali nesto bolje ali daleko od toga da ste rasturili Celika,sta vise opet smo mi ti koji smo imali ozbiljnije sanse,.Mesanovic 1 na 1 s golmanom gdje mu ovaj fantasticno brani,.Iz iste akcije lopte se odbija Kajkutu koji iskosa fula prazan gol..Vi ste jedinu pravu sansu napravili kod onog prodora Ordagica kada jedan igrac iz dobre pozicije puca preko gola..
I ne znam samo kakve veze ima sada vas prosjek godinas a Celikom,kao da su vam ovi iskusniji igrali i pokazali nesto do sada,mozda bi sa njima jos gore prosli,sta vise,siguran sam da su ovi momci koji su danas igrali u stanju izvuci vise od tri mrsava boda za polusezonu..
Niste vi losa ekipa ali jbg imate taj peh sto ne igrate u svom gradu,na svom stadionu..
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja ističem zato što svi pričaju da smo zalutali u Premijer ligi, a juče smo sa onim timom pokazali da i nismo. Znači ostali smo bez jedno 12 igrača, i onako su djeca odigrala.. svaka im čast.chily-rz je napisao/la:Ja ne znam kakvu si ti utakmicu gledao ali ako su tebe inpresionirala ta vasa djeca mene sigurno nisu..Dobro,mora se izdvojiti mali Ordagic ali opet mislim da je vas golman bio najbolji pojedinac na utakmici,.Uz pomenutu dvojicu vrijedi kod vas mozda jos izdvojiti Poparu(tako nesto) nisam siguran..Benjo_AFC86 je napisao/la: AKO SMO MI ZAUTALI U PREMIJER LIGI, ŠTA JE ONDA TEK ČELIK IZ ZENICE?
Celik je jos u prvom poluvremenu trebao voditi 2-0 i samim tim rijesiti utakmicu..
U drugom dijelu ste odigrali nesto bolje ali daleko od toga da ste rasturili Celika,sta vise opet smo mi ti koji smo imali ozbiljnije sanse,.Mesanovic 1 na 1 s golmanom gdje mu ovaj fantasticno brani,.Iz iste akcije lopte se odbija Kajkutu koji iskosa fula prazan gol..Vi ste jedinu pravu sansu napravili kod onog prodora Ordagica kada jedan igrac iz dobre pozicije puca preko gola..
I ne znam samo kakve veze ima sada vas prosjek godinas a Celikom,kao da su vam ovi iskusniji igrali i pokazali nesto do sada,mozda bi sa njima jos gore prosli,sta vise,siguran sam da su ovi momci koji su danas igrali u stanju izvuci vise od tri mrsava boda za polusezonu..
Niste vi losa ekipa ali jbg imate taj peh sto ne igrate u svom gradu,na svom stadionu..
To najviše mrzim kad pričaju nešto zalutali a nisu pogledali ni jednu utakmicu. Hvala Bogu odgledao sam 12 od 14 ove sezone, i na strani jer bilo par utakmica katastrofalnih , ali u Gradačcu smo svaku dobro parirali pogotovu zadnjih par utakmica sa ovakvim timom.
Mi sa ovom ekipom možemo ući lagano opet sledeće sezone, ali kakve fajde ako se stadion ne napravi.
Sinoć je gostovao bivši načelnik Srebrenika (Bajrektarević) na JATI, i priča kako smo u pogrešno vrijeme ušli radi budžeta, i da se nada da će se sad u sljd godini izvdojiti veće pare kako za stadion tako i da se pokuša ostati u ligi jer je 7 bodova zaostatak.. i naravno ako se bude htjelo ostati i općina pruži podršku nije nemoguće.
Eh sad kad bi se te riječi pretvorile u djela

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
zao mi je Gradine, iskreno, zbog ovakvih rezultata, katastrofe, volio bi da nastavite u premier ligi da se takmicite ali tesko, iskreno... gotivan klub iz razloga sto mi budi sjecanja kad su bili u prvoj ligi poslije rata sa Radnickim iz Lukavca, jedni od jacih navijaca u drzavi tada
malo nostalgije

malo nostalgije

Šta je ovo kod nas sve zamrlo...
Jel ko gledao gostovanje novog nam načelnika na NTV Jata,jel šta spominjao stadion..Gradinu?? 

OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, nebeskasila i 3 gosta.