Insect_terminator je napisao/la:O kakvih ti 3,4 mil eura pricas jacky, dinamo treba uci 3,4 sezone za redom u LP da smije pomisliti dat toliko novaca za igraca. Sad je plafon 2 mil i to jednom u 3 sezone
Ajde pročitaj još jednom i skontaj šta sam napisao.
Titova-Juga je napisao/la:
Za neke Europske podvige ne mozemo.
Naravno, uvijek se moze desiti (kao sto se i desava) slucaj Ziline i Partizana, uz dozu velike srece.
Takvih ce situacija uvijek biti. Biscanova je karijera ionako u silaznoj putanji, godine su ga sustigle i nakon operacije nece biti nista bolji. Barbaric je jednostavno samo solidan i nije kvalitet. Treba podhitno jednog pravog stopera naci uz Tonela. Sreca imamo Cufrea koji uvijek moze pokriti kad zatreba.
P.S
Koliko god Kelava bio o.k, mislim da klub Dinamovog renomea zasluzuje jednog boljeg golmana kao sto smo recimo imali u Kochu, Ladicu, pa i Butini u njegovim najboljim godinama.
Dakle po meni.
Golman (Kelava extra rezerva).
Stoper
Jedan brzi kreativac
Bišćan je odličan bio u Europi ove godine, vidjet ćemo kakav će se vratiti nakon ozljede, spominje se Šimunić kao moguće pojačanje. Cufre je za lijevi bek, nedaj Bože da Ibanez mora igrati.
Kelava je odličan golman, naš najbolji pojedinac ove sezone, posebno u Europi. Ako su svi ostali zakazali, Kelava nije. Mora popraviti ispucavanje i biti će odličan golman. Ne sjećam se nekog njegovog kiksa. Uostalom obranio je Senni penal koji je išao pod prečku, to ne može svatko.
Kakav brzi kreativac? Gdje bi taj igrao? Pretpostavimo da će Vaha ostati onda će vezna linija 98% izgledati ovako:
Badelj Ademi
Tomečak Sammir ????? (Morales ako počme igrati)
P.S
Odo na uskršnji ručak, svako dobro i sretan Uskrs svima koji ga slave.

Raspravu nastavljamo kasnije.

...što je više lome to je volim jače...