Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Neutral
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Neutral » 11 jul 2013, 16:41

dubrava je napisao/la:Kukoč je ovu zimu raskinuo s Hajdukom te je nedavno potpisao trogodišnji ugovor sa Bresciom.
Da, bio je solidan, perpsektivan, al tko će ga znati što je posrijedi. Koliko se samo dobrih igrača Hajduk odrekao, odnosno otpisao ih kao nedovoljno kvalitetne.

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/tonci- ... 80538.aspx

Sve objašnjeno za njega.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 jul 2013, 16:47

Bertone7 je napisao/la:Odlična vijest za Hajduk. Makedonce/Litvance prolaze rutinski, a onda izvući što lakšeg protivnika pošto su nositelji i 4. pretkolo je tu.
Ma milina :D hehheh
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 11 jul 2013, 17:28

dubrava je napisao/la:
Bertone7 je napisao/la:Odlična vijest za Hajduk. Makedonce/Litvance prolaze rutinski, a onda izvući što lakšeg protivnika pošto su nositelji i 4. pretkolo je tu.
100 eura, ja na Hajduk prolaz, ti na Makedonce/Litvance?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 jul 2013, 17:36

Bertone7 je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
100 eura, ja na Hajduk prolaz, ti na Makedonce/Litvance?
Ne kladim se nikad na Hajduka, a ni protiv njega :P

Al, nema sretnijeg od mene ako doguraju do 4. pretkola :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 11 jul 2013, 17:47

dubrava je napisao/la:
Ne kladim se nikad na Hajduka, a ni protiv njega :P

Al, nema sretnijeg od mene ako doguraju do 4. pretkola :)
Elegantno si se izvukao jer i sam znaš da bi me morao isplatiti. ;)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 jul 2013, 22:50

Otvaranje sezone kako se samo moze pozeljeti.Pet datih golova u gostima.Gol koji je primljen je bio nepotreban i mogao je okrenuti utakmicu ali srecom nije.Protiv ovako mlade ekipe Hajduka Zadar nije bio konkurentan osim mozda prvih 15-tak minuta dok su imali snage.Ipak treba sacekati jos par kola da bi se mogla procijeniti moc ekipe iako se bas i trazi puno od njih ove sezone.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 13 jul 2013, 22:54

bolje bi bilo zadranim da suspenziju nisu ni skidali

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 14 jul 2013, 00:24

slika

;)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 jul 2013, 18:14

To je to. Prekidajte prvenstvo. Prvi smo.

:D :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 jul 2013, 18:25

Pitanje za dubravu. Kako to da ti iz Zagreba navijas za Hajduk, jos ako si iz kvarta koji ti pise u nicku? Sta te to potakelo? Znam da ima puno hajdukovaca po Zagrebu, ali to su uglavnom doseljenici ili su odrasli s istim. Da ti nick nije dubrava vjerojatno te nebi ni pitao ovo. Da netko s Dubrave navija za Hajduk, zvuci malo cudno.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 jul 2013, 18:31

I mene zanima :D
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 jul 2013, 19:07

Eh, da malo analiziramo tu tekmu i to što Tudor radi u Hajduku u ovom kratkom vremenu. Nisam je imao priliku gledati, pa sam sad pogledao kratki sažetak, al sam je zato slušao na radiju.
Dakle, ekipa je nastupila u sastavu:
----------------Kalinić---------------
Jozinović----Maloča---Milović---Vršajević
-----Pašalić----Sušić----Anđelković
--------Mujan--Kiš---Kouassi-------

Malo me to iznenadilo, prije svega formacija 4-3-3, iako je već i prije Tudor najavljivao da će tako ili slično igrati, jer nisam siguran ima li Hajduk kvalitetu, snagu i širinu za igrati takav sustav. I moć. Zadnji put je tako igrao Vulićev Hajduk, a mislim da je i Miše nešto slično pokušavao. U veznom redu nema tog kreativca koji bi mogao pretrčati 11, 12 km i biti i nazad i naprijed i koji će uz to kvalitetno dodati loptu za napadače.
Druga stvar koja me malo iznenadila jest sastav. Odozada je sve oke, međutim, ovaj ofanzivni dio je bilo nešto što nisam očekivao baš od starta i u takvom rasporedu. Pašalić, Mujan i Kiš od prve, dečki koji zajedno nemaju 15 nastupa, tek iz juniorske ekipe (izuzev Kiša) proizašli. Iako su igrali i protiv Dinama u superkupu, to je hrabar potez Tudora, bez obzira uzme li se u obzir da za ovaj meč nije konkurirao Caktaš zbog žutih iz prošle sezone. Jedino što mi je nejasno jest gdje je Andrijašević?! Zdrav je koliko znam, pa ne znam što je sad u pitanju?!
U ovakvoj formaciji Kiš je bio istureni, prvi napadač, a odmah do njega, s lijeva i s desna "dahtali" su Kouassi i Mujan.
Kouassi je jednostavno oduševio svojom igrom, ne samo protiv Zadra već i protiv Dinama u Superkupu. Ustvari, on je taj koji razigrava ekipu, daje joj dodatni elan i podstrek, asistira, trči, bori se, nosi ponekad i dvojjicu na sebi, stvara prilike praktički iz ničega i na kraju još i zabija.
Rezulat je odličan, naravno, tko će prigovarati nakon 5 komada. Pozitivno je to i što je ekipa konstantno radila presing i držala loptu u nogama, imala posjed lopte, a uz to (što treba naglasiti) nije bilo glupih dugaačkih lopti) već se igralo po zemlji. Međutim, usprkos tome, što je naravno pozitivno i što treba njegovati i tako igrati i dalje, a i treba vremena za takvu igru, jest što sve do prvog gola nije bilo praktički ni jedne šanse, a ni ta za prvi gol nije bila neka izrađena akcija već više spretnost Kiša i konfuznost zadarske obrane. To je ona stvar koju treba popraviti u ovakvoj igri i za koju treba vremena. Al to opet dovodi do pitanja kvalitete pojedinca, a time i ekipe, mogu li igrati u takvoj formaciji?! Ni daljnji golovi nisu pali iz neke uigranosti i razrađene akcije. Ali to će, vjerujem i nadam se, doći i sa vremenom i sa treninzima i ovakav pristup Tudora (ima muda) i način rada me raduje i apsolutno ima moju podršku. Treba to još uigrati, pogotovo tu mladost koja pršti na sve strane :D

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 14 jul 2013, 19:16

dubrava,franko jos nije spreman,rekao je to tuso na pressici,od ponedjeljak je u punom pogonu a Maglica za 8 dana počinje punim intenzitetom!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 jul 2013, 19:20

haris10 je napisao/la:dubrava,franko jos nije spreman,rekao je to tuso na pressici,od ponedjeljak je u punom pogonu a Maglica za 8 dana počinje punim intenzitetom!
Aha, a to je to znači. Nisam slušao pressicu. Mislio sam da se nije možda s njim nešto zakvačio sad kad je produljio ugovor. Ok, hvala :) Nisam znao ni za Maglicu.
Onda, s obzirom na igrače koje je imao i nije neko iznenađenje početni sastav. Osim formacije u kojoj su igrali.

p.s. Torcida Dubrava :P

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 15 jul 2013, 19:13

zaa nadat se da će Jens dofurat nekog iz Gane o čemu je vec bilo riejci!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 jul 2013, 19:27

@dubrava, sto na ignoriras? :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2013, 23:39

Consigliere je napisao/la:@dubrava, sto na ignoriras? :mrgreen:
Meni je na pp odgovorio. Nije purger, vise nije cudno :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jul 2013, 13:59

Večeras u 20:30h, na Poljudu, otvaranje sezone u Europi, 2. pretkolo Europske lige, protiv makedonskog predstavnika Horizont Turnovo iz mjesta Turnovo pokraj Strumice.
Biti će to drugi put (hvala Galion :D ) nakon 22 godine da Hajduk u službenim europskim utakmicama igra protiv jednog kluba iz zemalja bivše YU. Ekipa Turnovo, koja je manje više nepoznanica svima, osvojila je 3.mjesto u lanjskom prvenstvu sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Metalurg, te im je to najveći uspjeh u povijesti, a ujedno i prvi put igraju u Europi. Prije 5 godina su ušli u Prvu ligu. U 1. pretkolu EL igrali su protiv litvanske Suduve te su sretno prošli na penale iako su Litavci bili bolji u obje tekme. U oba meča je bilo 2:2, s tim da su u uzvratu Makedonci dali gol u 97. minuti. Po onom što sam vidio, riječ je iskusnoj ekipi (po godinama prije svega), sa dva tri mladca od 20, 21 god., a od kojih su najopasniji Blaževski (27 god., napadač), njihov najskuplji igrač, te Baldovaljev (30 god., napadač), a koji su dali i golove protiv Litavaca. Baldovaljev neće moći igrati jer je već zaradio 2 žuta kartona, a od prve neće igrati niti vezni igrač Tenekedžiev iz istog razloga. Za očekivati je da će igrati malo povučenije, zgusnuto u sredini, sa samo jednom špicom te pokušati nešto kroz protunapade i kontre. Naravno, sve ovisi i kako se Hajduk postavi i kako bude otvorio utakmicu u prvih 20-tak minuta.
Budući da će Poljud biti prazan (Uefina kazna) vjerujem da će ovim mladim igračima Hajduka biti i malo lakse igrati ovu prvu europsku tekmu te neće biti tolikog pritiska na leđima. Ne vjerujem da će podcijeniti protivnika, Tudor je to već naglasio par puta, s obzirom na neke prijašnje Hajdukove europske protivnike. Nadam se jednom borbenom, trkački nadmoćnom Hajduku, visoko postavljenom i presingom odmah na prvu loptu, a bio bih prezadovoljan sa pobjedom od 2 razlike. Isto tako vjerujem da Tudor od prve neće gurnuti Pašalića i Mujana već će prednost dobiti Caktaš i Andrijašević (nadam se da je spreman).
Očekivani sastav (pretpostavljam):
--------------------Kalinić-------------------

Jozinović----Maloča----Milović---Vršajević

-----------------Anđelković------------

------Caktaš----Sušić-----Andrijašević (Pašalić)------

---------------Kiš--------Kouassi----

Prijenos na HRT2.

Ajmo bili!!!! Sretno!!

p.s. Do danas ujutro prodano je 3150 pretplata, za sve domaće utakmice HNL-a, Kupa, prijateljske tekme te europske tekme :) Očekujem da će se oboriti prošlogodišnji rekord od 4500 ;)

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 18 jul 2013, 16:37

@Dubrava zaboravio si na utakmice protiv Budućnosti iz Podgorice :)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jul 2013, 18:36

Galion je napisao/la:@Dubrava zaboravio si na utakmice protiv Budućnosti iz Podgorice :)
Jest, jest, ne znam kako sam Budućnost previdio, a nije to bilo davno..
Hvala :)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.