Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

FliX
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la FliX » 10 nov 2012, 02:27

Znaci Dinamo je bolji Maribora, zanimljiva tema. Hajmo se sad malo igrat hendikepa..
Maribor+1 vs Dinamo :mrgreen:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 10 nov 2012, 20:55

Dinamo izgubio od velikog Splita :D ja mislim da Cacic odlazi..

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 nov 2012, 00:58

ma, mali će za hrvate zaigrati i to je to, kraj priče, ključ na temu, spasite nas glupih komentara.
naprijed rejal

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 11 nov 2012, 02:53

Sveti je napisao/la:ma, mali će za hrvate zaigrati i to je to, kraj priče, ključ na temu, spasite nas glupih komentara.
Bolje biti bilo da ides u temu reala i barcelona nego sto trazis da se zakljuca druga tema, tamo je tvoje mjesto :lol:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 nov 2012, 10:59

pa šta ako pišem tamo? ne smijem na drugim ? :roll:

Vidjet ćete da će igrati za njih, jer već je to i očito, samo nam naš patriotski mentalitet ne da da shvatimo.
naprijed rejal

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 nov 2012, 11:13

Pa on vec igra za nize kategorije Hrvatske, a da ce se odlucit za A repku Hrvatske, to sigurno nece. Zivi bili pa vidjeli..

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 11 nov 2012, 11:14

Sveti je napisao/la:pa šta ako pišem tamo? ne smijem na drugim ? :roll:

Vidjet ćete da će igrati za njih, jer već je to i očito, samo nam naš patriotski mentalitet ne da da shvatimo.
tebi nizak QI neda da svatis neke stvari.

momak je sin od naseg reprezentativca i samim tim sto je izjavio da nije jos odlucio (zbog mamica i hr javnosti) i da je zelio igrati za reprezentaciju BiH od malih nogu nama daje tu realnu nadu da ce odluciti za Bosnu.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 11 nov 2012, 11:47

Sveti je napisao/la:ma, mali će za hrvate zaigrati i to je to, kraj priče, ključ na temu, spasite nas glupih komentara.
Potuk'o si nas argumentima.. slika

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 nov 2012, 11:54

FliX je napisao/la:Znaci Dinamo je bolji Maribora, zanimljiva tema. Hajmo se sad malo igrat hendikepa..
Maribor+1 vs Dinamo :mrgreen:
Puno je bolji, zanimljiva je i činjenica da nikada niti jedan klub iz HR nije ispao od Slovenaca, a financijski, sto je i onom narkomanu najvažnije za ove dvje sezone uzeli su više od 20 mil.samo od plasmana, sto maribor nikada ni dosanjati neće.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 nov 2012, 12:45

Gledajte, ako nemate što za napisati u vezi Alena, bolje nemojte pisati. Tema nije ni Maribor, ni Slovenija, niti usporedba gdje se igra bolji nogomet ikoliko koji klub potroši godišnje para.
Također, svatko ima pravo pisati i dati svoje mišljenje ukoliko poštuje pravila foruma, a onaj tko zabranjuje drugome da piše ovdje može mu se samo obiti od glavu. O postojanju/nepostojanju teme odlučuje moderacija i nitko drugi.
Jednoumlje je beskorisno i nepoželjno!
Amen!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 nov 2012, 14:17

Alen ? Oooo ima veliku zelju da igra za nas, no mora se poklopitit dosta faktora pa da se isto ostvari ;)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 nov 2012, 15:37

neo je napisao/la:Alen ? Oooo ima veliku zelju da igra za nas, no mora se poklopitit dosta faktora pa da se isto ostvari ;)
E da se kako moderacija hoće riješiti spamera poput tebe.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 nov 2012, 15:56

Tvoja stvar ako tako mislis :) ja se necu upustati u dalje rasprave oko ovoga ! Ko je pametan skontat ce..
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 nov 2012, 17:11

Sakuragi je napisao/la: tebi nizak QI neda da svatis neke stvari.

momak je sin od naseg reprezentativca i samim tim sto je izjavio da nije jos odlucio (zbog mamica i hr javnosti) i da je zelio igrati za reprezentaciju BiH od malih nogu nama daje tu realnu nadu da ce odluciti za Bosnu.
Ja mislim da se kaže IQ, i da u našem jeziku postoje slova sa kvačicama.

To što si ti frustriran svojim neznanjem ne moramo mi da znamo.
naprijed rejal

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 11 nov 2012, 17:33

Sveti je napisao/la:

nemam balkanski keyboard, to je razlog zasto ih ne koristim ejnstejne.

QI i IQ isti **** vazno je da nemas pravo pametovati i govoriti da se tema treba zatvoriti. ne moras ovde dolaziti ako ti se ne cita o Halilovicu. idi slafaj

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 nov 2012, 17:57

Sakuragi je napisao/la:
Sveti je napisao/la:

nemam balkanski keyboard, to je razlog zasto ih ne koristim ejnstejne.

QI i IQ isti **** vazno je da nemas pravo pametovati i govoriti da se tema treba zatvoriti. ne moras ovde dolaziti ako ti se ne cita o Halilovicu. idi slafaj
Evo tri podvučene tvoje konstatacije/gluposti/greške usljed neupućenosti zbog kojih bi se ja vjerojatno izlogovao sa foruma i odselio u Keniju.

Inače, da ne bude zabune, svakako da bih volio da mali zaigra za BiH, ali treba biti realan. Ali, bit će mi drago ako se budete citirali nakon što(ako) mali odluči da igra za BiH.
naprijed rejal

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 11 nov 2012, 18:27

Sveti je napisao/la: Evo tri podvučene tvoje konstatacije/gluposti/greške usljed neupućenosti zbog kojih bi se ja vjerojatno izlogovao sa foruma i odselio u Keniju.

Inače, da ne bude zabune, svakako da bih volio da mali zaigra za BiH, ali treba biti realan. Ali, bit će mi drago ako se budete citirali nakon što(ako) mali odluči da igra za BiH.
koji realizam? dosao si ovde i napisao da admini zakljuce temu jer ce Alen 100% igrati za hrvatsku. i sam Halilovic uzima vrijeme, govori da nije odlucio te da ce to uciniti kad bude punoljetan. da je odlucio za hrvatsku rekao bi direktno.

vidis da ti gluposti pises. mislis da bi te primili u keniji? :roll:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 nov 2012, 23:45

115 stranica?! :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 nov 2012, 20:43

Alen Halilovic ce 100% igrati za BIH,samo je pitanje vremena.

Ja ne znam sta Hrvati misle,pa zar im nije dovoljan pokazatelj,taj sto mali igra za njihovu U17,da je tamo rodjen,da mu je Majka Hrvatica,ALI ON SE OPET ODLUCUJE ;). On da se smatra Hrvatom,kakvim ga vide tamo u Hrvatskoj,nebi se uopste odlucivo.

Stvar je skroz jasna,cim Halilovic napusti Zagreb,on je automatski obukao dres zmajeva,u to budite svi sigurni 100%.

Upamtite to djeco,to vam vas CIRO kaze :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 nov 2012, 21:08

Ja se nadam da ce Alen izabrati BIH,kako bi naslijedio svog oca,isao njegovim putem... u BIH ce vec na SP u Brazilu aBd dobiti sansu,kao sto je i Pjanic sa 17-18 god debitovao u drzavnom dresu i vec sa 20 godina bio standardni igrac,i iz Lyona presao u Romu... a Mire je tek na pocetku karijere,jer ce sigurno ako ne na sad u januaru onda na ljeto preci u neki od evropskih velikana.. Halilovic ce u BIH biti mnogo postovan,kao Dzeko,Pjanic,bice ponos nacije,a u Hrvatskoj to nije ni Modric pa zasto bi bio tamo neki Bosanac...u BIH za svaku utakmicu reprezentacije se trazi karta vise,u Hrvatskoj reprezentacija igra na polupraznim tribinama,kud ces dalje kad Dinamo u LP jedva skupi 5 hiljada ljudi na utakmici.. BIH ima super jaku i perspektivnu reprezentaciju a Halilovic bi mogao biti pravi nasljednih Misimovica i buducnost nase reprezentacije,jer ako mu je otac u ratom porusenoj drzavi ispred Hrvatske izabrao BIH,ne vidim niti jedan razlog da njegov sin u miru ne izabere BIH koja usput receno ima jacu i kvalitetniju reprezentaciju od Hrvatske! na kraju krajeva Emir Spahic koji je rodjen u Dubrovniku je kapiten reprezentacije BIH,igra za svoju drzavu iz koje vuce porjeklo,kad bi to bio u Hrvatskoj!? a poznato je koliko je igraca iz BIH proslo kroz reprezentaciju Hrvatske,od Stanica do Mulaomerovica,i ne znam zasto Alen ne bi igrao za reprezentaciju u kojoj je igrao njegov otac i gdje je ostavio dubok trag,ito u najtezim momentima za ovu drzavu... kako god odluci,BIH ima super jaku reprezentaciju i ne treba brinuti za svoju buducnost!

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.