Maribor+1 vs Dinamo

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Bolje biti bilo da ides u temu reala i barcelona nego sto trazis da se zakljuca druga tema, tamo je tvoje mjestoSveti je napisao/la:ma, mali će za hrvate zaigrati i to je to, kraj priče, ključ na temu, spasite nas glupih komentara.
tebi nizak QI neda da svatis neke stvari.Sveti je napisao/la:pa šta ako pišem tamo? ne smijem na drugim ?![]()
Vidjet ćete da će igrati za njih, jer već je to i očito, samo nam naš patriotski mentalitet ne da da shvatimo.
Potuk'o si nas argumentima..Sveti je napisao/la:ma, mali će za hrvate zaigrati i to je to, kraj priče, ključ na temu, spasite nas glupih komentara.
Puno je bolji, zanimljiva je i činjenica da nikada niti jedan klub iz HR nije ispao od Slovenaca, a financijski, sto je i onom narkomanu najvažnije za ove dvje sezone uzeli su više od 20 mil.samo od plasmana, sto maribor nikada ni dosanjati neće.FliX je napisao/la:Znaci Dinamo je bolji Maribora, zanimljiva tema. Hajmo se sad malo igrat hendikepa..
Maribor+1 vs Dinamo
E da se kako moderacija hoće riješiti spamera poput tebe.neo je napisao/la:Alen ? Oooo ima veliku zelju da igra za nas, no mora se poklopitit dosta faktora pa da se isto ostvari
Ja mislim da se kaže IQ, i da u našem jeziku postoje slova sa kvačicama.Sakuragi je napisao/la: tebi nizak QI neda da svatis neke stvari.
momak je sin od naseg reprezentativca i samim tim sto je izjavio da nije jos odlucio (zbog mamica i hr javnosti) i da je zelio igrati za reprezentaciju BiH od malih nogu nama daje tu realnu nadu da ce odluciti za Bosnu.
nemam balkanski keyboard, to je razlog zasto ih ne koristim ejnstejne.Sveti je napisao/la:Ja mislim da se kaže IQ, i da u našem jeziku postoje slova sa kvačicama.Sakuragi je napisao/la: tebi nizak QI neda da svatis neke stvari.
momak je sin od naseg reprezentativca i samim tim sto je izjavio da nije jos odlucio (zbog mamica i hr javnosti) i da je zelio igrati za reprezentaciju BiH od malih nogu nama daje tu realnu nadu da ce odluciti za Bosnu.
To što si ti frustriran svojim neznanjem ne moramo mi da znamo.
Evo tri podvučene tvoje konstatacije/gluposti/greške usljed neupućenosti zbog kojih bi se ja vjerojatno izlogovao sa foruma i odselio u Keniju.Sakuragi je napisao/la:nemam balkanski keyboard, to je razlog zasto ih ne koristim ejnstejne.Sveti je napisao/la:Ja mislim da se kaže IQ, i da u našem jeziku postoje slova sa kvačicama.Sakuragi je napisao/la: tebi nizak QI neda da svatis neke stvari.
To što si ti frustriran svojim neznanjem ne moramo mi da znamo.
QI i IQ isti **** vazno je da nemas pravo pametovati i govoriti da se tema treba zatvoriti. ne moras ovde dolaziti ako ti se ne cita o Halilovicu. idi slafaj
koji realizam? dosao si ovde i napisao da admini zakljuce temu jer ce Alen 100% igrati za hrvatsku. i sam Halilovic uzima vrijeme, govori da nije odlucio te da ce to uciniti kad bude punoljetan. da je odlucio za hrvatsku rekao bi direktno.Sveti je napisao/la: Evo tri podvučene tvoje konstatacije/gluposti/greške usljed neupućenosti zbog kojih bi se ja vjerojatno izlogovao sa foruma i odselio u Keniju.
Inače, da ne bude zabune, svakako da bih volio da mali zaigra za BiH, ali treba biti realan. Ali, bit će mi drago ako se budete citirali nakon što(ako) mali odluči da igra za BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.