Idemoooo
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
NK Olimpik: Hadžić, Borovčanin, Beširević, Stjepanović, Muminović, Džafić, Sadiković, Stojanović, Čizmić, Handžić, Zeba.
Idemoooo
Idemoooo
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Opaaa evo ga
Idrizeeeee 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
TOOOOOOOO!!!!!! GOOOOOOLLLLLL!!!! 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Koja steta da GOSK povede opet, umalo da svima pobjegnemo na jos 3 boda. 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jučer teška i zaslužena pobjeda na tvrdom terenu stadiona Otoke. Idemo dalje. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kada čitam postove pitara na njihovom pdf-u pomislim da je zavladalo nekakvo ludilo među pojedincima. Kakva bahatost, prepotencija, glupost izvire iz njihovih postova.
Mislim da navijači najvećih evropskih klubova ne bi pisali onakve nebuloze odnosno gluposti. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma to su samo neki mjesecari isprdili svoje snove. U skupini te velicine je zakon fizike da vidis i budalastinje. Nekad sam tu citao da su lovili Brazilce po Serie A cija je cijena bila preko 5 mil € a oni diskutovali kao "ponudimo 25 000 € obavezno". Tako da..
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
Wandelanoite
- Kontakt:
VU VU VUKOVI!!
Gazimo ka Premiershipu sigurno, jos samo da Mancinija odstranimo iz pobjednickih redova.
Gazimo ka Premiershipu sigurno, jos samo da Mancinija odstranimo iz pobjednickih redova.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Administrator navratio ovdje nedavno a ti malo nestao sa teme reloverašu među menadžerima. Upozorio za trolanje a ti nastavio da "prosipaš" seoske fore ovdje. Revolverašu među menadžerima zaista mi nisi jasan!?Wandelanoite je napisao/la:VU VU VUKOVI!!
Ono što oni tamo pišu ne vjerujem da bi djeca predškolskog uzrasta pisala.Mokroguz je napisao/la:Ma to su samo neki mjesecari isprdili svoje snove. U skupini te velicine je zakon fizike da vidis i budalastinje. Nekad sam tu citao da su lovili Brazilce po Serie A cija je cijena bila preko 5 mil € a oni diskutovali kao "ponudimo 25 000 € obavezno". Tako da..
Ko je bio asist za 2-0 ?
hvala
hvala
Mislim da je bio Stojanović.Zukanovic je napisao/la:Ko je bio asist za 2-0 ?
hvala
Dzaficev gol
k'o Thierry Henry
Svaka cast!
Sjajan gol Besirevica, zasluzio je, drago mi je da je pogodio
Ide jos jedno tesko gostovanje, treba nam najmanje jedan remi i jedna pobjeda u naredna dva kola, bolje rijesiti tu pobjedu sto prije.
Sjajan gol Besirevica, zasluzio je, drago mi je da je pogodio
Ide jos jedno tesko gostovanje, treba nam najmanje jedan remi i jedna pobjeda u naredna dva kola, bolje rijesiti tu pobjedu sto prije.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Opet sam ugostio ekipu i naravno ide pobjeda ko neki dan u Gradaccu. Momci su na sigurnom neki su se cak udomacili u kladionici imaju duze staza nego neki sto zive uz kladionicu.
MES QUE UN CLUB!
FK Olimpik: Hadžić, Borovčanin, Beširević, Stjepanović, Muminović, Džafić, Sadiković, Stojanović, Čizmić, Zeba, Drljević.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sa 40 metara golman gol primio.

Ma nema, sve ti znas, 2-0 gubimo ono pravo lopovski.Wandelanoite je napisao/la:Opet sam ugostio ekipu i naravno ide pobjeda ko neki dan u Gradaccu. Momci su na sigurnom neki su se cak udomacili u kladionici imaju duze staza nego neki sto zive uz kladionicu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jao bruke na pomolu.
Prošle sezone tamo prvi put izgubili, pa onda u maju prodali utakmicu onim "poštenjačima", i sada 2 gola nam dadoše za pola sata. Fuj!
Edit: Još da prime i treći gol u prvih 15 minuta drugog poluvremena i mogu privesti mirno utakmicu kraju.
Edit: Još da prime i treći gol u prvih 15 minuta drugog poluvremena i mogu privesti mirno utakmicu kraju.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 20 okt 2019, 00:24, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Evo me na utakmici ne znam sto ne kupujemo sudije ko i do sada, jer ocigledno je da nam ova ekipa ima kvalitet samo za dno tabele.
MES QUE UN CLUB!
Kamatar baš si dosadan. Probaj "uvaliti" Slobodi još kojeg fudbalera.Wandelanoite je napisao/la:Evo me na utakmici ne znam sto ne kupujemo sudije ko i do sada, jer ocigledno je da nam ova ekipa ima kvalitet samo za dno tabele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.