FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Opet do ponedjeljka . Kao i na početku priprema . Jako neozbiljna priča . Počinje prvenstvo , jedino da dodje Ronaldinjo u vezi da se odmah uklopi .
Volim te ŽELJO !!!
Volim te ŽELJO !!!
Brkica
Imamo finu ekipu,nzm sta ocekujete da dodje Pirlo neki.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Kako bi nam sad Pirlo valjo
Neko vas bezveze lozi oko tih igraca. Juce napisah obecanje ludom radovanje. Ne trebaju nam ovo prica padaju serveri, pusitete lozioncke...
Re: Odg: FK Željezničar
Postano kroz Forum SportSport.ba app.OdaVeliki je napisao/la:Neko vas bezveze lozi oko tih igraca. Juce napisah obecanje ludom radovanje. Ne trebaju nam ovo prica padaju serveri, pustite lozioncke...
Al' opet ti garantujem da bi taj igrač kod nas bio među glavnim, osim ako nema problema sa disciplinom i takvim stvarima ali i to kod nas može proći.Minjore je napisao/la:Arap za 10 godina promijenio vise klubova nego mi garnitura dresovaFormat je napisao/la:Imal tog arapa igdje![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- themaniaks
- Kontakt:
radil fan shop nedeljom i dal ima onih jastuka jos
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ma nemojte se puno nadat oko tih igraca, koji je to kvalitetan igrac slobodan kad su sve lige vec pocele ili samo sto nisu. Osim toga, koji god da dodje nije prosao pripreme s ekipom, pa dok dodje do fizicke spreme, pa uigravanje... Sve mi se cini da ovo sto imamo sad je okosnica, nece se izmajmunisat nista ozbiljno ubijedjen sam. Ovo sto imamo je tanko, mozemo mi Varei trazit poziciju, ali to nije ni sjena igraca iz SB. Mozemo se nadati da ce Hasanovic dozivjeti katarzu, ali nece, bit ce to isti onaj igrac, korektan i nista vise. Kvesi se isto nadamo, vec par mjeseci, pa opet Zeljkovic u 2 utakmice uleti na lijevog beka i odigra bolje od Kvesine svake utakmice u sezoni. Ocekujem li od Bucana nesto? Ne. Od stopera mogu samo ocekivat da nas puno ne pokopaju, cetvorica su, jednakih, ali i upitnih kvaliteta. Daj Boze da se uspostavi kvalitetan stoperski par koji ce biti stabilan. I ostanu nam mladi igraci, a od njih je pogubno ocekivati da nas nose do nekih velikih rezultata. Ne mozes ti ocekivat da Memija ili Amir preuzmu odgovornost, prerano je realno. Sve u svemu duga polusezona je ispred nas, nadam se najboljem, spreman sam na najgore. Uprava nije skontala da bi jedna sezona bez Evrope nas vratila u one crne dane poslije Osimovog prvog mandata.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ma nemojte se puno nadat oko tih igraca, koji je to kvalitetan igrac slobodan kad su sve lige vec pocele ili samo sto nisu. Osim toga, koji god da dodje nije prosao pripreme s ekipom, pa dok dodje do fizicke spreme, pa uigravanje... Sve mi se cini da ovo sto imamo sad je okosnica, nece se izmajmunisat nista ozbiljno ubijedjen sam. Ovo sto imamo je tanko, mozemo mi Varei trazit poziciju, ali to nije ni sjena igraca iz SB. Mozemo se nadati da ce Hasanovic dozivjeti katarzu, ali nece, bit ce to isti onaj igrac, korektan i nista vise. Kvesi se isto nadamo, vec par mjeseci, pa opet Zeljkovic u 2 utakmice uleti na lijevog beka i odigra bolje od Kvesine svake utakmice u sezoni. Ocekujem li od Bucana nesto? Ne. Od stopera mogu samo ocekivat da nas puno ne pokopaju, cetvorica su, jednakih, ali i upitnih kvaliteta. Daj Boze da se uspostavi kvalitetan stoperski par koji ce biti stabilan. I ostanu nam mladi igraci, a od njih je pogubno ocekivati da nas nose do nekih velikih rezultata. Ne mozes ti ocekivat da Memija ili Amir preuzmu odgovornost, prerano je realno. Sve u svemu duga polusezona je ispred nas, nadam se najboljem, spreman sam na najgore. Uprava nije skontala da bi jedna sezona bez Evrope nas vratila u one crne dane poslije Osimovog prvog mandata.
Slažem se prijatelju . Tražimo mnogo pozitive , ali smo tanki realno . Baš tanki igrački . Potpisujem što si napisao

Slažem se prijatelju . Tražimo mnogo pozitive , ali smo tanki realno . Baš tanki igrački . Potpisujem što si napisao

Brkica
-
- Kontakt:
Mi smo izgleda svjesniji ekipe i situacije nego oni koji su zaduženi za to. Ja se opet nadam da ćemo nekako do četvrtog mjesta pa ako ništa na ime i dresove, ali realno toliko je bilo nebuloza u prošloj poluseoni i ovoj pauzi da i ako ostanemo bez Evrope ne bi bilo ćudo i nezasluženo. Ko ima problema sa visokim pritiskom, šečerom, slabije živce itd. imat će jeb.e.n.u polusezonu.
lazar je napisao/la:Kako bi nam sad Pirlo valjo

Radi, a za jastuke ne znamthemaniaks je napisao/la:radil fan shop nedeljom i dal ima onih jastuka jos
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Da li nam je Mersin uplatio za Šehića , činimi se da je posljednji rok bio do 13.02. ?
Brkica
Vidim izgnorirali me pa cu pitati opet... Je li ima neko duplih neki stickera, stickera za polonit ili stickera za prodaju?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
kako je krenulo sa Turcima, prije cemo evropske utakmice igrati na Grbavici nego sto oni uplate pare.....Choks je napisao/la:Da li nam je Mersin uplatio za Šehića , činimi se da je posljednji rok bio do 13.02. ?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Na kraju će im zabraniti rad kluba ali mi te pare vidjeti nećemophily je napisao/la:kako je krenulo sa Turcima, prije cemo evropske utakmice igrati na Grbavici nego sto oni uplate pare.....Choks je napisao/la:Da li nam je Mersin uplatio za Šehića , činimi se da je posljednji rok bio do 13.02. ?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Možda su ljudi uplatili
ali transakcija nije obrađena, zbog vikenda 

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Nedjelja je neradna, sutra će sigurno.ChWilla je napisao/la:ali transakcija nije obrađena, zbog vikenda

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Eno Jusufbasic u Vitezu cini mi se...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.