Premijer liga BiH - aktuelno
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sreca, pa savez misli da FK Sarajevo moze uticati na ponasanje svojih navijaca, a pocetnici iz Bojca ipak to nisu u mogucnosti. Pa su oni ostali bez kazne za skandiranje ratnom zlocincu.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
http://www.klix.ba/clanak/211117058
zanimljivo da je skandiranje imena osuđenog ratnog zločinca prošlo nekažnjeno... definitivno jednaki aršini.
zanimljivo da je skandiranje imena osuđenog ratnog zločinca prošlo nekažnjeno... definitivno jednaki aršini.
Joj kad pocnu crveni kmeri i ozraceni pricat o postenju 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Svakom se može desiti da uvrijede crnca, ne treba sad suditi cijelom pitarskom narodu radi toga. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Problem je sto vi svakom o kulturi pricate, a nista bolji niste od drugih. Vrijeme je da shvatite da smo skoro svi isti po pitanju ponasanja na tribinama. Kako je u Tuzli, tako je i u Sarajevu, Mostaru, Zenici i svim ostalim gradovima.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Nije istina, mi nismo rasisti, isto kao sto nisu u jednom/plavom dijelu Sarajeva.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:40Problem je sto vi svakom o kulturi pricate, a nista bolji niste od drugih. Vrijeme je da shvatite da smo skoro svi isti po pitanju ponasanja na tribinama. Kako je u Tuzli, tako je i u Sarajevu, Mostaru, Zenici i svim ostalim gradovima.
Mi samo psujemo sudiji ili gostujucim igracima i navijacima kad nad tuzlak 0,5l uhvati pod svoje, nikako ih ne vrijedjamo na osnovu boje koze, vjere ili nacije. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Kad rasista pokusa biti uvredljiv i nekoga naziva ozraceni ili crveni kmer, izrodi se Aduka ❤
A ustvari pored rasiste jos ispadne i malogradjanski rasista koji vrijedja. Poyy
075 ❤
075 ❤
-
antisisoja1919
- Kontakt:
To stoji Beduin prijatelju moj. Samo hocu da kazem da smo stoka svi. Al da smo ko pitari, to bas nismo. Oni su posebna pasminaBeduin je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:46Nije istina, mi nismo rasisti, isto kao sto nisu u jednom/plavom dijelu Sarajeva.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:40Problem je sto vi svakom o kulturi pricate, a nista bolji niste od drugih. Vrijeme je da shvatite da smo skoro svi isti po pitanju ponasanja na tribinama. Kako je u Tuzli, tako je i u Sarajevu, Mostaru, Zenici i svim ostalim gradovima.
Mi samo psujemo sudiji ili gostujucim igracima i navijacima kad nad tuzlak 0,5l uhvati pod svoje, nikako ih ne vrijedjamo na osnovu boje koze, vjere ili nacije. ❤
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Fanimu je sad najteze, vidio gdje je dosao da igra.
075 ❤
075 ❤
A izvinite momci od koje ste vi loze?? Ili sto bi se reklo kod vas ,kako ti sam napisa "pasmine"..=?antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:55To stoji Beduin prijatelju moj. Samo hocu da kazem da smo stoka svi. Al da smo ko pitari, to bas nismo. Oni su posebna pasminaBeduin je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:46Nije istina, mi nismo rasisti, isto kao sto nisu u jednom/plavom dijelu Sarajeva.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:40
Problem je sto vi svakom o kulturi pricate, a nista bolji niste od drugih. Vrijeme je da shvatite da smo skoro svi isti po pitanju ponasanja na tribinama. Kako je u Tuzli, tako je i u Sarajevu, Mostaru, Zenici i svim ostalim gradovima.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Mi smo od koze, nismo od lozemma_hz je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:00A izvinite momci od koje ste vi loze?? Ili sto bi se reklo kod vas ,kako ti sam napisa "pasmine"..=?antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:55To stoji Beduin prijatelju moj. Samo hocu da kazem da smo stoka svi. Al da smo ko pitari, to bas nismo. Oni su posebna pasmina
Volim tebe, više od sebe
Samo tri posta danas o Velezu za sada na ovoj temi 
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Aha,to neka zajebancija?antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:01Mi smo od koze, nismo od lozemma_hz je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:00A izvinite momci od koje ste vi loze?? Ili sto bi se reklo kod vas ,kako ti sam napisa "pasmine"..=?antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:55
To stoji Beduin prijatelju moj. Samo hocu da kazem da smo stoka svi. Al da smo ko pitari, to bas nismo. Oni su posebna pasmina![]()
![]()
Reci za svoju mamu da je koza...pomalo pretjerano al et neka ti bude.
FK SARAJEVO.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ma kakvi, cini ti se. Mrtva ozbilja.
I za ovo da ti odgovorim. Nije to samo kod nas. To je bas ustaljen termin. Slobodno prosiri svoj vokabular i fond rijeci, nije na odmet
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 17 nov 2021, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Neka,tebi hvala ali sa ljudima koji svoju rodjenu mamu nazivaju kozom ne zelim da repliciram.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:03Ma kakvi.,cini ti se. Mrtva ozbilja.
Hvala ti na svemu-
FK SARAJEVO.
Na fudbalske tekme generalno dolazi najveća stoka, veća nego u bilo kojem drugom sportu, nebitno od grada u BiH ili nacionalnosti te stoke. I u Tuzli će sve i svašta uvrijediti, osim srba, prema njima imaju neki čudan fetiš i štokholmski sindrom.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Hvala sto si me prosvijetlio. Od vas pitara se svasta moze naucit, divni ste ljudi.mma_hz je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:05Neka,tebi hvala ali sa ljudima koji svoju rodjenu mamu nazivaju kozom ne zelim da repliciram.
Hvala ti na svemu-![]()
Volim tebe, više od sebe
Da da,da se to bas primjetiti.
J e bes skandiranje ratku,**** srebrenice...bitno je pitarima **** majku balijsku
FK SARAJEVO.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Pitari su se opet upalili. Drustvo iz Mostara, vasih "5 minuta" je proslo. Sad ce pitari opet da vladaju temom i da promovisu svoju moralnu velicinu
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Crkvice1988, Jet2Holiday, MikiPirs, Mocvara1991 i 82 gosta.