FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 09 maj 2016, 22:24

Igrat cemo 3-6-1 Hodzic ce biti RWB
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 maj 2016, 22:26

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ja ne kontam koji je plan uprave ako fkt ima isitne u vezi ovog Hodzica?
Koji smo qurac trpili Kadusica, cupali glavu zbog njegovih gresaka?
Istrpili malog maximalno, i sad treba dovesti nekog drugog da igra?
Dusan Hodzic moze igrati i desno krilo, cak je tu mozda i bolji nego na beku. Mi trenutno na poziciji desnog krila imamo Denija koji je nestao u akciji i Okica kojem to nije prirodna pozicija(ne znamo ni koja je iskreno). :lol:
Ni Hodzic, ni Kadusic ni Simeunovic ne smiju biti prva opcija na desnom KRILU. Tu nam trebaju majstori koji ce biti prevaga i odlucivati utakmice. Hodzic odlicna opcija za cijelu desnu stranu, nije skup i nije prioritet da svaku pocinje od prve minute.
Znaci onda ipak Okic..
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 maj 2016, 22:29

A dje cemo Saida ? :D
Pyro is not a crime !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 maj 2016, 22:29

Okic i naredne sezone u FKS :facepalm:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 maj 2016, 22:30

THEC je napisao/la:A dje cemo Saida ? :D
Na desetku, ili mozda lijevo krilo kad ode ovaj sa repicem. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 maj 2016, 22:32

Kakav Okic jbt. Okica treba prodati ili posuditi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 09 maj 2016, 22:34

Sabinho je napisao/la:Kakav Okic jbt. Okica treba prodati ili posuditi.
Treba ga odyebat. Ne interesuje me kako.
SARAJEVO

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 maj 2016, 22:35

zagorski je napisao/la:
THEC je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Mi se bez ikakve osnove busamo tudjim parama! Tan ima pare,mi nemamo. Tan ne daje i nece davati pare klubu za 1. tim. Imamo para,u tu svrhu, priblizno onoliko koliko imaju i vodeci klubovi lige (zrinjski,siroki,kone...)
Ovo je stvarno stanje stvari!
imamo vise ne treba se lagati, nesposobnost uprave je druga stvar, ali da slazem se da nemamo neke ogromne pare za prvi tim i zadnje dvije godine je pokazatelj da nam ni ne treba ogromna lova, ono sto imamo je i vise nego dovoljno, nama samo fali jasna vizija, nista vise
Mozda malo vise...
Znam da je bila prica,a i Kusturica je nesto rekao u tom smislu,da ce se kad se vrate svi dugovi vise novca u budzetu moci izdvajati za 1. tim. Samo sto su ta sredstva pogresno usmjerili i na kraju ispala skuplja pita vec tevsija.
to je druga stvar, za nase uslove mi imamo pofino love, da se dovedu sigurno 2-3 kvalitetna stranca i par ovih talentovanih igraca iz lige uz ovo sto imamo i nase akademce, sa dobrim trenerom mi bi sigurno barem jedan trofej uzimali svake godine,uz to svake godine bi barem po jednog igraca za solidnu lovu prodali a neke bi promovisali u prvi tim i tako u krug, imali bi sve i trofeje i zaradu, no problem je sto kod nas nemas nikakvog plana, proslo ljeto doveli par igraca, dobre plate im dali, uz vec one koji su igrali, i onda ih se zimus rijesili, i sve to uredno platili, pa doveli nove polovnjake koje smo opet sigurno fino platili jer ni Brazilci ne igraju za kikiriki ovdje to je jasno, sto u prijevodu znaci, para se ima ali pojma nemamo sta cemo s njima pa jedan dio dajemo polovnim igracima a drugi dio djelimo mi i njihovi menadzeri
Pyro is not a crime !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 maj 2016, 22:53

fico je napisao/la:Haj molim Vas uključite malo mozak yebeni. Pa zadnja dva mjeseca pričamo kako želimo dovoditi igrače iz naše lige. Dušan Hodžić se milion puta spominjao u pozitvnom kontekstu. Ako pogriješimo sa njim ko sa Hebiboviće, nećemo biti na velikom gubitku, kao sa Alispahićem, Ikandeom... Kallasi i Hodžić neka se bore na poziciji desnog beka, a Kadušića gurnuti na desno krilo. I nadam se da će novi trener pružiti šansu Simeunoviću. I onda bismo imali na pozicijama desno krilo i desni bek po dva solidna igrača. Desi bek: Kallasi i Hodžić. Desna krila: Simeunović i Kadušić.
Ja ga nebi dovodio da se ja pitam,neko Kadusica spominje da smo ga trpili,lik pojede malu djecu na detbiju sprinta ko lud,a 18 il 19 godina ima. Ako dodje ovaj Hodzic i taj Besirevic,i ako budu solidni ima da im se navijaci sjete od prvog do zadnjeg koljena jer kod nas nema prilagodjavanja ljudi odma hoce vrhunske igre,i opet bi bilo uprava dovodi kloceve,menagerske igrace i 101 urota,zato ako nece doc dobar igrac,prevaga nek gurnu nase snage

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 maj 2016, 22:58

Ja sam ovo na infu pročitao od nekog da Okić ostaje i naredne sezone , ne znam jel se zayebaye.

Said ima utakmica u nogama ove sezone isto ko i Ikande kod nas .Ali i invalid Said je bolji od Okića, Habre , Radovca i sl.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 09 maj 2016, 23:01

Da malo skrenemo s teme...
Hajd' stvarno, ima li istine u ovim pricama da nam se vraca Said???
A sto se tice sredine, sta mislite o Jasminu Scuku? Istice mu ugovor sad.. Pa bi mi bilo bez veze da ode u Hajduk..
IDEMO PONOVO!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 maj 2016, 23:06

Besic je napisao/la:Ja sam ovo na infu pročitao od nekog da Okić ostaje i naredne sezone , ne znam jel se zayebaye.
Pa ti mene zaje8aješ. Neki dan ti pokazah iz biltena Saveza da je potpisan novi ugovor sa njim prije heftu dana, sa njim i Barbarićem i još nekima.
Samo Saraj'vo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 09 maj 2016, 23:06

zagor1987 je napisao/la:
fico je napisao/la:Haj molim Vas uključite malo mozak yebeni. Pa zadnja dva mjeseca pričamo kako želimo dovoditi igrače iz naše lige. Dušan Hodžić se milion puta spominjao u pozitvnom kontekstu. Ako pogriješimo sa njim ko sa Hebiboviće, nećemo biti na velikom gubitku, kao sa Alispahićem, Ikandeom... Kallasi i Hodžić neka se bore na poziciji desnog beka, a Kadušića gurnuti na desno krilo. I nadam se da će novi trener pružiti šansu Simeunoviću. I onda bismo imali na pozicijama desno krilo i desni bek po dva solidna igrača. Desi bek: Kallasi i Hodžić. Desna krila: Simeunović i Kadušić.
Ja ga nebi dovodio da se ja pitam,neko Kadusica spominje da smo ga trpili,lik pojede malu djecu na detbiju sprinta ko lud,a 18 il 19 godina ima. Ako dodje ovaj Hodzic i taj Besirevic,i ako budu solidni ima da im se navijaci sjete od prvog do zadnjeg koljena jer kod nas nema prilagodjavanja ljudi odma hoce vrhunske igre,i opet bi bilo uprava dovodi kloceve,menagerske igrace i 101 urota,zato ako nece doc dobar igrac,prevaga nek gurnu nase snage
Postujem tvoje misljenje. Nakon ovako katastrofalne situacije Uprava, ko god bio u Upravi, mora uraditi sljedece. Trebaju reci cilj je Evropa a ako se koji trofej oavoji dobro je. Jer svi smo svjesni da necemo dovoditi klasne igrace kao Jajalo. Prema tome prvo skinuti koliko toliko pritisak sa igraca. Pa neka se navijaci ljute ali Uprava mora imati muda. Pa ako se napravi nesto vise od cilja navijaci ce biti prezadovoljni, a ne ovako cilj bio minimalno jedan trofej a Evropa je jos upitna.
Sto se tice igraca. Moja filozofija je dovoditi igrace iz nase lige. Ako Radniku uzmemo npr. Hodzica i Memisevica, uz Petrovica mi cemo ih potpuno oslabiti, a sebe vjerovatno pojacati. Znaci jednim potezom dvije stvari uradis. Isto tako oslabiti Mladost dovodjenjem Dilavera, Olimpic dovodjenjem Muharemovica, Borac dovodjenjem Jovica...
SARAJEVO

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 maj 2016, 23:08

Samo opusteno braćo, drzi Dino sve pod kontrolom.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 maj 2016, 23:09

Saida bih pristao gledat, kad bi sa sve štakama igr'o.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 maj 2016, 23:09

PitarBordo je napisao/la:
Besic je napisao/la:Ja sam ovo na infu pročitao od nekog da Okić ostaje i naredne sezone , ne znam jel se zayebaye.
Pa ti mene zaje8aješ. Neki dan ti pokazah iz biltena Saveza da je potpisan novi ugovor sa njim prije heftu dana, sa njim i Barbarićem i još nekima.
:mrgreen: Ne poklapa mi se nešto ondje. Veležova podvala Okić je u junu 2014te potpisao ugovor na tri godine , to znači do juna 2017te , a tamo na onom pdfu isto stoji 2017ta , možda je do njih greška.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 maj 2016, 23:10

uNbx je napisao/la:Saida bih pristao gledat, kad bi sa sve štakama igr'o.
ma burazeru ja mislim da bi prvu tekmu bar 3-4 milje vise bilo nego inace samo zbog Saida, pa makar i 10 minuta igrao :mrgreen:
Pyro is not a crime !

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 09 maj 2016, 23:12

Said ima utakmica u nogama ove sezone isto ko i Ikande kod nas .Ali i invalid Said je bolji od Okića, Habre , Radovca i sl.
Okica treba protjerati, eutanizirati ili odvesti u dogs trust na sterilizaciju da se slucajno ne razmnozi invalid fudbalski, krampa svih krampi...uh yebo mu punac mater!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 maj 2016, 23:13

Od svih igrača koje Husara ima u svojoj agenciji on je nama uvalio najgoreg .

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 09 maj 2016, 23:17

Besic je napisao/la:Od svih igrača koje Husara ima u svojoj agenciji on je nama uvalio najgoreg .
Evo pise status kako Ibrakovicu nije valjao Mesanovic, a cesto je spominjao i Ordagica, Pirica, Skahica..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 17 gostiju.