FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RUDARSKA2
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RUDARSKA2 » 18 avg 2012, 23:30

ovo BRATSTVO e s nama jos samo jednom odgrati u zivotu i to na proljece na tusnju gdje garantujem 5 komada da ce primiti i NIKAD VISE se sresti necemo jer mi se vracamo vec ove sezone !!!

a kao sto Ibrakovic rece , mijenjamo taktiku i stil igre , nije problem , znamo i mi da bijemo , mnogi su osjetili kako tuzlaci udaraju zbog toga i danas lijece komplekse i posjecuju nas dio foruma da bi vrijedjali , to je samo jos jedan dokaz koliko smo veliki ...

p.s. onu lakrdiju nikad u zvotu nisam dozivio , mogo puta su nas krali , ali ovo danas ... SRAMOTA , PITAM SE ZBOG CEGA MI BOSANCI IGRAMO FUDBAL

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 avg 2012, 23:32

adox je napisao/la: 061/ 683 - 397

[email protected]

tu je sve...doci ce i on,a doci ce i gracanlije mocne :D
sad ce dobit poziv i dobit ces ubrzo reakciju sudije :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 18 avg 2012, 23:34

onaj s brojem 10 dobio je dva zuta djaaba ja kad sam vidila da je u 3 minuti dobio zuti sto ga je pantic ili kako se vec preziva zgazio znala sam odmah da ce utakmica biti katastrofalna...drugi zuti dobio jer je branio navijaca...ubise ljudi uglavnom havarija....cist gol bio da nemoze biti cisci i to je prelilo casu...sramotaaaaa

a onaj "security" se zove "Bruce Lee" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 avg 2012, 23:35

evo javio se Emir ..spustio telefon kad sam poceo mu spominjat ukucane, sitne i napomeno mu da izbjegava sudjenje u Tuzli.. sad smo ga tek najebali kad nam bude sudio gdje na gostovanju ahahaha :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2012, 23:38

SaltCityAttack je napisao/la:evo javio se Emir ..spustio telefon kad sam poceo mu spominjat ukucane, sitne i napomeno mu da izbjegava sudjenje u Tuzli.. sad smo ga tek najebali kad nam bude sudio gdje na gostovanju ahahaha :)
Bravo ti.
Samo mi reci, šta si na kraju postigao sa tim?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 avg 2012, 23:41

mandraX je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:evo javio se Emir ..spustio telefon kad sam poceo mu spominjat ukucane, sitne i napomeno mu da izbjegava sudjenje u Tuzli.. sad smo ga tek najebali kad nam bude sudio gdje na gostovanju ahahaha :)
Bravo ti.
de bolan uozbilji se :)..nisam ba cccccccc ali ne znaci da necu sto sta je problem ako ga i nazovem ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2012, 23:43

SaltCityAttack je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Bravo ti.
de bolan uozbilji se :)..nisam ba cccccccc ali ne znaci da necu sto sta je problem ako ga i nazovem ?
Nije ništa problem, samo mi odgovori na pitanje, evo preformulisat' ću ga, ako uradiš to znači, šta ćeš dobit?

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 18 avg 2012, 23:45

Bio na utakmici, i bilo je ko i sto sam ocekivo, ljudi su odradili utakmicu sa sudijama, povalili nas i to je to.

Dosta mi smeta prozivanje Sase Pantica, momak je tuzlak, mosnicanin, igro u Slobodi, ljudi ga se odrekli i skrasio se u Bratstvu, tu je 4-5 sezona i dole je ko kod kuce, i opet je danas igro pod rucnom, kod gola jbg Tino podleti imo prazan go zato je i dao, i nije se radovo ;)

A evo sad naleti na sliku, taj igrac bratstva koji brani naseg momka je Sasa Pantic
slika
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 avg 2012, 23:47

mandraX je napisao/la:
Nije ništa problem, samo mi odgovori na pitanje, evo preformulisat' ću ga, ako uradiš to znači, šta ćeš dobit?
pa logicno da neces nista dobit , jer kad nemoze mafija iz drugih ekipa nesto vise da ucine onda sta bi ja tim mogao postici?..ali ja cisto sumnjam da ce on suditi uopste u TUzli ove sezone...ebiga ovo su ti sudije koje mozes kupiti kad hoces i kako hoces to je zalosno
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 18 avg 2012, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 18 avg 2012, 23:49

kad se hladne glave razmisli iako svaki poraz boli,ovaj nam je u najboljem trenutku dosao. Ova liga je gora po kvalitetu sudenja i organizovanja mecenja i postenja od premier to nam je svima trebalo biti jasno, Ako se stima u premier onda vjerovatno dvaput se sve to vise ovdje radi. Znaci ako bi gledali kvalitet trebali bi od svih ekipa najmanje tri put biti bolje da bi se prosetali ligom. i tek bi tad ostvarivali teske pobjede na gostovanju a i tad bi gubili. Mi treba da nastavimo da radimo i razvijamo se ponajvise u organizacijskom smislu,trenutno imamo tim koji bi treba zavrsit pri vrhu ovo polusezonu . Nama je najbitinije da imamo jaku upravu koja ce stojati iza ovog tima i dati im i uslove a i plate na vrijeme,i onda se na polu sezoni pojacati. Prava pojacanja ce doci u tim koji je dobro organizovan,ako se ne izdignemo na veci nivo sto se tice organizacij kluba i ovo sto imamo bi lako mogli izgubit.Ibrakov je zadatak da adaptira tim za ovu ligu i iz njih izvuce maksimum, a nama je najbitnije jaka uprava i podrska grada. Bili smo varani bit cemo opet sigurno varani i predugo pratim Slobodu i mnogo je politike oko nje tako da ce i oktobarski izborii sastav vijeca i nacelinik poslije izbora imati veliki udio u odluci dali cemo se mi ekspresno vratiti. Ako poslije izbora svi vijecnici i nacelnik stanu iza Slobode nema te prevare i namjestanja koja ce nam stati na putu na povratak, svako politico previranje oko kluba nas ce skupo kostat cak i da je ovo najpostenija liga

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2012, 23:49

SaltCityAttack je napisao/la:
pa logicno da neces nista dobit , jer kad nemoze mafija iz drugih ekipa nesto vise da ucine onda sta bi ja tim mogao postici?..
O tom ti pričam...okani se ćorava posla.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 avg 2012, 23:53

Mi ako se ne vratimo odmah, halali Huso materi.
Mogli bi se provest' kao Velež ili Jedinstvo.

Babala je lud, kako odvali crnca :lol:

A taj Pantić zabi gol, pa ga proslavi kao Ibrahimović ..gdje je tu poštovanje za Tuzlake i Slobodu ?
Pa ono izležavanje ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 18 avg 2012, 23:55

Sasa je dao gol sve ok.Isti je i proslavio,i to ok jer slavi sa svojim timom,timom gdje je i dobio sansu za razliku od Slobode.A kako se bori za svoj tim pokazao je izlezavanjem na terenu,dolaze nosila,pije vodu i ko nov,ajde molim te.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 19 avg 2012, 00:02

dexteron je napisao/la:A gracanica je poznata kao civilizovani velegrad ! Sta vi ocekujete jbte, odmah sam vam govorio kako je igrati po selima, nije vazno kako je stanje po kvalitetu, vec ciji je tere i sudija 8-)
Ti nesto imas pricat ko je selo a ko grad...papci iz Visokog sto su kupovali sve i jednu utakmicu kad ste usli u PL kad ste ispred Bratstva za 1 bod usli ...platili sve utakmice protiv Bratstva a i kupili svaku svoju utakmicu...tako ste i otisli u finale kupa i sta ja znam sta jos...da niste na autoputu ZE SA...bili bi kao i Breza...ufurani ste i mislite da ste Sarajlije...a de mi reci po cemu je to za Visocku Bosnu Bratstvo i Gracanice selo i seljaci...sta to vama ko ruzno uradi u Gracanici...haj nekaki matere ti...ispast ce te iz ove lige i nemoj dzabe plakat...a sto se tice Tuzlaka...oni da su danas pobjedili pricali bi ovdje kako su Gracanlije dobre...kako smo ih fino primili...al ipak...ovo ovdje prica samo mala manjina klosara koji su uz kompjutere i nisu vidjeli gostovanje u Gracanici pa da nesto mogu reci...a pitajte te navijace koji su danas BILI U GRACANICI...dal ih je ko diro...ili bilo sta...osim normalno onih koji su utrcali u teren...JER JE SUDIJA "PONISTIO" POGODAK KOJI JE MOMAK DAO NAKON STO JE SUDIJA SVIRO FAUL U NAPADU KOD KORNERA....
I na kraju krajeva...pogledajte snimak kad bude dostupan...pa onda pricajte o Gracanici i Bratstvu...a ti Dexteron...nemoj majke ti....idi na svoj forum i kenjaj..

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 19 avg 2012, 00:10

tuzlak135 je napisao/la:ja se jos ne mogu smiriti mamu im seljacku ****!!!! bog zna kakvo cemo sudjene imati u drugim vukojebinama. a Sasa Pantic ce dobiti dobrih batina pazite sta vam kazem;) mnogi su ga na zub uzeli
Ma sipu racku stari...ko te ebe....doso si kuci..jel te ko diro...kakvo sudjenje...nadigrali smo vas...vama da je ebeni Ibrakovic sudio...ona vasa posrana ekipa nebi nista napravila....i nekenjaj matere ti....sto Attack rece..trebat ce par kola da se ekipa uigra....nemoj zaboravit da je Bratstvo uz Gradinu bilo najjaci tim jeseni...a ta ista ekipa igra i sad...dok se vasa ekipa koja je ispala iz PL rasula...znaci niste ona Sloboda od prije par godina...i nece bit lahko....meni je zao sto smo vam mi prvi poraz dali pa sad smo mi najgori narod...al smirit cete se za jedno 10tak kola dok skontate da ovo nije vukojebija...nego kvalitetna liga u kojoj imas 5 ekipa koje bi mogle parirat Leotaru, Gosku, Travniku i slicnim....Bratstvo je u pripremnoj fazi izgubilo 3:2 od Travnika i to Travnik dao pobjednicki go u 90+ minuti...tako da ste trebali ocekivat da ce bit tesko...umjesto sto ste vi kao navijaci puni ambicija za povratak ocekivali 30 pobjeda....razumijem vas i vas bjes...al vam nije Gracanica kriva....

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 19 avg 2012, 00:13

PlavoZuti je napisao/la: Ma sipu racku stari...ko te ebe....doso si kuci..jel te ko diro...kakvo sudjenje...nadigrali smo vas...vama da je ebeni Ibrakovic sudio...ona vasa posrana ekipa nebi nista napravila....i nekenjaj matere ti....sto Attack rece..trebat ce par kola da se ekipa uigra....nemoj zaboravit da je Bratstvo uz Gradinu bilo najjaci tim jeseni...a ta ista ekipa igra i sad...dok se vasa ekipa koja je ispala iz PL rasula...znaci niste ona Sloboda od prije par godina...i nece bit lahko....meni je zao sto smo vam mi prvi poraz dali pa sad smo mi najgori narod...al smirit cete se za jedno 10tak kola dok skontate da ovo nije vukojebija...nego kvalitetna liga u kojoj imas 5 ekipa koje bi mogle parirat Leotaru, Gosku, Travniku i slicnim....Bratstvo je u pripremnoj fazi izgubilo 3:2 od Travnika i to Travnik dao pobjednicki go u 90+ minuti...tako da ste trebali ocekivat da ce bit tesko...umjesto sto ste vi kao navijaci puni ambicija za povratak ocekivali 30 pobjeda....razumijem vas i vas bjes...al vam nije Gracanica kriva....
Jel to matere ti imas obraza rec da ste nas regularno dobili, da je bilo regularno sudjenje ???
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 19 avg 2012, 00:16

zla2 je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:Nemamo ni mi...al nekukamo....i neutrcimo u Lukavcu na teren kad nam sudija ponisti gol il svira penal kakav nebi dosudili ni u zenskom nogometu...al to ti je tako svugdje...a to sto pricas cist pogodak...nije ni blizu...
mozes li mi molim te iskreno odgovorit imas li zavrsenu osnovnu skolu? :shock: majko draga kakva nepismenost.
Mogu ti iskreno odgovorit da sam sretan sto sam ZAVRSIO FAKULTET ALI NA SVU SRECU NE U NAJVECEM SELU BOSNE...TJ TUZLI....I SIGURNO SAM SKOLOVANIJI OD TEBE I TVOJE FAMILIJE....A sad..caos mali.. :D :P

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 avg 2012, 00:19

Načelnik Helić je režirao sramnu predstavu
U okviru 2. kola Prve lige Federacije BiH kantonalni derbi su u Gračanici odigrali domaće Bratstvo i tuzlanska Sloboda.

Slavili su domaći s minimalnih 1:0 nakon gola Aleksandra Pantića. Poslije utakmice iz tabora Slobode nisu krili ogorčenje zbog dešavanja na terenu u Gračanici, a utakmica je bila prekinuta na deset minuta nakon što je Slobodi, kako navode, poništen čist gol.

“To što se dogodilo je nečuveno. Sramnu predstavu je režirao načelnik Općine Gračanica Nusret Helić, koji je sjedio na klupi Bratstva. Vrhunac se dogodio kada je Helić prišao našoj klupi pokušavši da udari igrača Adnana Salihovića. U tom sramnom naumu spriječili su ga igrači”, kaže trener Slobode Abdulah Ibraković.

Ibrakovića je isključio sudija Emir Spahalić, a crveni karton je pokazan i Aldinu Šišiću.

“Poništen nam je regularan gol. Rukovodstvo kluba mora zauzeti stav, ovako neće ići. Udarali su moje igrače bez lopte, a sudija je mojim igračima dijelio žute kartone. Gračanlije su se 'napalile' na Slobodu, jer im je životni cilj da igraju sa Slobodom i da je pobijede. Još jednom ponavljam, to što se dogodilo u Gračanici je sramotno”, kaže trener Abdulah Ibraković.

Pokušali smo razgovarati i sa “optuženim” načelnikom Nusretom Helićem, ali nismo uspjeli ostvariti kontakt sa njim kao ni sa trenerom Nusretom Muslimovićem.

cuj nacelnik na klupi sjedi ahahahaha..pa haloo ba sta je ovo ima li ko da kazni klub zbog ovoga?..ako nemas nikakvu licenicu sta radis tu?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 19 avg 2012, 00:19

pa nije nikakvo cudo sto su oni dole prosle sezone imali samo jedan poraz, njih ni dream tim nebi mogo dobiti dole ma sta dobiti nebi prisli golu...

dajte ba kakva gracanica pa realno bolji smo za klasu samo sto nas sudije nesto ne vole previse,a ovaj uhljub sto govori da su nas nadigrali jbg vi ste navikli da tako rjesavate utakmice

pa nmg da vjerujem samo sto je pocela utakmica proslo 10 sekundi kad onaj kostolomac uleti mirzi sreca pa nista ozbiljno nije bilo i tako cijelu utakmicu, niste vi za lopte vise ste mi za koride sa onakvim pristupom :oops:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 19 avg 2012, 00:20

classic je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la: Ma sipu racku stari...ko te ebe....doso si kuci..jel te ko diro...kakvo sudjenje...nadigrali smo vas...vama da je ebeni Ibrakovic sudio...ona vasa posrana ekipa nebi nista napravila....i nekenjaj matere ti....sto Attack rece..trebat ce par kola da se ekipa uigra....nemoj zaboravit da je Bratstvo uz Gradinu bilo najjaci tim jeseni...a ta ista ekipa igra i sad...dok se vasa ekipa koja je ispala iz PL rasula...znaci niste ona Sloboda od prije par godina...i nece bit lahko....meni je zao sto smo vam mi prvi poraz dali pa sad smo mi najgori narod...al smirit cete se za jedno 10tak kola dok skontate da ovo nije vukojebija...nego kvalitetna liga u kojoj imas 5 ekipa koje bi mogle parirat Leotaru, Gosku, Travniku i slicnim....Bratstvo je u pripremnoj fazi izgubilo 3:2 od Travnika i to Travnik dao pobjednicki go u 90+ minuti...tako da ste trebali ocekivat da ce bit tesko...umjesto sto ste vi kao navijaci puni ambicija za povratak ocekivali 30 pobjeda....razumijem vas i vas bjes...al vam nije Gracanica kriva....
Jel to matere ti imas obraza rec da ste nas regularno dobili, da je bilo regularno sudjenje ???
De mi ti reci jel trebalo bit sudjenje u korist Slobode...to sto su bile tenzije...i sto se 2 sedmice prica o ovoj utakmici i to sto ste se nadali da ce bit lahko..i da ce te odnijet bodove...to razumijem....al sad da je svaki faul bio lazan...da slobodini igraci nisu bili nimalo nervozni pred gostovanje jednoj od najboljih ekipa u ligi...i sto je vladala mala panika....i sto je ekipa neuigrana...i da je zbog toga Sudija kriv ili mozda igraci Bratstva...onda ebiga...al eto haj mi smo krivi za sve...izvinjavamo se jer smo toliko losi...de mi reci koliko je bilo povrijedjenih....istukle vas Gracanicke seljacine jel....razbili vam autobuse i sve...polomili igrace....noge nose na ramenima....stari moj....za jedno 10 kola ces mi reci da je bogdom svugdje kao u Gracanici...al eto haj kod nas je ruglo...sram nas bilo...nek ste vi kulturni...i inteligentni

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 2 gosta.