FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
said je imao jedini muda da javno prozove osima i krkane ove lige , nije fermao nikog , zato ga cijenim , ovi nasi kad diodje neka borbena ekipa u rupu se zavuku .. zato necemo dobiti nikad celika u ze,., ili sirokog dole ,,,, ili sad slobodu ... to su one sto agresivno udju protiv nas ...
Da, do Tana je garant, sve su pipe zavrnute samo odnekud curi za menadzerske igrace, ali Tan je sve pipe zavrno i sad cemo igrati samo sa djecom poput Okica, Kramara, Cezara itd. de ba kako vam se vise da, sve ovo je do uprave, i iskljucivo uprave
Pyro is not a crime !
Do moje nane je što smo prije dvije godine bili na putu da postanemo sila, a sada nismo ni na putu da budemo bh. Arsenal.
Hocete u Tursku na pripreme, ja bih vas u zenicu mjesec dana smjestio zdapi vam strina uhljupska.
Prvo protjerati dosta igraca od kojih ova djeca nemaju sta nauciti niti mogu sazriti uz njih,dovedes im 2-3 "mentora" ala Said i rijesis sve brige.Vidjeli smo kako je Cimirot sazrio uz Jajala za kratko vrijeme,sta ce npr Catakovic nauciti od Okica? Ostavis Benku,prikljucis mu Saida i jos jednog klasnog igraca,ovo ostalo sve otjerati sa noge na nogu i poceti lagano pricu sa mladim momcima,iako smo vec i sada najmladja ekipa lige i vec imaju tu neki izgradjeni a mladi momci.
Dakle prvo otjerati veliki broj igraca,time cemo rasteretiti "budjet" .Dovedes dva kvalitetna igraca i prikljucih ih djeci koga ce imati sta nauciti uz njih.
Opet ponavljam mi zaista vec sada imamo veliki broj mladih koji su dobijali minute u prvom timu i tu nebi veci problem trebao biti,samo im trebaju igraci uz koje ce moci napredovati.
I za buducnost nek se opamete da se mladi igrac mora poceti gurati vec sa 16 godina,a ne sa 20 da je i da je talenat u tim godinama koji tek treba minute neke da dobije,ljudi dragi Hamzi Catakovicu i Osmanovicu je vec 19 godina,oni bi u zdravim sredima vec trebali da imaju po 40 nastupa za prvi tim sigurno,kroz neku doziranu minutazu.
Dakle opet da ponovim,nije to neki zaheban proces.Pa i Varesanovic je onomad sa juniorima manje vise drugi zavrsio nije to nikakav problem,treba samo znati kako sistemski raditi i to moze jako dobro ispasti.
Dakle prvo otjerati veliki broj igraca,time cemo rasteretiti "budjet" .Dovedes dva kvalitetna igraca i prikljucih ih djeci koga ce imati sta nauciti uz njih.
Opet ponavljam mi zaista vec sada imamo veliki broj mladih koji su dobijali minute u prvom timu i tu nebi veci problem trebao biti,samo im trebaju igraci uz koje ce moci napredovati.
I za buducnost nek se opamete da se mladi igrac mora poceti gurati vec sa 16 godina,a ne sa 20 da je i da je talenat u tim godinama koji tek treba minute neke da dobije,ljudi dragi Hamzi Catakovicu i Osmanovicu je vec 19 godina,oni bi u zdravim sredima vec trebali da imaju po 40 nastupa za prvi tim sigurno,kroz neku doziranu minutazu.
Dakle opet da ponovim,nije to neki zaheban proces.Pa i Varesanovic je onomad sa juniorima manje vise drugi zavrsio nije to nikakav problem,treba samo znati kako sistemski raditi i to moze jako dobro ispasti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedina prava i ispravna odluka je danas donesena.Hurtic je pokazao da zna i uz nekoliko pojacanja koje on bude htio ja mislim i nadam se da ce biti to pravi potez.Drago mi je i sretan sam zbog ove odluke ,najbolje je sa nasim ,dikaz su Dzeno i Husref.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Prije mjesec si drugacije pricao. Sta se promijenilo?Majkl je napisao/la:Jedina prava i ispravna odluka je danas donesena.Hurtic je pokazao da zna i uz nekoliko pojacanja koje on bude htio ja mislim i nadam se da ce biti to pravi potez.Drago mi je i sretan sam zbog ove odluke ,najbolje je sa nasim ,dikaz su Dzeno i Husref.
4.10.2009.
Nedavno si govorio da si protiv Hurtića.Majkl je napisao/la:Jedina prava i ispravna odluka je danas donesena.Hurtic je pokazao da zna i uz nekoliko pojacanja koje on bude htio ja mislim i nadam se da ce biti to pravi potez.Drago mi je i sretan sam zbog ove odluke ,najbolje je sa nasim ,dikaz su Dzeno i Husref.
Ovi izgleda kad bi Dininu tetku postavili za trenera ti bi to hvalio
al cuj dokaz su DZeno i Husref, cega je ba DZeno dokaz, kako cugati s igracima ili kako dobiti otkaz u roku od 7 kola, dva puta u dvije godineBesic je napisao/la:Ma majkl je panglu , on je branio Uščuplića kad ga je rođena mater tjerala iz Sarajeva .
Pyro is not a crime !
Dokaz Dženo koji nas je ostavljao u nebeskim minusima , jednom je Kodro uspio vratit , drugi put nije moglo .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
bordobijeli
- Kontakt:
nas je problem sto s nama upravlja neko koga boli ona stvar za FKS ,krivac toga je ova uprava sto neko napisa od spasioca do grobara kluba . eh sad sto se tice Hurtica i tima za iducu sezonu mislim da mozemo sastaviti jako dobar tim koji ce igrati bolje i imati bolji rezultat nego ove godine ,Pavlovic ,Delac,kadusic ,bekic,mihojevic,kovacevic,rustemovic,berberovic,radovac,duljevic,benko ,bekic,catakovic, ovih 13 ostavio njima prikljuciti 5 iz akademije i dovesti 4 ciljana POJACANJA ne prinove i mislim da bi mogli puno napraviti .
Kakva bolan pojačanja ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ODLAZI DINO SVE TI JE.BEMOOO!!!!
ODLAZI DINO SVE TI JE.BEMOOO!!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
mislis da nece bitiBesic je napisao/la:Kakva bolan pojačanja ?
da imamo prave ljude u upravi bilo bi i pojacanja, no ovi ce dovesti opet neke Kramare i kad opet sjebu sezonu Ken Cho ce biti krivac jer on je glavni a oni jadni se ni za sta ne pitajubordobijeli je napisao/la:mislis da nece bitiBesic je napisao/la:Kakva bolan pojačanja ?ja sam ubjedjen da hoce , narocito iz nase lige najbolji su primjer su cimirot i stojcev oni su dosli iz leotera koji je ispao . npr u drini ima onaj odbranbeni igrao ligu prvaka vasiljevic cinim se ,odlican stoper jedan od primjera .
Pyro is not a crime !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Momak iz Zvijezde Gradačac igrač od 18 godina ode u Standard,a mi slijepi. Hej ljudi iz Belgije prate našu drugu ligu, a mi slijepi na sve to...
Sabrine mi moje!
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma naravno da je uprava krivac oni su dovodili trenere ,igrace i iste te mjenjali rezultat toga je 4 mjesto i vjerovatno ne izlazak u evropu , al opet se vracamo na ono Tan upravlja klubom i ako on odluci da uprava ostaje nama djaba sve ,nazalost al tako jeTHEC je napisao/la:da imamo prave ljude u upravi bilo bi i pojacanja, no ovi ce dovesti opet neke Kramare i kad opet sjebu sezonu Ken Cho ce biti krivac jer on je glavni a oni jadni se ni za sta ne pitajubordobijeli je napisao/la:mislis da nece bitiBesic je napisao/la:Kakva bolan pojačanja ?ja sam ubjedjen da hoce , narocito iz nase lige najbolji su primjer su cimirot i stojcev oni su dosli iz leotera koji je ispao . npr u drini ima onaj odbranbeni igrao ligu prvaka vasiljevic cinim se ,odlican stoper jedan od primjera .
Nemoj sad da serete po Tanu. Covjek je vjerovao nasim ljudima i dao im odrijesene ruke. Molili smo Boga da nadjemo nekoga da nas iz govana izvadi i to se desilo. Cak je i igrace placao i budzet nam dao. Drugi par cipela je sto smo mi **** pa samo gledamo kako cemo sebi ukrasti. Dakle sve nam je covjek dao, sredatva da radimo sta hocemo dok god i on ima profita. Kad ne znamo sami, ima ko zna.
4.10.2009.
Jos jednom je dokazano da je vecina navijaca licemjerno a to je pokazala ova odluka sa Hurticem. 95% vas je govorilo do poraza sa Slobodom da je Hurta dobar i da treba da ostane. Sada kukate kako cemo biti 5 6 kao eto mi se raspadamo,nema para itd. Za ovu ligu sa 10 igraca solidnih iz kantona mozes biti peti. Znaci opet pretjerujete idete iz krajnosti u krajnost. Ja sam vec ranije rekao Hurta je za nase lige OK al za nesto dalje od toga nije. A licno sam mislio da nam je cilj nesto dalje od toga. Opet tvrdim da samo navijaci nisu bolji od uprave fks jer isti mjenjaju misljenja kao prognoza.
Zadnja izmjena: xbox, dana/u 12 maj 2016, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.