Koji mali? Ja znam dvojicu imaju 500kg zajednoIpee je napisao/la:Ja koliko znam onaj mali Švrakić je bio na sjeveru na derbiju mešu prvim redovima kod Hordi. Imam fotke, postavim kasnije.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Koji mali? Ja znam dvojicu imaju 500kg zajednoIpee je napisao/la:Ja koliko znam onaj mali Švrakić je bio na sjeveru na derbiju mešu prvim redovima kod Hordi. Imam fotke, postavim kasnije.
Bas valaterabajt je napisao/la:Ma u sirokom se nema sta izgubiti ako pobijedimo odlicno ako izgubimo super![]()
+1 čovjek koji je uz zelju dugo vremena i koji je uvijek tu bio za bilo kakavu pomoć klubuplavipatriota je napisao/la:ako je izo u pitanju, on je častan čovjek, dao je želji enormno više nego što ima od želje jer je veliki zaljubljenik u ovaj klub!
Ovo je puno nekih virusa, uzas!
Ja ocekujem zanimljivu utakmicu onako opcenito.Siroki favorit svakako,ali znali smo mi dole odigrati finih utakmica pa sto da ne i u nedeljuSarajlijaTM je napisao/la: Nego,sta ocekujete u nedelju? Cemu se nadamo u Širokom,znam sta fantaziramo svi,ali sta je po vama realno?
Ja bi potpisao sad,sve osim X-a
ficobahtic je napisao/la:Ljudi dragi ja ne mogu da vjerujem da je po nekima bolje izgubiti u Širokom nego uzeti bod (koji mozda na kraju moze biti i presudan u borbi za evropu). Nikom mi ne pomazemo sa remijem osim samima sebi jer je tek poceo drugi dio i jos je kamara bodova u igri.
Nama bi bod dole bio dovoljan da znamo da smo kao ekipa napredovali i to bi bio neki znak da se mozemo nositi sa svima. Da ne pricam koliko bi to znacilo za samopouzdanje momcima u narednim utakmicama. Ako vec hocemo da odmognemo pitarima onda nam ne preostaje nista drugo nego da ih ohladimo u direktnom duelu.
Nadam se pobjedi a bod bi bio ko kuca
mojaTVDzoleZeljo je napisao/la:Tko prenosi utakmicu?
Arena ili BHT?
Pozitivan rezultat otvara mnoga vrata...
HvalaSchwarz je napisao/la:mojaTVDzoleZeljo je napisao/la:Tko prenosi utakmicu?
Arena ili BHT?
Pozitivan rezultat otvara mnoga vrata...
ChWilla je napisao/la:'bo mu bordo tim majku.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.