Koji mali? Ja znam dvojicu imaju 500kg zajednoIpee je napisao/la:Ja koliko znam onaj mali Švrakić je bio na sjeveru na derbiju mešu prvim redovima kod Hordi. Imam fotke, postavim kasnije.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav ba svrakic, mrtvi pitar i to onaj hinjavi. Daleko mu kuca od nase.
- SarajlijaTM
Pa i jesu pitari,familijarno,koliko ja znam.
A btw,nista drugo ne mogu ponuditi osim saradnje sa hayat tv ili ako nam koji igrac odluci zapjevati. Nakon sto su popu.sili foru sa wog centrom i sto je jedna od zgrada hayata pretvorena u prenociste,jedino mi njima mozemo biti sponzori,tako da tu pricu ostavite za ekskluzivu. Zar je moguce da neko ozbiljno "ČITA" nesto na tom portalu???
Nego,sta ocekujete u nedelju? Cemu se nadamo u Širokom,znam sta fantaziramo svi,ali sta je po vama realno?
Ja bi potpisao sad,sve osim X-a
A btw,nista drugo ne mogu ponuditi osim saradnje sa hayat tv ili ako nam koji igrac odluci zapjevati. Nakon sto su popu.sili foru sa wog centrom i sto je jedna od zgrada hayata pretvorena u prenociste,jedino mi njima mozemo biti sponzori,tako da tu pricu ostavite za ekskluzivu. Zar je moguce da neko ozbiljno "ČITA" nesto na tom portalu???
Nego,sta ocekujete u nedelju? Cemu se nadamo u Širokom,znam sta fantaziramo svi,ali sta je po vama realno?
Ma u sirokom se nema sta izgubiti ako pobijedimo odlicno ako izgubimo super

- SarajlijaTM
Bas valaterabajt je napisao/la:Ma u sirokom se nema sta izgubiti ako pobijedimo odlicno ako izgubimo super![]()
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
+1 čovjek koji je uz zelju dugo vremena i koji je uvijek tu bio za bilo kakavu pomoć klubuplavipatriota je napisao/la:ako je izo u pitanju, on je častan čovjek, dao je želji enormno više nego što ima od želje jer je veliki zaljubljenik u ovaj klub!
A sto se tiče svrakica bzvz "ekskliziva" vijest koju ne treba nin komentarisati
http://www.g.oal.com/ba/news/6919/anket ... ID=HP_FT_8" onclick="window.open(this.href);return false;
glasajte
glasajte
Ovo je puno nekih virusa, uzas!
Ja ocekujem zanimljivu utakmicu onako opcenito.Siroki favorit svakako,ali znali smo mi dole odigrati finih utakmica pa sto da ne i u nedeljuSarajlijaTM je napisao/la: Nego,sta ocekujete u nedelju? Cemu se nadamo u Širokom,znam sta fantaziramo svi,ali sta je po vama realno?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
X je neprihvatljiv jer bi time Sarajevu učinili uslugu.
I meni je to malo glupo, bod je bod, još veći kad ga doneseš sa najtežeg gostovanja ove sezone.
I meni je to malo glupo, bod je bod, još veći kad ga doneseš sa najtežeg gostovanja ove sezone.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- ficobahtic
- Kontakt:
Ljudi dragi ja ne mogu da vjerujem da je po nekima bolje izgubiti u Širokom nego uzeti bod (koji mozda na kraju moze biti i presudan u borbi za evropu). Nikom mi ne pomazemo sa remijem osim samima sebi jer je tek poceo drugi dio i jos je kamara bodova u igri.
Nama bi bod dole bio dovoljan da znamo da smo kao ekipa napredovali i to bi bio neki znak da se mozemo nositi sa svima. Da ne pricam koliko bi to znacilo za samopouzdanje momcima u narednim utakmicama. Ako vec hocemo da odmognemo pitarima onda nam ne preostaje nista drugo nego da ih ohladimo u direktnom duelu.
Nadam se pobjedi a bod bi bio ko kuca
Nama bi bod dole bio dovoljan da znamo da smo kao ekipa napredovali i to bi bio neki znak da se mozemo nositi sa svima. Da ne pricam koliko bi to znacilo za samopouzdanje momcima u narednim utakmicama. Ako vec hocemo da odmognemo pitarima onda nam ne preostaje nista drugo nego da ih ohladimo u direktnom duelu.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- imekorisnicko
- Kontakt:
ficobahtic je napisao/la:Ljudi dragi ja ne mogu da vjerujem da je po nekima bolje izgubiti u Širokom nego uzeti bod (koji mozda na kraju moze biti i presudan u borbi za evropu). Nikom mi ne pomazemo sa remijem osim samima sebi jer je tek poceo drugi dio i jos je kamara bodova u igri.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Tko prenosi utakmicu?
Arena ili BHT?
Pozitivan rezultat otvara mnoga vrata...
Arena ili BHT?
mojaTVDzoleZeljo je napisao/la:Tko prenosi utakmicu?
Arena ili BHT?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- DzoleZeljo
- Kontakt:
HvalaSchwarz je napisao/la:mojaTVDzoleZeljo je napisao/la:Tko prenosi utakmicu?
Arena ili BHT?
Nadam se da ce biti kakav dobar stream.
Mi ne igramo ni za kog drugog vec samo za sebe !! Ostali nas ne interesuju..
P.S. Samo da u bijelim dresovima igramo, u njima nema loseg rezultata
P.S. Samo da u bijelim dresovima igramo, u njima nema loseg rezultata
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
'bo mu bordo tim majku.
ChWilla je napisao/la:'bo mu bordo tim majku.
Još 14 kola do kraja a neki već vide neki vid pomoći i sl. Kao da je kraj prvenstva. P.opisam se na pojedine novinare, ali čast izuzecima kojih nažalost i nema mnogo.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.