teodosic i srbija su me kostali dosta para dosad na turniru, odigr'o sam i danas na pobjedu srbije i "over" poena tea, vidjet cemo dal' ce to biti i posljednji

rasic nece igrati, krle je valjda sanirao tu povredu pa ce biti spreman koliko toliko za utakmicu, dvije utakmice za redom osloniti se na ucinak perovica bi bilo ravno samoubistvu

tepic je protiv fiba-nih miljenika bio dobar, znaci danas ga ja ocekujem uzasnog

nadam se da nece ispuniti moja ocekivanja

savan ce sigurno zabiti 15-ak, njegovo je da reducira promasaje

znaci sve zavisi od milosa, tako da je realno ocekivati da zabije preko 12

rusi su izuzetno disciplinirana ekipa, puni su samopouzdanja, uigrali su se protiv losijih ekipa. mkd je pokalaza da se protiv njih itekako moze uci u egal, a srbija je valjda bolja od mkd

mozda i nije, u danasnjem svijetu sve je naopako

utakmica vjerovatno nece biti nesto pretjerano kvalitetna, bice puno faulova, izgubljenih lopti, sto se mene tice mogu se poklati na terenu, samo nek komsije pobijede

utakmicu sigurno necu gledati, sto zbog svog zdravlja, sto zbog zastite inventara u prostoru u kojem inace gledam
sto se druge utakmice tice, francuzi su apsolutni favoriti, a grci nisu mkd da mogu sa 4 igraca doci do polufinala. nisam nista vezano za ovu utakmicu stavio na listice, tako da me rezultat apsolutno ne interesuje, ali zbog nekih ranijih utakmica volio bih da francuzi dobiju
texi - tepicevo neigranje je pojacanje